Henriks profile

Reviews (3)

Fitness World

Medium produkt til medium pris

Hej Fittnesworld.

Jeg er en moden bruger der kommer i jeres centre rundt om i København flere gange om ugen, og har gjort det i 6-7 år efterhånden

Generelt træner jeg alene, og har sjældent brug for at rette henvendelse til jeres medarbejdere.

Men jeg har lidt observationer til ledelse og personale. Brug det, eller lad være:

Personale:

Generelt: Henvender jeg til personalet, får jeg altid et svar. Dog er der blandt det yngre hjælpe-personale en tendens til at:
- Virke travlt og afvisende med en så-kig-dog-på-hjemmesiden-attitude. Jeg ved ikke helt om personalet er klar over, at får man penge, så er man på arbejde.
- Ungt personale i ydervagter, har tit egen musik med, og vil meget gerne dele deres yndlings-musik med os andre brugere (ja der var lidt sarkasme)
- Personalet har af og til tid til at træne i vagterne, eller snakke med venner, men kan ikke rigtig overkomme at støvsuge, eller lige gå en runde og rydde op. Ja der er mange brugere der er efterlader affald, og åbenbart ikke har lært at rydde op..Men så må Fitnessworld jo bruge det personale man har ansat...
- Jeg må dog også sige at de voksne fuldtidsansatte altid virker imødekommende.

Rengøring: I er blevet en populær kæde, og der er mange af brugere de steder jeg kommer. Måske burde man tildele flere rengøringstimer, således at det stemmer overens med alle de brugere der nu kommer. Kort sagt, det kniber med at fjerne den tilsmudsning som mange brugere skaber.

Prisen: Der var engang en pris, et produkt. Nu kommer der små gebyrer snigende, og forskellige prisklasser. Pas på med det. Vi forbrugere kan rigtig godt lide det gennemskuelige produkt i havde før.

Udstyr: Ret holdbart, og for det meste fungerende. Dog har jeg tit set et i stykker skilt, på noget af udstyret i ugevis.

Sun Tours

Ingen problemer

Bestilte med 24 timers varsel en pakkerejse til Hotel Arimar Puerto Rico.

Efter 10 minutter var der beskæftigelse i min mail, med oplysninger. Selve dokumentet var lidt fnidret, med en ulogisk opsætning (for mig), men ingen katastrofe.

Vi fløj med Primera air, og havde ikke mulighed for at bestille mad på flyvningen med så kort varsel. Vi klarede den dog med morgenmad i lufthavnen, og prisen var nogenlunde det samme som hvis vi havde købt mad ombord.
Sæde pladsen var fornuftig, for en charterflyver. Vil man have bedre plads, må man betale mere.
På vejen hjem spiste vi morgenmad/frokost på Burger king i lufthavnen

Ved ankomst på Gran Canaria blev vi mødt at Sun tours guider. De virkede kompetente, og tilbød os endda et andet hotel, end det vi havde bestilt, men vi ville gerne til PR så kørte til Arimar.

Vi havde valgt lejebil, så det gik hurtig til hotellet, og for 3 personer, er det ikke meget dyrere at leje bil i en uge, end at tage bussen fra lufthavnen.

Selve Arimar, havde vi læst hurtig på, og vidste at det ville være et ældre charterhotel, og at der var ca 200 trin ned til midtbyen.
Den 2v lejlighed vi endte i, var lidt lille, og vi endte nede, så vores udsige var tagryggen på blokken foran. Men rejste vi os op, kunne ve se havnen.

Vi havde en god uge, og den rejse vi havde købt, levede fint op til den pris vi havde givet.

Det var første gang jeg brugte Suntours som agent, og jeg vil ikke have nogle problemer med at bestille hos dem igen.

Monday, February 17, 2014

Reply from www.suntours.dk

Hej Henrik.

Tusind tak for din udførlige anmeldelse! Din oplevelse, både i forbindelse med bestilling og selve rejsens forløb, vil helt sikkert være nyttig for vore øvrige kunder.

Det glæder os meget, at I gennemgående havde en dejlig ferie og håber derfor også, at I vil rejse med os igen på et senere tidspunkt.


Med venlig hilsen

Steffen Pedersen
Sun Tours A/S

Roomsnet International Limited

Fake

Roomsnet took my moneyt, emailed me my prepaid voucher. When i shoved up at the hotel, i was told that roomsnet had cencel´d my reservation. I called roomsnet to get my money back, but they dont respond

Henriks profile

profile image of Henrik
Henrik
Reviewer
Male, 1967
Denmark

About