Company details

3. Electronics Company
  4. Hi-fi shop
  5. Home Audio Store

Written by the company

Smartgoodz is een innovatief 'techmerk' dat zich onderscheidt door zijn slimme, geavanceerde producten die ontworpen zijn om naadloos te integreren in de moderne en veel variërende levensstijlen. Met een focus op zowel een stijlvol design als intelligente functionaliteiten die de producten bezitten, biedt Smartgoodz iedereen een breed scala aan hoogwaardige technologische consumenten elektronica voor betaalbare prijzen. Elk met de belofte van geavanceerde prestaties en duurzaamheid. Smartgoodz streeft ernaar om consumenten te inspireren om bewuste keuzes te maken in hun technologische behoeften en zo een geavanceerde, moeiteloze ervaring te creëren die hun dagelijks leven verrijkt. Smartgoodz staat synoniem voor cutting-edge technologie, gebruiksgemak en een garantie van kwaliteit, waardoor het een voorloper is in de evolutie van moderne, slimme levensstijlen.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer net bedrijf

Zeer net bedrijf, goede communicatie over de levertijd. Omdat de container wat was vertraagd hebben zij een gratis zaklamp opgestuurd.
Heel attent en verder prima service.

July 16, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Iedere belofte van leveringsvoorwaarden…

Iedere belofte van leveringsvoorwaarden voldaan

August 16, 2024
Smartgoodz logo

Reply from Smartgoodz

Heel erg bedankt voor uw waardering van onze producten en service. We waarderen dit ten zeerste, namens het hele team van Smartgoodz wensen we u veel
plezier met u aankoop. Mochten er nog vragen zijn staan we 24/7 voor u klaar!

Top levering!

Top levering!! Als je een echte zaklamp wilt kopen voor een hele goede prijs dan is deze zonder twijfel en hele goede koop. Zeer duurzaam en een geweldig sterk licht. De batterij heeft een enorme capaciteit dat garant staat voor een lange lichtduur!!!!

August 2, 2024

Ik heb Smartgoodz oordopjes gekocht

Ik heb Smartgoodz oordopjes gekocht , en ben er super blij mee , fantastisch geluid en bediening gaat ook erg makkelijk. Geen pijn aan oren van deze oordopjes , ze zitten echt perfect.!!
Deze Smartgoodz oortelefoon is een echte aanrader, ik zal hem ook aanbevelen bij vrienden en kennissen!!
Ik heb ook een adapter van smartgoodz , ook perfect , en laad snel op. Handig als op vakantie bent!
Ook de service van Smartgoodz is een genot, je wordt prettig te woord gestaan en krijgt alle hulp die nodig is.

May 4, 2024
Smartgoodz logo

Reply from Smartgoodz

Dank u wel meneer Westen, Wij vinden het heel knap dat u nog zo up to date bent met de apparaten van nu voor u leeftijd🙏 Bravo. Als u ons nog eens nodig hebt dan vernemen wij dat graag van u, Het was ons een genoegen om met u te spreken. Bedankt voor u positieve review over onze producten 😇

Smartgoodz

Ik heb onlangs een iPhone oplader gekocht en ben zeer tevreden. De oplader heeft een mooi design en laadt mijn telefoon snel op.

De levering was razendsnel; ik had de oplader de volgende dag al in huis.

Kortom, een uitstekend product met een mooi design en snelle levering. Aanrader!

February 4, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Goede klantenservice en snelle levering

Ik heb de iPhone oplader gekocht en de lader werkt erg goed en snel. Ik had een vraag over een ander product en ik kreeg direct antwoord op mijn vraag. De medewerker was erg behulpzaam en vriendelijk!

May 3, 2024

Top!

De levering van mijn producten was snel en in goede staat aangekomen.

Mijn gekochte producten zelf waren ook in perfecte staat & ben er erg blij mee.

February 13, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Zaklamp gekocht heel gelukkig mee!

De zaklamp gekocht voor survivallen, een krachtige lamp met veel functies. Extra batterij ( gratis ) powerbank geintegreerd enzovoorts. Heel blij mee en de handige opbergkoffer is optimaal!

May 20, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look