pia wislers profile

Reviews (3)

Kamilleshop

Kamilleshop står for god kundeservice

Der gik fuldstændig koks i min bestyilling, og efterfølgende modtager jeg en lækker serie Biotherm produkter. Jeg følte mig taget godt af, hvilket er en rar følelse som kunde. Jeg kommer glad igen til deres netbutik.

Tuesday, November 13, 2012

Reply from Kamilleshop

Hej Pia.
Det her er helt nyt for os. Vi har ikke modtaget nogen email fra dig omkring ovenstående. Har netop kontaktet Post Danmark, da der er track and trace nr. på din pakke. Desværre er der intet på den, så den efterlyses. Vi sender dig naturligvis en ny afsted i dag, og havde sørme gjort det i samme øjeblik, hvis vi havde hørt fra dig. Når din ordre står som gennemført er den afsendt, og kan forvente, at den kommer indenfor en dag eller to med postdanmark. Beklager endnu en gang. Venlig hilsen Kit

www.SmartGirl.dk

En af de bedste net shoppesider

Jeg får hvad jeg køber ved smartgirl. Det er nemt og bekvemt.

Cahetu

Hurtig levering, men alt for dyr porto

Hurtig levering og dejligt med håndskrevet hilsen - dejligt.
Det er 2. gang jeg bestiler et par lækre hæklede ballerinaer - er nød til at have et par på lager...... Men jeg må undres over at jeg skal give 50 kr. i porto for noget som ikke vejer så meget.

Monday, November 28, 2011

Reply from Cahetu

Kære Pia,
Tak for din bedømmelse. Vi kan kun give dig ret i, at Post Danmarks priser er dyre. Og desværre har de varslet flere prisstigninger fra årsskiftet. Vi har imidlertid vurderet, at det giver en god tryghed for os såvel som kunden, at vi altid sender jeres bestillinger som pakkepost med et track and trace nummer fremfor som brev. Og det medfører jo så en forhøjet porto-pris. Dog synes vi det er god service, at vi tilbyder at påtage os porto-byrden, når du som kunde handler for over 600 kr.
Vi håber at se dig igen en anden gang.
Bedste Hilsner
Camilla & Helle

pia wislers profile

profile image of pia wisler
pia wisler
Reviewer
Female, 1966
Århus, Denmark

About