G.G. van Loons profile

Reviews (2)

BLUEFACE.NL

Sata service

Hierbij mijn hartelijke dank voor de snelle levering en de prettige prijs.
Het gratis bezorgen is perfect en zou eigenlijk wettelijk verplicht moeten worden zodat je direct kunt zien wat de werkelijke totaalkosten zijn. ( Zie vliegtickets )
Ik had een satakabel nodig en heb eerst op de website van MEDIA MARKT gekeken waar de kabel € 7,95 kost. Toen naar de winkel en daar kost de kabel in een totaal overbodige HAMA blisterverpakking "slechts" €15,95. Dus nooit meer iets bij MEDIA MARKT kopen. Ik ben toch niet gek zeker. Nu begrijp ik hun slogan pas. Overigens vond een aangesproken medewerker van MEDIA MARKT het ook belachelijk. Hulde voor BLUEFACE.NL, zo kan het dus ook. Trouwens helemaal belachelijk is dat ALTERNATE, waar ik een SSD heb gekocht, niet een satakabel meelevert. Vriendelijke groeten van Guido van Loon en ga zo door.

Bax-shop.nl

PRIMA SERVICE

Bij Bax-Shop een gitaar gekocht en die werd de volgende dag al, keurig verpakt, geleverd. Helaas ontbrak de tremelo hendel.
De volgende dag heb gebeld met Bax-Shop en zij hebben er voor gezorgd dat de hendel is nagestuurd. Prima service dus en een aanrader om bij hen online te kopen.

G.G. van Loons profile

profile image of G.G. van Loon
G.G. van Loon
Reviewer
Male, 1952
gouda, Netherlands

About