Michael Sinnets profile

Reviews (3)

Interflora

Blomster leveret dagen efter - overraske faldt i vasken.

Når jeg bestiller hos Interflora med levering er det ikke for bare at få nogle blomster - men gøre en foræring anderledes og overraskende. Den service fik jeg ikke af Interflora. Jeg havde bestilt blomster til min kone i en særlig anledning (særlig dag) - og forventede at da jeg kom hjem at hun havde fået dem. Men ak, nej. Dagen efter dukkede de op - med en undskyldning fra leverandøren. Det kan jeg bare slet ikke bruge til noget! Jeg betaler flere hundrede kroner for en service, som jeg ikke får.

Mit ordre nummer er 03H7F

Tuesday, January 28, 2014

Reply from Interflora

Hej Michael
Vi har nu været i kontakt med butikken efter ferielukningen og de undskylder at blomsterne ikke blev leveret rettidigt - de vil i dag komme ud med en kompensation til jer, som vi håber I kan nyde sammen.

Venlig hilsen
Interflora

Restaurant 2 Night

Fantastisk koncept!

Jeg har prøvet R2N omtrent 10 gange og konceptet er kanon. Restauranterne yder samme gode service som hvis jeg var alm. gæst - men med en god rabat. R2N har også en virkelig fed mobil app.

redWEB ApS

Stor begejstring

Vores skepsis omkring at benytte en mindre virksomhed til hosting af vores site er i den grad gjort til skamme.

Redhost har i den grad leveret et produkt, der på alle fronter er yderst professionelt. Joomla kører perfekt - både hurtigt og problemfrit - hos redhost.dk og evt. spørgsmål/forespørgsler bliver besvaret relativt hurtigt.

Michael Sinnets profile

profile image of Michael Sinnet
Michael Sinnet
Reviewer
Male, 1983
Birkerød, Denmark

About