Teuns profile

Reviews (4)

Komplett

Goede site, snelle levering, goede prijs

Ik heb een draadloze muis van microsoft gekocht bij Komplett, de volgende dag werd het ding al geleverd en de prijs was zeer goed. De site is overzichtelijk maar er is wellicht wat te weinig mogelijk in het aanpassen van de productkriteria. De prijzen zijn zeer scherp, een goede online winkel.

Vodafone

acceptabele provider in een zee van matigheid

Ik ben al jaren klant bij vodafone en hoewel ik de klantenservice niet geweldig vind is de service acceptabel. Wel moet je bij het verlengen van je abonnement zelf erg goed opletten want als je niets aangeeft loop je interne aanbiedingen van vodofone mis. Ze zullen je zelf niet automatisch een goed aanbod doen. De bereikbaarheid van het netwerk is zeer goed, het is ook om die reden dat ik klant ben gebleven. Ik heb een abonnement voor 450 minuten en 75 smsjes en betaal daarvoor 20 euro per maand zonder telefoon, niet goedkoop dus.

Mediamarkt

Dure winkel met matige service

Tot nu toe heb ik gemerkt dat bij de "gewone" winkels van mediamarkt service lager in het vaandel staat dan bij vele online winkels. Daarnaast is de mediamarkt vaak ook duurder.

Knivesandtools.nl

Eenvoudig bestellen en ontvangen zonder problemen

Knivesandtools heeft een duidelijke site met breed aanbod. De geleverde producten (een Eden Quality Classic Damast Koksmes 20 cm) bevalt uitstekend en voor 50 euro is het een zeer goede koop. Levering geschiedde binnen twee werkdagen dus ik ben zeer tevreden!

Teuns profile

profile image of Teun
Teun
Reviewer
Netherlands

About

Student aan de universiteit wageningen. Ik heb niet veel te besteden en doe veel reparaties zelf. Ook maak ik zelf liever iets dan dat ik iets koop zoals bijvoorbeeld meubels etc. Ik koop dus ook veel "basiscomponenten" en weinig luxe artikelen.