Morten Jensens profile

Reviews (11)

Trustpilot

Godt koncept, men hvor troværdigt?

Sejt at man har muligheden for at anmelde jeres egen virksomhed, men alt andet ville jo også være uforstående.

Med en middel karakter på 5.8 er troværdigheden ikke i top, som den jo nok burde være. Men brugerne der anmelder Trustpilot, er sikkert også dem, som er sandfærdige. Hvorfor skulle man komme med positive omtale? Hvor er guleroden? Man får ingen mulighed for at vinde 500,- kr. til deres ”butik”. Trustpilot er ikke perfekt. Den sidste anmeldelse, 20 timer siden, er fra Ulla Nielsen Vejle. 5 Stjerner ”Hurtig levering, og fin service” ”Venlig postbud”. Er der noget jeg har misforstået? Vandrer de positive anmeldelserne bare rundt til forskellige højestbydende firmaer? Spøg til side, det er sikkert bare en, som ikke kan finde ud af at anmelde ordentligt? Men med nærmere eftertanke, hun har 11 anmeldelser bag sig, altså næsten blandt 10% af toppen målt på af antallet af anmeldelser!!!

Hvem er de sandfærdige anmeldere? Burde man ikke kunne sortere i antallet af anmeldere og dermed få en mere sandfærdigt syn på karakteren af firmaer? Jeg kunne godt tænke mig, at se netop kun gennemsnittet af de meste aktive anmeldere og ikke dem som har mulighed for at vinde et eller andet, hvis man skriver en positiv anmeldelse. Nogle firmaer lever og ånder jo for god omtale på trustpilot og forsøger jo at drukne de dårlige anmeldelser. Personligt ville jeg aldrig gå herind og anmelde et firma, med mindre at jeg havde noget at brokke mig over eller modsat syntes, at det var verdens bedste butik. Hvis tingene fungerer, hvorfor bruge tid på at optimere; ironisk. Nogle gange er kassedamen smilende, andre gange har deres system indtastet forkert pris og man bliver en smule muggen. Jeg ville ikke have tid til at anmelde samtlige mine køb.

Tilbage til troværdighed. Jeg ville gerne kunne sortere i de anmeldelser jeg læser, f.eks.: kun dem med 1, 2 eller 3 stjerner. Dem med 4 stjerner syntes at det fungere, men der er plads til en enkelt forbedring. 5 stjerne er efter min overbevisning 75% ”købte”, men det er jo hovedsaligt dem I og butikken indirekte lever af. Hvis ikke der var brug for forbedringer, burde man jo så heller ikke frygte konkurrenterne. Sorteringen kunne måske også gå ud på, at kun læse og se karakteren for dem med 3-5, 5-10, 10-25 og +25 anmeldelser bag sig.

Nu er søgefunktionen jo nok en del af jeres forretningsgrundlag, men hvis nu man ud fra ens IP kun havde adgang til f.eks. 3 søgninger for hver firma pr. 3. måned, kunne jeres online del for virksomheder jo nok stadig være interesseret i at være betalende.

SponsorCar.dk

Tyveri af 973,80 kr.

Skrevet 29/1 2014 kl. 15.50
Efter at jeg i dag har logget ind, kan jeg se at mine 973,80 kr. er blevet fjernet, grundet at jeg ikke har været logget ind inden 5/1 2014. De har løbende sendt mig email med reklamer, men ikke advaret mig om at min saldo vil blive nulstillet, hvis ikke jeg logger ind inden en given dato.

Jeg har været medlem siden 10/12 2006. Hvem kan huske hvad betingelserne er fra den dato? Har de ændret sig? Hvorfor har jeg ikke fået en påmindelse? Der er tale om næsten 1000,- kr. Tyveri!!

Jeg kan se på min gmail at jeg har prøvet at logge ind 30/6, 8/9, 5/10, 6/10 og 27/10 2013!!

Jeg har prøvet at få kontakt med sponsorcar her i dag kl. 15.25 men der er åbenbart lukket efter kl. 15. Jeg prøver igen i morgen!


Skrevet 30/1 2014 kl. 22.50
31/12 2009 sendte i følgende email:
"Du skal logge ind på din SponsorCar konto inden den 4. januar 2010 ellers nulstilled denne.

Hej Morten

Godt Nytår.

Vi kan se at du ikke har været logget ind på din SponsorCar konto de seneste 6 måneder, vi gør dig derfor opmærksom på at såfremt du har penge på din SponsorCar konto og ikke logger ind på din SponsorCar konto inden den 4. januar 2010, så vil din Sponsorcar konto blive nulstillet. Dette er også beskrevet i vores betingelser, se dem ved at klikke her

Vi håber at se at du logger ind ind på din konto, eller kontakter os såfremt du har problemer med at logge ind.

Log ind på din SponsorCar konto og se alle de tilbud som vi har lagt op til dig! - klik her

Med venlig hilsen
Medlemsservice
SponsorCar A/S"

Hvorfor har I så ikke sendt en email til mig denne her gang. Fordi I håber på at folk glemmer det, så i kan skrabe pengene sammen. Hvis jeg har fået den én gang, så skulle den vel også komme en anden gang ellers skulle jeres retningslinjer laves om og det har I ikke reklameret med!

Jeg fastholder min postand om TYVERI og fjerner først denne her klage når pengene står der igen!

Skrevet 30/1 2014 kl. 12.08
Som jeg også skriver, jeg kontakter jer i morgen og jeg kan til en hver tid slette dette her indlæg, så snart pengene står på min konto.

Jeg er temmelig sikker på at DU allerede fra start af, aldrig har haft til hensigt at fører de penge tilbage på min konto. Så, om jeg snakker med support først eller skriver her inde på trustpilot er vel lige vidt. Folk skal jo bare vide at I har spidse albuer. De penge var mine uanset hvordan du vender og drejer det. Du har valgt at lukke min konto, fordi DU mener at JEG laver noget ulovligt; det er vist at dreje den 180 grader. At kommentere noget, som er sandt, er absolut ikke ulovligt. Du har vist lært noget af de Store. Det bedste forsvar er angrib! Det ser vi dagligt. Du har vist kalkuleret med, at jeg ikke er den store indtægtskilde, eftersom min fortjeneste var under 1000,- kr. på 8 år. Men du har vist ikke medregnet markedsværdien af dårlig omtale. Jeg kan se 2 brugere med negative anmeldelser venter med at blive godkendt, fordi du har gjort indsigelse.

Først prøver du at skræmme mig med at få trustpilot til fjerne mit indlæg, fordi jeg bruger ét bandeord. Så lukker du min konto. Er det nu også lovligt og samtidig at slette alle bevismaterialerne? Det står der intet om i betingelserne at ens konto kan lukke, fordi man giver en dårlig karakter på trustpilot!

Jeg kan se herinde, at det ikke er første gang at i fjerne folks penge pga. manglende aktivitet. Men jeg kunne også før min konto blev lukket, se at jeg skulle acceptere betingelserne på ny, hvis jeg ændrede mine kontooplysninger hos jer. Jeg menes, at kunne huske, at jeres betingelser er lavet om siden 2006. Da kostede det vist 50 kr. at for overført ens penge til ens bankkonto, også uanset om beløbet var over 500,- kr.

Som jeg også skriver længere oppe; I har tidligere sendt mig en påmindelse om at mine penge vil blive fjernet, hvis ikke jeg logger ind inden for 3 dage. Nu står der i betingelserne, at man skal være aktivt (aktiv = brugt LEAD eler Streamer kampagner); altså er det ikke nok bare at logge ind længere. Altså har jeres betingelser ændret sig. Hvilket jeg ikke har accepteret, fordi det ikke har været et krav. Jeg er ikke blevet varslet ændringer af betingelserne.

Som sagt, har jeg lige snakket med en af jeres medarbejdere, som har været ansat i 2 år. Hun har personligt af dig, fået af vide, at jeres betingelser ikke har ændret sig siden jeres start, for at hun kan svare på netop det med at ”du har ikke været aktiv i 6 måneder”. Hun oplyse endvidere, at der godt kunne være problemer med at logge ind. Løsningen var at fjerne fluevingen ved ”Husk mig” under Adgangskoden.

Jeg ser dit tegn, på at du har lukket min konto, er at du evt. har noget at skjule!

Mikaeland Thomas Christensen found this review useful

Thursday, January 30, 2014

Reply from SponsorCar A/S

Kære Morten,

Din overskrift og dine anklager beder vi dig fjerne da vi på ingen måde kan anerkende dit sprogbrug og din måde at være på!

I vores betingelser står meget tydeligt, at vi har en gratis service for dig men forventer at du minimum hver 6 måned logger ind på din konto, og tager stilling til de kampagner vi sender til dig. Vi skriver også meget tydeligt, og du har selv bekræftet disse vilkår, at vi tømmer alle kontoer som der ikke gøres brug af i 6 måneder i træk.

Jeg kan se at vi har sendt dig følgende kampagner, hvor du selv har valgt ikke at ønske at logge ind på din konto og besvare bekræfte eller af bekræfte, selv om vi i mails har bedt dig om at logge ind på din konto:
10. juni 2013 Springeren
04. juli 2013 Energimuseet
05. juli 2013 ECCO FEI European Championships 2013
10. juli 2013 Lepus Park
17. juli 2013 Midtgolf
08. august 2013 Århus i Hermanns, Dyrene i Hakkebakkeskoven
03. september 2013 Aalborg Teater - Den spanske Flue
08. september 2013 Decubal
01. oktober 2013 Lene Hansson Academy
04. oktober 2013 Black Box Theatre - Viva, Vive!
04. november 2013 Teater Katapult, Casper Christensen Komplekset
17. november 2013 Canal Digital

Vi kan sagtens have forståelse for din frustration men det er trods alt kun dig selv som har valgt ikke at bruge vores service i 6 måneder i træk eller kontakte os i 6 måneder såfremt du havde svært ved at logge ind, selv om vi har kontakte dig alle ovenstående gange og bedt dig logge ind.

Vi må derfor på medlemmer, som er tilfreds med måden vores service virker på, og egne vegne bede dig tænke dig om inden du fremsætte beskyldninger som ikke kan retfærdiggøres og ikke er sande!

Skrevet den 30. januar 2014:
Det er jo ikke nogen klage du har fremsætter, du har valgt at benytte en 3. part "trustpilot" som dit middel til at forsøge at sætte SponsorCar i en offentlig gabestok. - Vi vil som udgangspunkt tage dine beskyldninger og anklager meget alvorlige og vil derfor undersøge hvilke tiltag der bør tages når du som privatperson vælger at lave falske beskyldninger offentligt.

Vi har samtidig valgt d.d. at lukke din sponsorcar konto da vi selvfølgelig ikke kan have medlemmer som vælger at forsøge ulovligt at true sig til penge fra os.

bodyman.dk

Ok, men lidt grus i maskineriet

Jeg bestilte 4 smagsprøver og i samme ombæring bliver jeg præsenteret for en Bodyman.dk Shaker uden beregning, hvis ellers jeg lægger mit login navn til bodybuilding.dk ved eller bliver medlem af bodyman.dk på Facebook. Dette er under min indkøbskurv hvor jeg skal til at betale. Nogle dage senere får jeg så et brev i min postkasse selv om jeg har bedt om levering til den nærmeste GLS pakkeshop. I brevet er mine 4 smagsprøver + ordre bekræftelse hvor der med håndskrift står under Shakeren "Desværre ikke med smagsprøver". På intet tidspunkt har jeg bemærket, at der på bodyman.dk under indkøbet var denne sætning. Imidlertidig kan jeg se at der på bodylab.dk står denne sætning ved deres "gratis" shaker. ;-)
Smagsprøverne var super med skummetmælk men med koldt vand kneb det lidt.


Efter kommentar fra Bodyman:
Nu er det sådan at man kan bestille prøvepakker uden at gå direkte ind på produktet og ved ens indkøbskurv bliver man jo nærmest opfordret til at tilføje sådan en gratis shaker, også uden at man automatisk bliver stoppet i dette foretagende.

Nu er det sådan at jeg desværre ikke har taget screenshots af netop denne side med 4x25g proteinpulver, men jeg kan da se at de øvrige "prøve" pakker ikke lige netop har denne og måske nye tilføjelse af netop denne ene sætning. Jeg har en lille mistanke om at sætningen netop i dag er tilføjet, hvilket jeg selvfølgelig er en lille smule skuffet over.
Logisk nok kan jeg selvfølgelig nok se at det ikke er rentabel for jer i det lange løb, men jeg syntes nu alligevel i løber fra jeres ansvar.

Jeg kan jo på nuværende tidspunkt sagtens gå ind på jeres webshop og bestille "én" proteinbar til 14,- kr. og samtidig tilføje en gratis shaker og dog uden der med en stavelse er nævnt at det ikke kan lade sig gøre.
Skriv da for pokker at man kun kan få en shaker med hvis man køber protin/sukker/kemi for over 250,- kr. som "I"/bodylab.dk jo også skriver når man køber for over 1000,- kr. og får et par gratis handsker med.

Ovenstående kommentar er blot lidt flueknepperi, ingen er jo perfekte, men det ærgrer mig lidt alligevel. Ellers OK.

Thursday, May 16, 2013

Reply from Bodyman.dk

Hej Morten.

Tak for din anmeldelse.

Under selve varen BODYLAB SMAGSPRØVER WHEY 100 (4 X 25 GRAM), fremgår flg. sætning: Ingen gratis shaker med bestillinger på smagsprøver alene.

Grunden til vi har ændret og sendt den med Postdanmark brevforsendelse, frem for GLS er at vi ofte har haft problemer med at så små pakker simpelthen forsvinder blandt alle de større pakker. Om det er i lastbilen, depot eller i en pakkeshop.
Samtidig kommer den på denne måde direkte til din postkasse.

--//UPDATE\\--

Sætningen er ikke tilføjet efter din trustpilot anmeldelse. Den har været i produktteksten i lang tid. Jeg kan se vi sidst rettede på produktet inde i vores webshop-administration tilbage i starten af dette år.

Mht. proteinbars så kan man også sagtens få en shaker med hvis man køber sådan en. Reglen gælder kun på smagsprøve forsendelser :)

Mvh
Team Bodyman.dk

ymobile ApS

Super Priser - degraderet til Gode Priser pga. et oprettelsesgebyr på nu 99,- kr.

Det brude være muligt som hos andre teleselskaber at når man hverver nye kunder kan slippe for dette oprettelsesgebyr.

Efter et forbrug på 10 GB koster hver mb 50 ører. Hvor er realitetssansen hos Ymobil. Hvis en bruger kommer op over 10 GB på en måned, hvad er sandsynligheden så for at vedkommende bare kommer få procent over denne grænse? 2 % overforbrug er 100,- kr. ekstra oven i et abonnement til 79,- kr. hvor man netop har 50 gange så meget data. Dette hænger simpelt hen ikke sammen. Børn og ældre har ikke en jordisk chance for at have et forhold til mb og gb, og os nørder kan også komme til at glemme denne begrænsning, som åbenbart ikke er en begrænsning, men kan blive en lukrativ forretning for Ymobil og et sort hul for intetanende kunder. STOP DET NU, som de fleste andre teleselskaber gør – Sæt hastigheden ned eller afkræv en sms bekræftelse for merforbrug som på jeres udenlands DATA.

I påsken delte jeg min internetforbindelse fra CBB (2 GB), til mine forældres Windows 7, som jeg 14 – 3 uger forinden havde opgraderet fuldt ud, men alligevel hentede den over 2 gb, på lidt over nogle få timer. Min mor har nu købt sig en smartphone således at de i fremtiden kan komme på nettet i sommerhuset, men jeg overvejer kraftigt om den skal have et simkort for Ymobil.

Når nu man får svar tilbage fra kundeservice opfordre I os til at komme med ens mening på Trustpilot. Men jeg syntes da at det er en skuffelse at I så ikke følger op på de anmeldelser med kommentar eller ”Svar som firma”. 1-3 Stjerner burde udløse en kommentar!

Adexi

Mekanisk Skrammel der holder i ca. 2½ år

Adexi er importøren og navngiveren af følgende Kina produkter: Melissa, Exido, Ideline og Aida.

For ca. 6 år siden købte jeg mig en Melissa Bagemaskine til ca. 400,- kr. Den virker stadig, men clipsen der holder stangen til dejkrogene er rustet væk. Samtidig mangler forseglingen, som er smuldret væk, fra skålen til føromtalte stang, således at væske kan sive ned, hvis vand/mælk først hældes i skålen, før mel og de øvrige ingredienser. Endvidere har dejkrogen afgivet noget af dens sliplet belægning til det færdige brød omkring dejkrogen.

For ca. 4 år siden købte jeg mig en 1½ liters Blender fra Exido (300,- kr.), den holdt ca. 2½ år (maks. 20 milkshakes), hvorefter et par kuglelejre ved knivene i glaskanden halveredes. Kuglelejrene var højest sandsynligt lavet af forskellige genbrugs-metaller af blandede kvaliteter, hvorefter styrken mildest talt var elendig.

For ca. 3 år siden købte jeg mig et Stavblender Sæt: (646036) med navnet Melissa til ca. 150,- kr., hvor minihakkeren skal rystes kraftigt imens motoren kører på fulde drøn for at hakke enten løg, persille, hvidløg eller skinketern. Alligevel er ca. ½ ikke hakket efter flere forsøg (1 minut pr. forsøg), hvor der i manualen står 10-15 sekunder. Låget skal af og madvaren skal presses ned til knivene, hvilket ikke er særligt effektivt, eftersom motordelen og minihakkeren ikke altid er lige nem at samle. Har før haft en Braun som kunne hakke 100% på 10-15 sekunder. Men døde pga. flere tab på gulvet og blendinger af isterninger.
Stavblenderen + motordelen er lige så svær at samle som minihakkeren og motordelen; materialerne og løsdelene er af meget tyndt og dårligt kvalitet. Stavblenderen som er i hvid plastic blev lyserød allerede efter første portion tomatsauce til pizza. Ved 3. portion kartoffelsuppe faldt knivene ned fra stavblenderen, således at den efterfølgende skal mases ned mod bunden af gryden/skålen for ikke at tabe knivene. Plasticen i stavblenderen er måske blevet blød af varmen fra grøntsagerne, hvorved en metalclips er røget ud af fatningen, hvilket absolut ikke er acceptabelt når alle forholdsregler er overholdt. Bl.a. maks 1 minuts konstant brug. Her ved 4 forsøg er den nederste blenderdel ikke rund men firkantet pga. føromtalte varme Vs. dårlig plastic, fordi den skal mases ned mod bunden jf. knivene.
I toppen af Motordelen er der helt sort af enten olie eller støv, dog kommer denne del ikke ned i madvaren.

Partybets

Bwin -> Partybets

Jeg er blevet flyttet til Partybets fra Bwin, men kan hverken spille eller logge ind. Den spørger mig om NemID og har prøvet et par gange uden dog at kunne komme ind. På NemID's hjemmeside figurere Partybets ikke... Er det svindel og humbug...

AN Tv

Papirclips eller 89,- kr. pr. måned… 1086,-pr. år

Hvorfor betale 89,- kr. pr. måned for AN-TV ~ ”Stofa”, når nu det kan løses med en papirclips. Fordi det ikke er muligt at opsige ens Pakke 1 fra AN-TV. Arrogante medarbejdere hos ”Stofa” fortæller gang på gang at det ikke er muligt at få lukket ens ”Stofa” eftersom der i tidernes morgen ’1991’, kollektivt blev etableret ”Stofa” på ejendommen med 10 ejerlejligheder. For at komme ud af aftalen skal samtlige i opgangen opsige ”Stofa” ’Gratis’ for derefter de resterende 9 lejligheder igen skal oprette sig som kunde hos Stofa særskilt. Pris 9x6.137,00 kr. = 55.233,00 kr. LATTERLIGT.

Efter at sendenettet i DK blev digitaliseret i 2009, er det blevet muligt at modtage TV2 og DR’s kanaler vha. blot en papirclips som antenne i de større danske byer hvor ”Stofa” ’operere’. ”Stofa” mistede sit arrangement til at drive antenneforening med Pakke 1, så derfor opfandt ”Stofa” TV3 i pakke 1 og hævede prisen med 1,- kr. ekstra pr. dag til 79,- kr. pr. måned (i dag 89,- kr. pr. måned). Det vil så sige at vi som har Pakke 1 hos ”Stofa” betaler 1086,- kr. om året for blot TV3. Hvis man overvejer at skifte til anden udbyder, skal man altså stadig betale 1086,- kr. ekstra om året for at have TV3. Man slipper ikke.

På an-tv.dk er der hverken abonnementsbetingelser eller muligheden for at opsige dem. HVAD GØR MAN FOR AT SLIPPE FOR STOFA…

Simon Kragh Andersenand Lucas Ricard Lund found this review useful

Prispresseren

Bragt ved døren... ;-)

Super levering til døren (48timer), pga. misforståelse af adressen til afhentning, som før var fra Håndværkervej 24 E i Aalborg, men nu til City Syd i Aalborg.

Trustpilot skal vist også have rettet til den nye adresse...

Coolshop

Live Chat... Prisgaranti... My ASS

Jeg skulle til at bestille WOW Cataclysm efter at jeg havde set et link til at den kun kostede 199,- kr. på edbpriser.dk. Og som tidligere regner jeg med at prisgarantien hos Coolshop gælder, men ikke denne her gang.
Jeg fandt prisen på 239,- kr. puttede den i min indkøbskurv imens jeg nærmest forgæves ledte efter deres nu forsvunden "Live Chat". Den er godt gemt, så prisgaranti er jo også nærmest umuligt at opnå. Men til sidst fandt jeg den, kom igennem, og sendte linket til Elgiganten hvor prisen var 199,- inkl. fragt. 8-10 minutter senere kommer der så et svar at "de" ikke kan matche prisen og at vare ikke kan købes hos dem (og ikke noget med "ikke kan købes hos os LÆNGERE"). Dvs. i mellemtiden har de været inde og rette på at varen desværre ikke er tilgængelig længere. Jeg konfrontere så med at de lige så lige har rettet deres hjemmeside til, og så spørger Kæxxingen gud hjælpe mig om, "hvad har vi rettet" og "sådan har det stået hele vores chat igennem". Chatten varede 23 minutter og 16 sekunder. Det jeg er utilfreds med er:

Hvorfor lyve, hun kunne jo bare starte ud med at skrive at den netop var blevet udsolgt og at de ikke vidste hvornår varen igen kommer på lager.

Deres Live Chat er jo komplet umuligt at finde og når man så har brugt 10 minutter på at finde den og videre bruger 23 minutter på at chatte med en morgen sur kvinde, så er 40 kr. sku en dårlig ½ timeløn. Men jeg kunne jo bare have bestilt den hos Elgiganten i første omgang og undgået besværet, men nu er Coolshop nu engang for mig nogle få hundrede meter mere lokalt end Elgiganten.

Thursday, December 2, 2010

Reply from coolshop.dk

Det er korrekt, at vi nu har valgt at deaktivere Cataclysm, så den pt ikke kan købes. Dette skyldes at vi har solgt alle de eksemplarer vi har fået til launch. Netop et spil som Cataclysm er meget populært, og det er vigtigt for kunderne at få det til launch. Derfor har vi valgt at deaktivere spillet, så kunderne ikke bestiller, og bliver skuffede over ikke at få varen.

Dette har altså ikke noget at gøre med prisgarantien. Men er gjort som en service for kunderne. Jeg er ked af at du beskylder vores supporter for at lyve, men jeg håber du har forståelse for at hver enkelt kundeservicemedarbejder ikke kan have komplet overblik over alt der foregår på siden real time. Vi har over 8.000 varer på siden, hundredevis ændrer pris hver dag, tusindevis ændrer lagerstatus mv.

At vores chat er svær at finde kan jeg ikke helt forstå. Du klikker på "kundeservice" linket i menuen til venstre, og så er du der faktisk. Vi kan i hvert fald se på trafikken på chatten at mange kunder finder den uden problemer. Vi vil naturligvis kigge på om det skulle være for svært.

Click

Bare ikke godt nok...

I torsdags var der Day’n’Night i Aalborg, hvor den lokale Click butik havde reklameret stort med et USB-Flash Drev på svimlende 16 Gigabyte til bare 99,- kr. Det lød godt nok til at være for godt til at være sandt, men da jeg allerede i januar havde købt et 8 Gigabyte integral i Elgiganten til 79,- kr., så kunne det jo også være… 15 minutter efter at butikken havde åbnet, sad jeg allerede hjemme for at teste et par Click 16GB og kørte dem igennem et par benchmark, læsehastighed på hhv. 14,1 og 16,3 mb/s og et CPU forbrug på hhv. 14,7 og 25,8%, hvilket allerede her lød faretruende. Overførelseshastighed på mellem 1,2-1,5 mb/s, så knap 3 timer for at fylde det op, men stadig halv så godt som et gammelt 256mb PNY USB-Flash. Men måske kunne de alligevel benyttes i en Set-top-box med PVR. En test hvor jeg overførte ca. 8.5 GB data, alm. DVD tog lidt under 2 timer og 8% af filerne virkede på min Philips DVD-afspiller og på computeren efterfølgende. Det andet USB-Flash gik ned efter ca. 700mb data.
Grunden til de 2 stjerner er at; hvorfor overhovedet sælge sådan noget skidt, med eget logo fra egen butik. Jeg kunne forstå hvis det var solgt over nettet fra et fuskerfirma, som scorede penge på folks uvidenhed og som ikke gad besværet med at kratte penge retur. Jeg spurgte endda i butikken, what’s the hedge, eftersom prisen var urimelig billig, hvorefter jeg fik svaret ”For at få folk i butikken”, hvilket de også gør af mig hele 2 gange, und nix mehr. Når jeg senere i dag cykler ned i butikken og aflevere skidtet, forventer jeg mig ikke andet end et træk på skulderen, måske en dårlig undskyldning for produktet, men absolut ingen undskyldning til mig. Men så har jeg da scoret mig en plasticpose og lidt frisk luft. ;-)

Karina Øgendahl found this review useful

Getmore

OK, sådan skal det være

OK, men prisen passede ikke til EDB-Priser, hvor den var lavere. Dog var getmore stadig lavest og prisen faldt dagen efter så den passede til edbpriser.

Super med gratis fragt. Havde før jul planlagt at købe alle dele til en pc, men blev afskrækket af at skulle betale fragt for alle delene.

Morten Jensens profile

profile image of Morten Jensen
Morten Jensen
Reviewer
Denmark

About