Feikos profile

Reviews (18)

Dpreview

Uiterst deskundig

Hier heb ik de allerbeste en meest uitgebreide testen gevonden voor camera's, lenzen, etc. Je leest wat een camera precies kan en wat niet en kunt aan de hand van wat jij belangrijk vindt een goede keuze maken. Absolute top!

Kieskeurig

Ruim aanbod van consumenten ervaringen

Omdat ik de Consumentenbond niet langer als neutraal kon ervaren, heb ik dat lidmaatschap opgezegd en meer gebruik gemaakt van Kieskeurig.nl. Zeer tot mijn plezier. Natuurlijk heb je positieve en negatieve uitschieters bij de meningen, maar gemiddeld geven de reviews een goed beeld. Voor fotozaken kijk ik echter naar dpreview.com, een professionele test site voor camera's, lenzen, etc.

CameraTools.nl

Goede informatie en snelle levering

Heb een cameratas besteld bij CameraTools.nl. Deze was op voorraad en is binnen twee dagen geleverd. Via een toegezonden link kon ik de zending volgen. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van de bestelling en de bezorging. Heb het pakketje afgehaald bij een afleverpunt van de TNT-pakketdienst bij mij in de buurt, zodat niemand ervoor thuis moest blijven.

Marktplaats

Vooraf aanbieders controleren, of tegen contant afhalen

Deze site is zo betrouwbaar als je hem zelf maakt. Ik koop alleen als ik met de aanbieder kan afspreken dat ik zelf kan komen, het artikel keuren en testen en daarna tegen contante betaling kan meenemen. Bij klachten heb je dan meteen het adres van de aanbieder.

Mediamarkt

Niet erg overzichtelijk

Moeilijk toegankelijke site: je moet alles uitvergroten om te kunnen lezen. Aanbiedingen verschillen per filiaal, jammer dat je voor de ene aanbieding naar de ene stad moet en voor een andere naar een andere stad. Service van de filialen is vrij goed, kennis is ongeveer voldoende.

Wijnhuismachiel

Mooie toegankelijke site en assortiment heerlijke wijnen

Helder overzicht van beschikbare wijnen met duidelijke omschrijving. Een wijnproeverij bijgewoond, zeer aan te bevelen.
Hebben hier een aantal wijnen besteld die keurig en vlot geleverd werden en waar wij nu natuurlijk volop van genieten.

Screenprotector

Duidelijke site met goede informatie

Heldere informatie op site over producten, prijzen en leveringskosten. Vlotte en correcte levering van het bestelde, vaak al de volgende dag

Independer

Kom nooit bij de voordeligste uit

Als ik de resultaten van Independer vergelijk met mijn eigen premie, of met premies op de sites van enkele verzekeraars, kloppen de bedragen niet. Ook vind ik de Friesland niet bij de zorgverzekeraars en mis ik de FBTO bij de auto-verzekeringen. Volgens Independer was het de afgelopen 4 jaren verstandig van verzekeraar te veranderen, de echte prijzen wezen mij erop dat ik goed zat en niet moest veranderen. Ik twijfel aan de objectiviteit van Independer, met de volledigheid zit het in ieder geval niet goed.

Tatiana Patrikios found this review useful

Aximax

Prima aanbiedingen en vlotte levering

Op basis van bepaalde aanbiedingen bestel ik soms bij Aximax. Het bestelde wordt goed en vlot afgeleverd.

Norrod

Goede aanbiedingen

Norrod heeft regelmatig goede aanbiedingen, de service is goed, het leveren van het bestelde is vaak vlot, maar ondervindt ook wel eens vertraging.

Bobshop.nl

Correcte en vlotte levering

Goede aanbiedingen en het bestelde wordt vlot en correct geleverd.

Zoover

Plezierige site met vakantie informatie

Ik raadpleeg Zoover altijd voor ik een vakantie boek. De (recente) ervaringen van anderen geven mij een indicatie of ik ergens voor moet boeken, of dat ik beter verder kan zoeken. Veruit de meeste informatie die ik eruit haal klopt.

Jiba

Fijne en goedkope vakanties

Prima vakanties gehad via jiba.nl: eenvoudig te boeken, altijd juiste informatie gehad, alleen hostess op vakantie adres was bij één vakantie onder de maat (wilde je te dure - excursies aansmeren en wist verder weinig informatie te verstrekken). Bij overige 4 vakanties was alles perfect.

Weekendjeweg

Lekkere aanbiedingen voor een heerlijke short break

Bestellen vaak een uitje met 2 of meer overnachtingen via weekendjeweg. Soms moet je er bij het hotel even op letten dat de administratiekosten maar één maal meegeteld worden, voor de rest betekent het altijd weer een zorgeloos uitje.

Amazon

Ruim assortiment tegen heel gunstige prijzen, snel geleverd

Heb hier een bestelling geplaatst wegens de lage prijs. Al na 4 dagen het in Duitsland bestelde in huis. Lekker voordelig en prima levering

Arke

Goede en verzorgde reizen tegen billijke prijzen

Hier een prima vakantie geboekt, voor niet teveel geld. Zaken werden vlot afgehandeld en ook de service op het vakantie-adres was prima.

BOL

Kan chaotisch zijn

Meerdere malen hier besteld soms was de levering vlot, maar wanneer aangegeven stond dat levering een week of nog wat meer werkdagen kon duren, ontstonden problemen die maandenlang konden duren. Daarna bericht ontvangen dat artikel niet leverbaar was en geld terug ontvangen.

MobielBereikbaar.nl

Prima, snelle, volledige en correcte levering

Mobielbereikbaar.nl is betrouwbaar: snelle en juiste aflevering.

Feikos profile

profile image of Feiko
Feiko
Reviewer
Netherlands

About