Ik had een simpele website nodig maar…
Ik had een simpele website nodig maar kreeg iets super gaafs wat boven mijn verwachtingen was. Helemaal tevreden met de communicatie en website.

Reply from Froseo
Froseo is een klein webdesign- en SEO-bureau uit de regio Utrecht. Wij helpen ondernemers met websites die er goed uitzien, snel laden en vooral doen wat ze moeten doen: vertrouwen wekken en aanvragen opleveren. We bouwen onder andere maatwerk websites, WordPress websites en websites in abonnementsvorm. Zo kun je bij ons terecht voor een complete nieuwe website, maar ook voor een betaalbaar website abonnement waarbij ontwerp, bouw, hosting en onderhoud netjes geregeld zijn. Handig voor zzp’ers, lokale bedrijven en ondernemers die geen zin hebben in technisch gedoe, maar wél een professionele online uitstraling willen. Daarnaast helpen we bedrijven met SEO en lokale vindbaarheid. Denk aan betere posities in Google, slimme landingspagina’s, sterke teksten, technische optimalisatie en een website die logisch is opgebouwd. Geen vage praatjes over “online groeien”, maar gewoon kijken waar kansen liggen en wat er nodig is om meer bezoekers, leads of aanvragen uit je website te halen. Froseo werkt graag persoonlijk, praktisch en nuchter. We houden van mooie websites, maar nog meer van websites die iets opleveren. Soms betekent dat een compleet nieuw ontwerp. Soms juist een snelle optimalisatie, beter onderhoud of een paar sterke SEO-pagina’s. Van een WordPress website laten maken tot een website abonnement of lokale SEO in Utrecht: bij Froseo krijg je geen standaard riedeltje, maar een websitepartner voor (lokale) ondernemers, MKB en ZZP die mee, doorvraagt en eerlijk zegt wat slim is.
Leidseveer 10, 3511 SB, Utrecht, Netherlands
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Froseo
Wow ik ben echt super tevreden over Froseo. Ik ben overgestapt omdat mijn originele bouwer me bijna 10.000 euro heeft gekost en ik 120 per maand aan onderhoud en hosting kwijt was. Effe gaan zoeken en bij Froseo terecht gekomen. Ze hebben mijn site gratis nagebouwd (veel sneller) en inclusief hosting is het 90 per maand. Calvin gaf me ook goed advies over hoe ik seo kon verbeteren en dat ziet er nu al veel beter uit dan die 10.000 euro partij.

Reply from Froseo
Ik heb mijn website laten maken door ze. Ben gegaan voor het abonnement en super tevreden. Er hoeft eigenlijk nooit wat aan te gebeuren maar op die sporadische keer dat ik wel wat moet laten wijzigen gebeurt dit altijd snel en ze denken gelukkig ook mee.

Reply from Froseo
Learn more about other kinds of reviews.