Morten Endrups profile

Reviews (50)

Print24

Perfekt!

Når man klikker ind og ser deres priser i forhold til at andre sider, som leverer samme service, så skulle man næsten tro, at det var løgn. Man plejer jo at sige; hvis det lyder for godt til at være sandt, så er det nok for godt til at være sandt. Men det er dog ikke tilfældet her...
Billige produkter af kvalitet, ingen fejl fra deres side af. Leveringen var samtidig hurtig, og da jeg ringede til kundeservice med et spørgsmål, fik jeg hurtigt og venligt svar på dette. Kan KLART anbefales!

www.billetto.dk

Enkelt!

Det bliver næsten ikke mere enkelt. Jeg har bestilt billetter igennem dem 2 gange - og begge gange har været uden problemer!

Discogs

God side for musikelskere!

Dette er en god side for folk, som virkelig går op i deres musik. Der er mulighed for at finde næsten alt, som hjertet begærer. Det eneste minus der kan være, er at man mange gange handler med private, og derfor kan der nogle gange godt gå laaang tid før, at man modtager varen.
Men min generelle oplevelse er helt klart god!

CoolStuff.dk

Som det skal være!

Min oplevelse med CoolStuff var helt perfekt. Jeg bestilte et produkt til en fornuftigt pris, og det blev hurtigt og sikkert leveret. Ikke det mindste problem!

Tivoli

Intet for pengene!

Med Tivoli får man intet for penge, for udover at det er utrolig dyrt, så er der egentlig ikke særlig mange forlystelser, når det kommer til stykket. Desuden er madudvalget fuldstændig grotesk, og her er priserne også presset helt op over skyerne. Tivoli har lidt en tendens til at tro, at de kan slippe afsted med alting for pengenes skyld, men jeg har valgt at sige stop. Jeg vil ikke sætte min ben der på de nuværende præmisser - der skal ske en markant forbedring af forholdene, før jeg igen vil kunne finde det relevant at bruge en dag her. Tivoli burde tage ære i de traditioner, som ligger i stedet, men de vælger blot at udnytte dette for at tjene endnu flere penge. Det er dybt sørgeligt.

Johnny Højfeldt, Niels Kristian Kragh, Sidsel Marie, Elsebeth, Mark Moussaand Sus H. found this review useful

Datamarked.dk

Fin hjemmeside

Hjemmesiden er nem og overskuelig, så man kan hurtigt finde frem til det, som man gerne vil have. Priserne er også helt fine - dem kan man ikke brokke sig over, og der er hurtig levering oven i købet. Den eneste grund til, at Datamarked ikke får den sidste stjerne er, at når man betaler 50kr. i levering, så forventer jeg let at få min vare leveret som en pakke, så den er godt beskyttet, men i stedet blev den sendt afsted som brev. Det er ikke i orden til 50kr.!
Men alt i alt er Datamarked en helt fin hjemmeside, og jeg kan dog anbefale den.

Arbejde Online

Det er svindel og humbug!

Arbejde-Onlince.com promoter et system, som simpelthent ikke virker. Det er en af mange sider, som bare forsøger, at få folk til at bruge penge på deres "nyeste fidus". Hold jer væk fra dem!

Sandra Musuand Anders Harder found this review useful

AzeHosting.net

Perfekt Webhosting

Når det kommer til webhosting, så vil jeg helt klart anbefale Azehosting. Jeg var i stand til at få det produkt, som bedst passede til mine behov uden at skulle grave dybt i lommerne. Desuden har jeg i løbet af min tid som kunde hos dem (over 1 år) oplevet fantastisk kundeservice. Så alt i alt har jeg fået god, billig og pålidelig webhosting med fantastisk kundeservice dertil!

PointBlog.dk

En fin blog, hvis du vil tjene point!

Hvis du bare er der for at blogge, så er det måske ikke det bedste sted. Men er du der for at tjene point til Pointshop, så er det helt perfekt, og jeg kan derfor sagtens anbefale det. Overholder du deres regler (så mange er der altså ikke), så får du dine point UDEN problemer. Kan derfor sagtens anbefales!

YouSee

Topklasse

Jeg har aldrig været mere tilfreds med et mobilselskab, end jeg er med Onfone. Jeg får et godt, billig og vigtigst af altid overskueligt abonnement, som passer perfekt til mig.

Fuzzclubmusic

Manglende Kontakt

Fuzz Club har nogle spændende udgivelser fra kunstnere, som jeg godt kan lide, men i min bestilling derfra synes jeg, at der manglede kontakt fra deres side af. Jeg havde bestilt en LP, som skulle komme den 12.i måneden, og da denne dato var passeret med over en uge, uden at jeg havde hørt fra dem, kontaktede jeg dem omkring sagen. Her fik jeg at vide, at produktet grundet problemer med produktionen endnu ikke var klart endnu, hvilket selvfølgelig er både forståeligt og acceptabelt. Jeg havde dog blot ønsket, at de havde kontaktet mig og informeret omkring dette, så jeg ikke skulle vente forgæves.

Danskemeninger

Hverken helt god eller helt dårlig!

For det meste fungerer det sådan, at man fuldfører et spørgeskema, og derefter får man indsat en tilsvarende gevinst på sin konto, men en gang i mellem er det ikke lige så simpelt.
For ind i mellem skal du bruge noget der minder om en ½-1 time på et spørgeskema, hvorefter du får en sølle udbetaling på 7.50kr, hvilket på ingen måde er retfærdigt. Desuden er der visse spørgeskemaer, som man aldrig for betaling for, og hvis man endelig gør, er det efter alt for lang tids venten.

Mette found this review useful

Itunes

Enkelte kritikpunkter

Jeg kan egentlig godt lide iTunes, da de har et enormt musikudvalg til fornuftige priser både for kunstneren og for lytteren. Dog er der visse problemstillinger, som bliver ved med at vende tilbage. Har du købt en sang, skal du sikre dig en kopi, for hvis du skal have ny computer eller bare formatere den nuværende, kan du risikere at miste alle dine tidligere køb. De er nemlig ikke tilknyttet din account, så du bare kan hente dem igen, så du kan ende med at skulle betale for et produkt, som allerede har købt.

Ebay

Helt Fantastisk!

Jeg har kun ros tilovers for eBay. Der er et hav af sælger, og det er derfor muligt at købe alt mellem himmel og jord. Selve handlen foregår også uden problemer, og jeg har haft en masse positive handler derinde. Deres feedback system er med til, at sælgerne gør deres ypperste for at levere god kundeservice.

Spotify

Plads til forbedringer

Spotify er et spændende nyt initiativ, som stormer fremad på det internationale musikmarked, og dette med god grund. Spotify gør det nemt at udforske ny musik og kan hjælpe med at sætte fokus på mindre kunstnere. Forbindelsen til Facebook gør samtidig, at musikoplevelsen kan blive fælles, og man har i høj grad en hurtig og nem måde atdele numre med sine venner.
Men min anmeldelse er dog kun til 3 stjerner, og det er der flere grunde til. For det første er der mange kunstnere, som stadig ikke kan findes derinde. Herunder bl.a. Led Zeppelin og Pink Floyd. Samtidig er der kunstnere, som kun er repræsenteret ved enkelte af deres udgivelser. Samtidig er der flere fejl i opgivelse af titler samt albums. Det danske band WhoMadeWho går under både "WhoMadeWho" og "Who Made Who", og dette er blot én af talrige fejl.
Desuden er der det evigt tilbagevendende kritikpunkt, som lyder på at kunstnerne i sidste ende tjener nærmest ingenting på det, og Spotify halter derfor voldsomt efter i forhold til både iTunes og de fysiske medier.

Panorama Slagelse

En helt fin biograf

Panorama Slagelse er en helt fin biograf, som har gode forhold og viser gode film. Bestillingen foregårnemt og uden problemer via deres hjemmeside. Den eneste bemærkning er, at priserne i deres butik er urimelige - dette er dog en kritik, som gør sig gældende for alle biografer.

Just-Eat.dk Aps

Nem bestilling

Just-Eat gør det nemt og overskueligt at bestille mad uden at forlade hus. Man kan nemt skimme diverse spisesteder igennem for at se både deres menu og deres priser, så man bedre kan beslutte sig for, hvor man vil spise. Jeg er både glad og tilfreds med Just-Eat og kan derfor varmt anbefale dem!

Eovendo

Interessant koncept

Eovendo er et interessant koncept, og selvom betalingerne ikke er store, så er de retfærdige i forhold til det, som man skal "yde". Jeg kan derfor varmt anbefale dette.

Monday, January 28, 2013

Reply from EOVENDO ApS

Hej Morten,

Mange tak for din anmeldelse!
Det er super dejligt, at du har lyst til at anbefale os!

Har du fundet os på Facebook endnu?

Newburycomics

En okay oplevelse...

Synes dog, at de ikke er helt så gode til at give information omkring bestillinger. Har ikke haft nogen idé om, hvor min bestilling var; var den sendt eller er den stadig i vente position.
Men fine priser og min bestilling endte med at komme frem i helt fin tilstand - kommunikationen kunne dog have været bedre!

Kungfunation

Nemt og lige til

Bestilling gennem Kungfunation er nemt og lige til. Fine priser og hurtig levering. Helt igennem perfekt!

Cargorecords

Perfekt!

Har bestilt en cd igennem dem og kan kun sige, at det var nemt, billigt og leveringen gik hurtigt. Så der er kun ros til overs for Cargorecords.

Proshop

Fantastisk service!

Har ikke andet end ros til Proshop. Har bestilt en bærbar computer igennem deres side; til en god pris og med hurtig levering. Da der så opstår et problem med computeren efter 1½ år sender jeg den til reparation via dem og det går hurtigt og snildt, så efter en ca. 10 dage var min computer tilbage og har virket upåklageligt lige siden.

Seat24

Nemt og billigt!

Har nemt og billigt kunne bestille flyrejse og hotel via Seat24.dk!
Det var stedet, hvor jeg fandt den uden tvivl bedste pris.

Billetnet A/S

Generelt tilfreds!

Jeg er generelt tilfreds med Billetnet, men der kan opstå problemer, som gør det svært at bestille billetter. Dette har jeg dog kun selv været ude for en gang, og det lykkedes alligevel i sidste ende. Så jeg har nærmest kun gode oplevelser med Billetnet!

eil.com

God side for collectors!

Har fundet cd'er derinde, som ellers ikke har været til at opspore. Priserne er okay, og de kører nogle rabatkampagner indimellem, som man med fordel kan benytte sig af!
Mit eneste problem er, at jeg fik en mail om, at min pakke ville blive sendt d.2. Januar, men d.4. Januar, fik jeg en besked om, at den var blevet sendt den dag. Så de har rykket afsendelsesdagen med to dage, uden at give besked i forvejen. Desuden blev den ikke leveret i løbet af 1-2 dage som lovet, det tog en uges tid. Mindre detaljer, men alligevel værd at nævn.
En overall god side, som jeg gerne vil anbefale til alle, som er på jagt efter sjældne cd'er og lp'er!

Redtagmarket

En helt fin oplevelse!

Bestilte en cd, som ankom som lovet - så har kun rosende ord tilovers for Redtagmarket - de får mit stamp of approval!

Laserdisken

Hurtigt, nemt & billigt!

Kan ikke sætte en finger på den service jeg fik fra Laserdisken. Billige priser, det er nemt at bestille og så kom min vare right away - det er sgu i orden!

Gaffashop

En fejlfri oplevelse!

Kan se, når jeg læser anmeldelserne, at der er mange, som har oplevet problemer med bestilling på Gaffashop.dk. Til det kan jeg bare sige, at jeg så må have været heldig, da jeg har været foruden disse problemer. Jeg fik leveret min pakke inden for kort tid og det gik nemt og smertefrit. Så tak til Gaffashop for en god handel!

Myplaydirect

En dejlig oplevelse!

Forudbestilte albummet 'Chevelle - Hats off to the Bull' igennem siden og fik den leveret inden for kort tid. Oplevede Ingen problemer overhovedet - fin side!

Importcds

En rigtig god oplevelse!

Bestilte en CD (Saosin - Saosin) gennem Importcds og det var nemt og smertefrit. Det var til en billig penge, det var nemt at bestille og leveringen var hurtig, så jeg har kun ros til overs for siden.

Cocacolacollectibles

Perfekt

Fantastisk service og lynhurtig levering!

Tpmusik

Forfærdelig service!

Jeg har altid været glad for at handle i TP, men har i dag været ude for en oplevelse der stopper mine køb der.
Ved bestilling af en dvd-film hos dem, betalte jeg et forudbestillingsgebyr på 100kr.. Da de så 2½ måned efter har fået filmen hjem og jeg går ned for at hente den, fortæller de mig at de SKAL bruge den bon som du gav mig. I løbet af 2½ måned er den forsvundet, hvilket jeg fortæller dem, og dette er da 100% min fejl. Dog finder jeg det uforståeligt, at de ikke kan give mig dvd'en, når de står og fortæller mig, at de kan se den er betalt. De fortæller, at de kan se, at den er betalt, så hvad er problemet?
Dvd'en koster 100kr., som jeg HAR betalt. Det går lige op. Men jeg får at vide, at jeg kan få dvd'en, hvis jeg betaler for den IGEN.
Jeg ved godt, at dvd'en ikke er købt via deres hjemmeside, men jeg skriver her i håb om kontakt med TP, for jeg finder dette system uacceptabelt. De har mit fulde navn, telefonnummer og har noteret, at jeg har betalt. Hvorfor kan jeg så ikke få udleveret min dvd? I min verden har de stjålet 100kr. fra mig!

Lili Wtfjegheddermitrigtigenavn Ly, Jan Coyle, Lasse Bilgrau Giversenand Amalie Andersen found this review useful

Mituddannelseskort

For dårligt!

Det nye skifte fra periodekort til uddannelseskort har simpelthent været for ringe. For det første skal man bestille kortet 14 dage i forvejen, hvor man før kunne få lavet det på dagen.
Og nu sidder jeg i en situation, hvor mit kort ikke er kommet på trods af, at det blev bestilt 20 dage i forvejen. Og vil man gerne have hjælp til at finde sit kort, så henviser SU-styrelsen til DSB og DSB til SU-Styrelsen, der er ingen, som gider og tage ansvar.
Så nu står jeg i en situation, hvor jeg i minimum 3 dage skal købe en billet til toget, hvilket kommer til at løbe op i over 200kr., hvilket er meget når man er udeboende på SU.
Og at få returneret de penge, kan jeg vidst godt skyde en hvid pind efter. Skandaløst!

Balder Bremer found this review useful

iMusic

Min værste oplevelse med bestilling via nettet!

Hvis man går ind og tjekker mine anmeldelser, kan man hurtigt se, at jeg ikke bare sviner alle forhandlere til, så denne følgende besked bør tages alvorligt:
Aldrig har jeg bestilt fra en online forhandler, som har leveret så dårlig service. Bestilte 4 ting derinde fra: 3cd'er og en dvd. Den vare der havde længst leveringstid hed 15-30 dage, hvilket er fint. Men da der var gået 2 måneder havde jeg ikke modtaget nogle af mine ting. Jeg har fået en mail fra iMusic, hvor de siger, at varerne er blevet forsinket (really?), men der står intet om ny forventet leveringsdato, så hvad kan jeg overhovedet bruge den mail til?
Efter at have ringet til dem beslutter de sig for, at det måske var en god ide at sende de to ting, som de nu engang havde skaffet, og så vende tilbage til mig om 1-2 dage med info omkring de resterende varer. Der gik 5 dage, og beskeden var den samme. Jeg kunne intet få at vide om mine manglende varer, så i sidste end blev jeg nødt til at annullere min bestilling.
1. De kunne ikke overholde lovet leveringsdato.
2. Dårlig kommunikation.
3. Dårlig service.

Jeg har med garanti lavet min sidste bestilling inde på iMusic!

123salg

Perfekt!

Kan forstå, at der er mange, som har oplevet problemer med 123salg.dk. Det har jeg dog ikke. Fik mine ting som lovet og i fin stand - lidt langsom levering, men intet stort!

Det Kongelige Teater

God service!

Det Kongelige Teater får 4 stjerner af mig - da det på trods af småting var en god over-all oplevelse med dem!
Men 2 ting skal nævnes;
Deres liste over alle forestillingerne kan være forvirrende og er opstillet på en lidt utraditionel måde.
Jeg oplevede lige knap en halv times ventetid på deres telefonlinje.

Da jeg så endelig kom igennem på deres nummer, var det tilgengæld service af den allerbedste slag, som jeg blev givet. Tusind tak for hjælpen! :)

Hitgrab

Fejlfrit!

Har fejlfrit kunne købe mig til deres services. :)

EMP Danmark

Fint!

Har bestilt fra Emp adskillige gange - og de leverer tingene til tiden og til en fornuftig pris!
Har en enkelt gang oplevet et problem med en varer, som var ødelagt på grund af dårlig pakning - det var dog muligt at få den byttet igen uden problemer.

DHL

En blandet fornøjelse...

Levering til tiden, men pakken blev bare efterladt på mit dørtrin.

Hotels.com

Den perfekte måde at finde hotel på!

Er rigtig god til at give et overblik over de muligheder man har, når man skal ud og rejse... Har brugt siden 2 gange nu, og det har været helt perfekt!
Vil anbefale alle at kigge forbi! :)

Morten Endrups profile

profile image of Morten Endrup
Morten Endrup
Reviewer
Male, 1990
Slagelse, Denmark

About

Jeg er en studerende på 23 år, som elsker at bestille via nettet, da jeg er af den overbevisning, at der altid er penge at spare, hvis man går den vej...
Men husk; at passe på!