Daniels profile

Reviews (34)

Irma

Super levering , alt var fint på nær en ting

Brugte irma online for første gang på tilbuds onsdagen,overskueligt, super service og nemt at se hvornår man kunne bestille sin leverance som også kom til tiden og var pænt pakket, vil helt sikkert benytte det igen.

Eneste hage var at jeg gerne ville have bestilt vinen Falasco Ripasso der var på tilbud, men den var slet ikke at finde på irma online på noget tidspunkt da jeg kiggede både morgen og eftermiddag.

Mols Linien

Salgstillæg?

Snyd og bedrag, at smide et salgstillæg oven på prisen er direkte usmageligt, der har sgu da været omkostninger ved salg før som var inkl. billetprisen. Så hæv dog priserne istedet for at fremstå som fuskere, det ville være mere ærligt.

Falk Lauritsen Rejser

Sælger har oversolgt og misinformeret.

Svigerfamilien havde booket en ferie til Lagotel/Alcudia og havde snakket med en sælger fra Falklauritsen der havde anbefalet dette hotel ud fra at vi havde småbørn med, hvilket det absolut ikke passede til.


Flyturen: Et stort rod hvor alle selskaber var blandet sammen på SAS flyveren, de startede med at give os pladser langt fra hinanden, hvor en 4 årig skulle sidde alene...

Hotellet: Gammelt 80er skrammel, med lovet wifi der aldrig virkede, værelser var dog ganske udemærkede.

Maden: Var spiselig, men hovedparten bestod af pomfritter og anden friture stegt spas.

Larmen: Hotellet er formet som en hestesko ned mod "underholdningsscenen", dvs al støj dernede fra berørte alle værelser, underholdningen var rettet mod flertallet af englændere, varede til 2330 og gjorde det umuligt at sove indtil da larmen var ekstrem høj, hvad enten det var bingo eller "shows"
Måske underholdende for større børn, men absolut ikke for folk med mindre børn der netop gerne vil få slappe af og få sovet igennem og har børn der står tidligt op.
Ideen med at være veludhvilet og få noget ud af dagen røg fuldstændigt af fløjten, hvilket var hele meningen med ferien.

Børnefaciliteterne:
Swimmingpoolerne var fine, men den lovede underholdning til børn foregik kun på engelsk og spansk, igen havde sælger lovet for meget, det får en 4 årig intet ud af.

Falklauritsen svarede aldrig tilbage til min svigermors henvendelse der ikke gik på kompensation men bare gerne ville have en beklagelse i det mindste for at sælger havde solgt et hotel der ikke passede til os, men så stemmer vi med pengepungen, der var 8 kunder der aldrig kommer igen til Falklauritsen.

BRF

Underlig forretningsgang.

Vi havde fået ok fra Totalkredit til lån, men ønskede ikke den todelte belåning og tog derefter fat i BRF der gerne ville kigge på det. Jeg fik snakket med 3-4 forskellige men venlige og kompetente medarbejdere der alle mente at ud fra vores forudsætninger burde vi sagtens kunne låne til, men at det var deres kreditafdeling der tog det afgørende valg.
Vi fik så et afslag på beløbet i den 11 time af deres kreditafdeling, det er selvfølgeligt helt fair, men jeg undrer mig virkeligt over at det er så sent i processen man får dette svar, der var gået over en uge og samtlige BRF medarbejdere inden da havde været yderst positive. Vi har sidenhen fået ok fra både RD og Nordea. Jeg har intet problem med at BRF har en stram politk, men syntes det er spild af tid at skulle bruge en uge og skrue sine forventninger op, for så at få afslag til sidst.

Proshop

Hurtig levering og god pris

Tjaeh, det gik lynhurtigt og jeg fik den vare jeg skulle have.

Mobilhjulskift.dk

Godt produkt, elendig booking

Det startede rigtig godt, vi købte en sweetdeal med 2X hjulskift plus opbevaring, fin respons på booking og kompetent service udførsel. Så skulle vi have skiftet tilbage til sommerdæk...
Ingen korrespondance ved henvendelse for ny booking, da en booking forretaget d 20 marts endelig gik igennem, fik vi først en tid d 18 april, nu er den booking så blevet udskudt til start maj. Godt koncept, men lad dog være med at meld jer til en sweetdeal hvis i ikke kan håndtere den øgede tilgang!

Efax

Fusker firma der trækker penge

Total fusker firma, ikke til at komme i kontakt med og trækker fortsat penge selvom jeg adskillelige gange per mail har afmeldt mig.

MEDION

En parodi på¨kundeservice!

Deres kundeservice er direkte uforskammet og ubehjælpsom! - se nedenstående dialog

Mit spørgsmål:
Hej, jeg kan ikke finde ud af at åbne bunden for at udvide RAM modulerne, jeg har fjernet alle skruer i bunden, men det virker som om den stadig sidder fast og jeg er bange for at ødelægge den, har i en indstruks?

Svar fra Medion:

Hej Daniel,
> >
> >tak for din henvendelse.
> >
> >Det er desværre ikke noget vi kan være behjælpige med.
> >
> >Vi håber at dette var behjælpeligt mht din henvendelse.
> >
> >Med venlig hilsen
> >Medion Support Danmark

Mit svar:
Det forstår jeg ikke, i sælger en bærbar hvor det tydeligt står at RAM kan udvides,så må i også kunne fortælle hvordan man åbner den så man kan komme ind til RAM modulerne, for det beskriver instruktionen ikke. Mvh Daniel

Hej Daniel

tak for din henvendelse.

Det kan vi desværre ikke.

Med venlig hilsen
Medion Support Danmark

Claus Melvej Ascanius, Andreas Muhlig Larsenand Nynne Jensen found this review useful

Jettime

Fin service, men benpladsen..

Det er gode velholdte fly med venlig service, fine lædersæder, men det hjælper altså bare ingenting når man propper så mange sæder i et fly at ens knæ støder ind i stoleryggen selvom man er middel af højde.
Jeg ville overleve en tur til på 3 timer, men det må være et levende helvede til de Kanariske øer eller Ægypten.

Louise Sørensen found this review useful

Jensens

Smart forretningskoncept men heller ikke andet.

Da jeg studerede benyttede vi os af Jensens frokost tilbud da det var marginalt bedre end kantinen, selvom drikkvarepriserne var horrible.
Idag undrer det mig meget hvordan man kan lokke så mange folk til at spise på denne kæde, der er topmålet af dårlig kvalitet.
Er det pga softice maskinen og legefaciliteterne for børn? - det kan umuligt være pga af:

1. Frostkartofler du kan købe bedre kvalitet hos i Netto.
2. De tenderiserede bøffer(en maskine med en masse nåle gennemhuller kødet for at gøre det mere mørt ), hvorefter det bliver stegt til ukendelighed på transportbåndet eller hvad man skal kalde denne undskyldning for kød de severer, jeg har aldrig oplevet et stykke kød der smagte godt, hverken af de dyre eller billige, læs evt anmeldelser af aviserne.

Ledelsen i Jensens må grine sig igennem hver dag og undre sig over de igen scorer kassen på deres koncept, hvor forbrugere lægger deres penge i deres "restauranter", det må virkeligt være vanemennesker eller folk der reelt ikke hvordan godt kød smager som besøger Jensens.

Postdanmark

En parodi

Post Danmark er blevet en parodi på sig selv, antallet af breve der sendes via almindelig post er faldende på grund af internet og email og hvad er Post Danmarks modsvar? - At skrue priserne voldsomt op, fremfor at gøre sig selv konkurrence dygtige. Når nu endnu flere borgere vælger at begrænse antallet af breve pga. den høje pris, skruer Post Danmark så prisen op til 12 kr.?

En anden ting er at få en pakke leveret til sig selv medens man er hjemme er en umulighed, jeg har aldrig oplevet at et postbud har ringet på, selv hvis jeg har været hjemme hele dagen, men de lægger altid "Forgæves" postanvisningen i postkassen.
Hvorfor så ikke bare melde klart ud at tingene kun kan afhentes i Døgnboks eller på Posthuset fremfor at plagiere at i deler pakker ud?

Thomas Hand Gert Lavsen found this review useful

Ismageriet

Bedste is uden sammenligning

Fantastisk is, simpelthen Københavns bedste, værd at valfarte til, selvom man bor 15 km væk.
Hyldeblomst isen er fantastisk om sommeren, og Nutella isen ligeså.

Paradis Is

Der var engang...

Virkeligt faldet af på den! - hvis man tegnede Paradis is kvalitet på en kurve ville den være en faldende kurve for de sidste 4 år.

Isen har virkeligt mistet meget smag og fremstår mere og mere anonym.

Hvis det "bare" er de enkelte butikker der snyder og blander mere mælk i isen, så er der stadig noget ravruskende galt med hele deres franchise koncept hvis der ikke er en hyppig stram kvalitetskontrol.

Amagerbrogade, Skt Hans Torv og Valby er i hvertfald ikke den oplevelse det var for flere år siden.

Hvis jeg vil have kvalitetsis tager jeg til Kongelundsvej,Nansensgade eller Skydebanegade, Paradis er ikke at regne i den kategori mere.

Kevi Fischer Andersen found this review useful

Telia

Gode produkter, men deres kundeservice....

jeg har fået Telia internet TV oveni Telia internet, produktet fungerer rigtigt godt, men deres fakturerings afdeling stinker ud over alle grænser!!
Første gang kom jeg til at betale to gange for internet, fordi de åbenbart havde lukket mit kundenummer og lavet et nyt hvor TV også var inklusiv, jeg snakkede efter 15 min ventetid(glem at forsøg at mail, de svarer ikke på dem) med deres kundeservice, og de sagde at det så ville blive modregnet i næste regning, fair nok, fejl kan ske.

Nu har jeg så fået den nye regning, hvor beløbet ikke er modregnet og hvor jeg derudover skal betale 39 kr for at Telia har sendt mig et elektronisk e-kort til min Netbank??

Jeg glæder mig til at snakke med dem mandag...

Update 1.dec 2011, igen er der regningeproblemer, jeg snakker med velvillige kundemedarbejdere der lover mig at jeg ikke skal betale rykkere, men på PBS er der alligevel angivet et rykkergebyr på 100, det er som at slå i en dyne, Telia har landets billigste TV pakke via internet, men jeg kan ikke fortsætte denne udmattelseskamp.

Cocobeach

Dejligt sted, men meget støjende

Cocobeach er et dejligt sted, priserne er rimelige i restauranterne og personalet er effektivt og imødekommende.

Maden er for det meste ganske ok, men buffeterne var ikke særligt spændende.

Når jeg kun giver 3 stjerner skyldes det een ting, støjniveauet,family deluxe bambus hytterne der er sammensat af 4 hytter, er ekstremt lydfølsomme og man kunne høre underbo/nabo snakke almindeligt sammen i sit eget rum, for slet ikke at tale om deres børn der græder og motorbåde der ankommer kl 06 om morgenen...

Det er rigtigt ærgeligt da resortet er lækkert, men når man savner roen hjemme i sin lejlighed der ligger i indre by, så er det simpelthen for meget.

SAS

to stjerner til to stjernet selskab

Gamle støjfyldte md80ere, selv vand koster penge ombord, tjaeh lavprisselskabet air berlin er lavpris og har langt nyere fly og bedre service. SAS har sparet på de forkerte steder.

Av-Cables.dk

Perfekt

Hurtig levering, god pris, hvad mere kan man forlange?

Makalay.dk

Perfekt

Super service, godt udvalg og hurtig levering.

Nemid

endelig een løsning!

Slut med Digital signatur, forskellige koder til forskellige banker hvis man har flere, en indgang til alle og det virker uden problemer. At skulle have et kodekort gør ikke oplevelsen mindre.

Anita found this review useful

Sweetdeal

Godt koncept

Rigtig god ide, uden nogen som helst omkostninger for forbrugeren, rigtig go ide !

www.pixum.dk

God kvalitet og god kundeservice

Tjaeh ikke så meget at sige, onluine fototjenesternes svar på Telmore, god service, nem betjening,hurtig levering, udmærket kvalitet og konkurrencedygtige priser

Eneste ankepunkt er at upload pluginet halter lidt kommunikationsmæssigt, jeg kom ved en fejl til at annullere en igangværende upload, - troede jeg - og startede en ny bestilling -resulterede i dobbeltbestilling, fik dog godskrevet den ene bestilling på trods af at det reelt var min egen fejl, super kundeservice.

C&C Travel

Rejser med iindlevelse og socialt ansvar,

Vi har været på Sri Lanka med CCtravel til en meget billig pris, 14 dage på et beskedent og lidt nedslidt hotel i Unawatuna hvad angår faciliteter (men med god rengøring), men med en fantastisk sød og venligt personale. Det er lidt sørgeligt egentligt, men CCTravel er det eneste rejsebureau der reelt beskriver deres rejsemål nøgternt og ikke lover mere end de kan holde, hvis nonoget er fantastisk er det fantastisk og hvis det er nedslidt så er det nedslidt. CCtravel lægger ikke meget vægt på luxus eller selve overnatningen, men på selve de oplevelser man kan få i det område man bor i og det er en ren fornøjelse for dem af os der ikke gider ligge 14 dage på et all-inclusive på Kreta uden nogensinde at forlade området. CCtravel har også projekter igang med socialt ansvar man kan besøge, vi var feks forbi et børnehjem og aflevere kuglepenne, en rigtig god oplevelse.

Louise found this review useful

Trustpilot

Rigtigt godt koncept, men...

Det grafiske interface er tungt at loade for IE eller Chrome, jeg har oplevet mange gange at browseren låser på denne side.

DG Mad

Menu i særklasse!

Durlev leverede mad til vores bryllup, det var virkeligt en oplevelse i særklasse. Han tog sig god tid til at snakke med os om vores ønsker og han kom med mange kompetente forslag til vine, anretning, rækkefølge, menu og andre praktiske fif. Vi og gæsterne var helt vilde med maden der bla bestod af lækre forretter, grisekæber og oksemørbrad.


Prisen var meget meget rimelig i forhold til kvaliteten og der var også mere end rigeligt. Kokken der serverede var fagligt dygtig og introducerede maden på en rigtig professionel måde.


Durlev kan klart anbefales!!


Mange hilsener Daniel og Louise.

Fresh Fitness Danmark

Rigtig godt koncept

Er lige startet på Hillerødgade og i forhold til Fitnessworld er det klart bedre, venligt og engageret personale, nye maskiner og gode forhold. Det er et lavprisprodukt hvor kun træningen indgår i den månedlige ydelse, så tillægsydelser såsom holdtræning og bad er ekstra, men til prisen og mine behov kunne det ikke være bedre.


UTD: er tilbage igen og meget tilfreds,maskiner er i fin stand og instruktører er venlige og de hold jeg ønsker er der og forsvinder ikke foreløbig.

Rasmus E. Ingerslevand Helena Constantinou found this review useful

Aldi

God og billig butik

Fin butik, rodet, men priserne er i bund, deres kopi varer (Eks Magnum is) er billigere og endda ofte bedre end de originale og deres pc tilbud er ofte rigtig gode.

Swiss

Er hvad SAS burde have været

Rimelige priser, rigtig god benplads, nye fly, gratis chokolade og sandwich og præcision som et scweizisk urværk, kender ikke bedre intraeuropæisk transport.

Fitness World

Du får et godt produkt til prisen

Der er ikke en hyggelig og intim stemning, da der er så mange brugere og så mange centre i nærheden man kan benytte (ihvertfald i Kbh). Personalet ved disken er heller ikke de mest engagerede, men hvis du kan træne uden vejledning får du tilgengæld nye velholdte maskiner og fine faciliteter til en pris der kan slå alle eksisterende centre, kan klart anbefales.

Cimber

Høj pris - lav service

CPH-AAL retur, Cimber er Norwegian service med SAS priser. udtur med 737, Ingen kaffe/the som SAS tilbyder og free seating hvilket udløser at folk stormer ind i flyet som om det var Ryanair man fløj med, bare på grund af free seating vil jeg hellere flyve med Norwegian. Hjemtur med ATR hvilket var bedre, men kun fordi der var færre ombord.

Jens Hansen found this review useful

Norwegian

Du får hvad du betaler for

Norwegian er næsten altid det billigste på dansk indenrigs, afgangene har været præcise og den ene gang de rykkede en flytid ringede de og fortalte at den var flyttet med 20 minutter. Dejlig billig nem og bekvem transport til Jylland, fremfor 5½ time i tog. Service eksisterer ikke på de korte flyvninger, men jeg kan også leve uden en kop the på en 45 min flyvning.

TELMORE

Dks bedste teleselskab

Telmore er nemt og overskueligt, du har fuldt styr på dit forbrug og køb af tilskudsmobil er ikke sovset ind i alle mulige mere eller mindre skjulte afbetalinger eller skyhøje abbonementer. Jeg kan ikke finde nogle punkter at udsætte for telmore, deres kundeservice (tlf/chat) er i top og det er simpelthen overskueligt nemt og effektivit at være abb hos dem. De er ikke de billigste, men de er klart det bedste mobil selskab i DK.
Thomas Duus: Er det dig der opfører dig som et barn eller Telmore? - når der ikke er telefoner nok, vil der altid være nogle der ikke får med det samme, det gælder alle selskaber. Du er udemærket klar over at man ikke kan forudbestille hos Telmore, så hvorfor brokker du dig så over det?

Cofoco

Dejligt mad empire

Jeg har spist på Le Trois Cochons og det har været en fornøjelse alle tre gange med rigeligt med veltilberedt mad i uformelle omgivelser til en rigtig god pris.
Jeg har også spist på Cofoco, hvilket også var ganske godt men ikke helt i samme kategori.

Scanway/Tyrkiet Eksperten

Fungerer fint, du får hvad du betaler for

Har været med dem i Tyrkiet og sidst i Goa, billig afbudsrejse, men nem booking, de fik mig fra A til B uden større forsinkelser, hotellet var slidt men ganske hyggeligt. Hvis jeg ønsker luxus eller har større forventninger vil jeg vælge et andet selskab til en højere pris, men Tyrkieteksperten er perfekt hvis man ikke ønsker at ligge hele dagen på hotellet, men hvor hotellet er en base til oplevelser man selv finder.

Coolshop

Altid overholder aftaler - hurtig levering

Denne webshop burde være et forbillede for samtlige netbutikker i DK, nem at finde rundt, gode beskrivelser,fragt inkluderet i prisen og hurtig levering

Daniels profile

profile image of Daniel
Daniel
Reviewer
Male, 1975
Denmark

About