Henriks profile

Reviews (3)

Fitness World

This review has been reported to customer service by our fraud and coarse language detection system for coarse language.

Customer service is in the process of investigating this review.

Following this investigation, it will either be deleted or returned to Trustpilot.

See our review guidelines here.

Sun Tours

Ingen problemer

Bestilte med 24 timers varsel en pakkerejse til Hotel Arimar Puerto Rico.

Efter 10 minutter var der beskæftigelse i min mail, med oplysninger. Selve dokumentet var lidt fnidret, med en ulogisk opsætning (for mig), men ingen katastrofe.

Vi fløj med Primera air, og havde ikke mulighed for at bestille mad på flyvningen med så kort varsel. Vi klarede den dog med morgenmad i lufthavnen, og prisen var nogenlunde det samme som hvis vi havde købt mad ombord.
Sæde pladsen var fornuftig, for en charterflyver. Vil man have bedre plads, må man betale mere.
På vejen hjem spiste vi morgenmad/frokost på Burger king i lufthavnen

Ved ankomst på Gran Canaria blev vi mødt at Sun tours guider. De virkede kompetente, og tilbød os endda et andet hotel, end det vi havde bestilt, men vi ville gerne til PR så kørte til Arimar.

Vi havde valgt lejebil, så det gik hurtig til hotellet, og for 3 personer, er det ikke meget dyrere at leje bil i en uge, end at tage bussen fra lufthavnen.

Selve Arimar, havde vi læst hurtig på, og vidste at det ville være et ældre charterhotel, og at der var ca 200 trin ned til midtbyen.
Den 2v lejlighed vi endte i, var lidt lille, og vi endte nede, så vores udsige var tagryggen på blokken foran. Men rejste vi os op, kunne ve se havnen.

Vi havde en god uge, og den rejse vi havde købt, levede fint op til den pris vi havde givet.

Det var første gang jeg brugte Suntours som agent, og jeg vil ikke have nogle problemer med at bestille hos dem igen.

Monday, February 17, 2014

Reply from www.suntours.dk

Hej Henrik.

Tusind tak for din udførlige anmeldelse! Din oplevelse, både i forbindelse med bestilling og selve rejsens forløb, vil helt sikkert være nyttig for vore øvrige kunder.

Det glæder os meget, at I gennemgående havde en dejlig ferie og håber derfor også, at I vil rejse med os igen på et senere tidspunkt.


Med venlig hilsen

Steffen Pedersen
Sun Tours A/S

Roomsnet International Limited

Fake

Roomsnet took my moneyt, emailed me my prepaid voucher. When i shoved up at the hotel, i was told that roomsnet had cencel´d my reservation. I called roomsnet to get my money back, but they dont respond

Henriks profile

profile image of Henrik
Henrik
Reviewer
Male, 1967
Denmark

About