Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super service og hurtig levering

Har bestilt port, leveret næste dag.
Port i god kvalitet, fik mere end forventet.

God kvalitet til en god pris!

March 25, 2025

Hej JB
Vi er glade for at høre, at porten levede op til dine forventninger.
Vores såkaldte "gør-det-selv-porte" på standardmål er udført af samme materialer og i samme høje kvalitet som de porte vi sælger til det professionelle marked.
Derfor er oplevelsen ofte, at man får rigtig meget port for pengene når man vælger en af de 3 farver som leveres i 15 forskellige standard størrelser.

Såfremt du ønsker at tilkøbe andre produkter til din port, såsom app-styring eller flere fjernbetjeninger, kan disse tilkøbes via vores hjemmeside:

Med ønske om en god dag...!

Dbh.

Rated 1 out of 5 stars

Det ødelagde min gode oplevelse

Ham der monterede porten var venlig imodsætning til ham jeg talte med i telefonen. Det virkede som om han kun kunne høre hvad han selv sagde.
Den slags typer gider jeg ikke støtte igen

December 16, 2024

Hej CC ?
Du har lavet en anmeldelse her på Trustpilot, men jeg er bange for, at du har lavet den til det forkerte firma. Vi har ingen kunder i vores system hvor initialerne CC kan matche, ligesom vi ikke har monteret porte hos kunder i mange måneder.
Flexiporte ApS er leverandør (grossist) til det professionelle portfolk (den lokale portmand) og leverer desuden porte og reservedele til den dygtige gør-det-selv mand.
Såfremt du fastholder at have været kunde hos Flexiporte ApS, beder vi dig fremsende dit faktura-nummer, så vi kan forholde os til din henvendelse.
Med ønske om en god dag og god jul.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og rådgivning

Super god service og rådgivning - både inden og efter købet. Jeg købte en ny portautomatik, som jeg selv ville montere, og jeg fik rigtig god vejledning inden køb ift. behov for tilpasning af porten, og efter ved behov for lidt ekspert-rådgivning.

November 8, 2024

Hej Jakob
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Hos Flexiporte er vi "produkt-nørder" og vi gør hvad vi kan for at rådgive og vejlede vores kunder, når vi får muligheden for det :-)
Herefter er det naturligvis op til kunden at følge vores råd, eller gå egne veje som til tider også kan føre til en super god løsning.
Håber du bliver glad for din installation og vi står naturligvis til rådighed med vejledning, såfremt der måtte opstår yderligere behov.
Mvh. Thomas

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering

Vi har for nyligt købt 2 porte med kort mellemrum og selv monteret dem efterfølgende.
Aftalen var at hente portene i Odense , hvilket også gav et godt indtryk og input med masser af tips og tricks ved at montere selv. Alt er forløbet fuldstændig problemløst og vi er meget tilfredse - ja selv priserne var gode . Top Dollar herfra.

June 14, 2024

Hej John.
Godt at høre, at det har været en succes med portene.
Når man ønsker at montere portene selv, kan man benytte den vedlagte manual eller den video som er frit tilgængelig på vores hjemmeside. Dog er der altid nogle små tricks som man kan benytte for at opnå bedst mulige resultat.
Det er vigtigt for os, at vi får disse tricks fortalt når det er muligt.
Med ønske om en god sommer.
Mvh. Thomas

Rated 5 out of 5 stars

Har købt 2 porte hos flexiporte.

Har købt 2 porte hos flexiporte.
Kan kun finde på noget godt at sige omkring hele forløbet, selvom jeg valgte at montere portene selv er servicen stadig iorden.
Hvis man skriver eller ringer med spørgsmål til monteringen hjælper de gerne.
Portene er osse fin kvalitet og prisen er et godt stykke under hva andre kan tilbyde.
Super god oplevelse 5 stjerner her fra. :D

April 11, 2023

Hej Kasper
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.dk
Du har i forbindelse med købet modtaget opmåling, rådgivning om valg af porte samt tilbehør og efterfølgende selv hentet portene på vores lager i Odense. Vi er glade for at montagen er gået godte og at portene lever op til forventningerne.
Mvh. salgsteamet
www.flexiporte.dk

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået leveret og monteret to…

Vi har fået leveret og monteret to porte og er meget tilfredse. Deres priser er en del under de andre portfirmaer vi havde kontakt med og kvaliteten var højere end forventet.
Vi havde rigtig mange spørgsmål under vejs, som deres sælger gjorde det ypperste for at svare på. Portene blev sågar leveret før tid.
Den eneste kritik vi har, er chefens måde at møde kunder på og hans måde at kommunikere på. Han gik lidt for hurtigt i forsvar og havde tendens til at være kort for hovedet når vi havde undrende spørgsmål. Heldigvis hjalp en positiv tilgang og humor:)
Grunden til at chefen ikke trækker ned i stjerner er vores oplevelse med de helt igennem fantastiske montører vi havde ude. Sjældent har jeg oplevet håndværkere, der har været så professionelle og kundeminded. Vi var helt trygge og overbeviste om at de havde styr på hvad de foretog sig.
10 stjerner til dem

February 9, 2022

Hej Malene

Tak for de rosende ord på denne specielle installation af 2 porte, der blev udført hos jer.

Det var en svær sag at komme i mål med grundet bygningens specifikationer og der blev lavet nogle kreative med gode løsninger så vi kom helt i mål.

Det var også en sag, hvor vi her på kontoret husker tilbage på lange telefonsamtaler med både dig og din mand samt en lang mailkorrespondance omkring forskellige løsningsforslag så produktionen kunne fuldføres.

Vi er derfor kede af, hvis I har haft en oplevelse af, at en at samtalerne er gået lige hurtigt nok.

Slutteligt et stort tillykke med jeres nye porte - vi står altid til jeres rådighed såfremt I har spørgsmål til de leverede produkter.

De bedste hilsner
Salgsteamet

Rated 1 out of 5 stars

Dyr service.

Dyr service.
40 minutter service på stedet faktureres med 2,25 time for en løs forbindelse
- Telefonopkald
- Oprettelse af sag i system
- Kørsel til kunde
- Afhentning af materialer hos underleverandører
- Udførsel af opgave hos kunden
- Tekniks support (fjernsupport)
- Kørsel retur fra kunde
- Oprydning i servicevogn
- Rengøring af det benyttede værktøj
- Udfyldelse af timeseddel og arbejdskort
- Endelig fakturering
(Firmaets egen specifikation)
Firmaet ønsker ikke dialog om rimeligheden...

January 8, 2022

Hej P. Friis
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi har gennemgået vores kunder på Flexiporte.dk og kan ikke finde en P. Friis som kunde og er derfor i tvivl om, hvorvidt du har været kunde i vores virksomhed.
Vi kan i modsætning finde en virksomhed i Odense (altså ikke en privatperson), der har benyttet vores erhvervs-serviceafdeling til reparation af en motoriseret smedejernsport af ukendt mærke.
I den forbindelse kan vi se, at der har været en dialog, der har resulteret i at en mindre del af sagen er blevet krediteret.
Generelt kan det siges, at man som professionel erhvervs-indkøber af en ydelse, der skal udføres på timebasis og timebetaling, altid er forpligtet til at sætte sig ind i hvordan sagens omkostninger bliver beregnet - inden man bestiller ydelsen.
Har man bestilt en ydelse uden at spørge om priser, vil der altid være risiko for, at man bliver overrasket over den endelige pris på sagen.
En sag der afregnes ud fra det samlede timeforbrug, vil altid blive beregnet ud fra de parametre, du selv nævner oven for.
Odense

En god oplevelse

En god oplevelse, og virkelig god service og instruktion, efter en kedelig oplevelse med min egen fejlmontering.

January 8, 2022

Hej Rasmus
Vi er glade for, at du nu kan komme helt igennem installationen af din nye app-styring til din port.
Er der udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte vores salgs- og supportteam.

Rated 3 out of 5 stars

Havde en god dialog på mail men da det…

Havde en god dialog på mail men da det blev sommerferie, skulle en anden overtage sagen også hørte jeg ik mere. Det er nu 3 mdr siden og de svare stadig ik på mail.

October 19, 2021

Hej Anders
Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.
Vi har været vores mails igennem og kan desværre ikke finde korrespondance med dig.
Vores mail kontakt@flexiporte.dk bliver dagligt besværet af 2-3 dygtige kollegaer og det er de selvsamme der tager telefonen på vores telefonnummer 70 204 208.
Der kan selvfølgelig have været direkte korrespondance med en kollega på dennes mail, men vi anbefaler altid korrespondance med vores kundeservice på ovenstående mail og telefon.

Rated 2 out of 5 stars

Lidt haltende salg og levering, men godt produkt

Man er meget dårligt informeret gennem køb af port, levering er ikke deres stærke side..

Port er fin kvalitet, dog meget dårlig samlevejledning. Video vejledning findes men viser ikke det samme som tegningen, så kun til mere forvirring..

Selvom produktet ikke fejler noget er jeg stadig skuffet og ærgerlig over den samlede oplevelse

February 23, 2021

Hej Nicolai

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot vedr. fragt, samlevejledning og videomateriale.

Fragt:
Du havde tilkøbt fragt mellem os og din adresse.
Denne fragtaftale lavede du om sammen med chaufføren, idet din vej og grund ikke var sneryddet så lastbilen ikke kunne køre hen til din adresse.
Du og chaufføren aftalte at din port gratis skulle køres hen til din arbejdsplads, hvilket den blev.
På din arbejdsplads modtog din chef porten, men bad chaufføren om at placere porten ved vejen, fordi din arbejdsplads heller ikke var ryddet for sne.
Når man som kunde selv arrangere fragten på denne måde, kan vi ikke længere stilles til ansvar, eller garantere korrekt fragtforløb.

Samlevejledning:
Vi har en portserie, der er tiltænkt private (ikke professionelle) installatører med video på YouTube og en rigtig fin "IKEA-agtig" manual. Men det er ikke den porttype du har købt.
Du har købt en port, der er tiltænkt professionelle installatører som ikke bruger samlevejledning eller manual. Vi vedlægger derfor ikke nogen manual som standard, men har en masse materiale man kan rekvirere efter behov.

Video:
Angående videomateriale kan du ikke bruge samme video fra vores standard-porte til vores pro-porte. Vi har sammen med en samarbejdspartner lavet en rigtig god og udførlig video af netop din portmodel (pro-portene), men da du ikke har bedt om videoen, har vi ikke sendt den til dig.

Jeg er selvfølgelig rigtig ked af, at du synes at modtagelse af porten (fragten) og installationen har været problematisk - men havde vi været med på råd, havde vi kunne give dig en helt anden oplevelse.
Når vi ikke hører fra dig, har vi heller ikke mulighed for at hjælpe dig.

Med ønske om en god påske.

Flexiporte Teamet

Take a closer look