Daniel Krupas profile

Reviews (2)

LevHemma.se

snabb leverens och bra utbud

Det enda problemet jag upplevde var att beskrivningarna var för korta för varje enskild produkt. Jag köpte en uppsättning bestick som skulle vara rostfria enligt beskrivningen. När de kom hem så gjorde jag magnet testet och upptäcker då att de inte är rostfria. Tydligen ska de innehålla en del krom som gör besticken magnetiska men detta var inget som jag kunde läsa om på hemsidan. Dock var det som sagt snabb leverans och jag tycker att kundtjänsten som jag ringde var väldigt trevlig och effektiv.

Monday, June 18, 2012

Reply from LevHemma.se

Vi vill bara förtydliga för alla läsare att alla bestick som vi säljer är i rostfritt stål.

Det finns två olika sorters rostfritt stål som används vid besticktillverkning; kromstål och kromnickelstål. Kromstålet är magnetiskt vilket kromnickelstålet inte är. Bordsknivarna är dock oftast av kromstål. Detta beror på att det annars är svårt att få till ett bra egg. Kromnickelstålet kan nämligen inte slipas lika bra som kromstålet.

Vår kund här har alltså köpt en bestick-uppsättning som är tillverkat av kromstål. Rostfria men är magnetiska.

Ytterligare förklarat så är kromstål av en enklare kvalitet som är billigare och inte lika slitstark som kromnickelstål. Denna typ av bestick används oftast inom restaurang-värden där de används flera gånger dagligen vilket bevisar att besticken, trots enklare kvalitet, har fullgod rostbeständighet. Ett bra polerat kromstål är mindre rostbenäget, än ett sämre polerat.

/Fredrik
LevHemma.se

Verner & Verner

bra produkter konstig service

hade några frågetecken kring leveransen. tror det står schenker på sidan men det blev dhl. samtidigt så fick jag bilden att den skulle komma till dörren eller brevlådan. det positiva är att det kom fort och att det är bra saker som ni har på sidan.

Thursday, November 17, 2011

Reply from Verner & Verner Nordstan AB

Hej Daniel och tack för feed back. Vad roligt att du är nöjd med våra produkter och att leveransen gick snabbt. Synd om det blivit något missförstånd
beträffande fraktsätt och leverans. All information finns under fliken Frakt och leverans på vår sida. Där står det:

Leverans
Verner & Verner levererar alla varor med DHL eller med Posten till deras utlämningsställe nära Dig. Varorna skickas normalt från oss inom 5 arbetsdagar, oftast dock redan samma dag eller dagen efter.
När varorna anländer till utlämningsstället får Du ett sms eller mail från DHL eller Posten

Daniel Krupas profile

profile image of Daniel Krupa
Daniel Krupa
Reviewer
Sweden

About