Company details

1. Bag Shop
  2. Bags and Luggage Store
  3. Handbags Shop

Written by the company

Bij Beocca geloven we dat een tas meer is dan alleen een accessoire. Het is een metgezel die je elke dag bij je draagt, waar herinneringen in meegaan en die steeds mooier wordt naarmate je hem gebruikt. Daarom maken wij tassen die tijdloos zijn in ontwerp, stevig in kwaliteit en eerlijk in productie. Onze collectie bestaat uit handgemaakte leren tassen en accessoires, vervaardigd van hoogwaardig, plantaardig gelooid leer. Dit leer is duurzaam, gaat jarenlang mee en ontwikkelt met de tijd een unieke patina. Zo ontstaat er een tas die écht persoonlijk wordt en jouw verhaal vertelt. We werken samen met vakmensen die hun ambacht met passie uitvoeren. Elk product wordt zorgvuldig gemaakt, met aandacht voor detail en een oog voor esthetiek. Dit zie je niet alleen terug in de uitstraling van de tas, maar ook in de kwaliteit van de afwerking. Service en klanttevredenheid staan bij ons centraal. We vinden het belangrijk dat je niet alleen een mooi product ontvangt, maar ook een prettige ervaring hebt bij het bestellen en gebruiken ervan. Daarom zijn we altijd bereikbaar voor vragen en denken we graag mee. Beocca.com staat voor kwaliteit, vakmanschap en tijdloze stijl.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige leren tassen, snelle levering

Prachtige tassen, snelle levering
Ik kocht 3 tassen uit de nieuwste collectie.
Zacht en soepel leer, matgouden details
Mooi gemaakt, overal aan gedacht qua sluiting, hengsels( kort/lang) ritsen en vakjes. Ik kocht de bruine kleur, helemaal van nu

November 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Aankoop kaarthouder Argyle

Kaarthouder is tot dusver goed bevallen. In mijn optiek een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Op zondagavond heb ik mijn bestelling geplaatst welke dezelfde dag nog werd verzonden. Zeker een aanrader!

September 28, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look