Alt tip top!
Hurtig feedback på mail, godt udvalg af urter og eminent hurtig forsendelse. Mange tak!
Urter til heste og hunde. Online salg. Mange forskellige urteblandinger, afprøvet igennem mange år. Specialblandinger på bestilling.
No history of asking for reviews
Askhim er altid hurtige i deres levering og har super produkter - har brugt dem i nogen år efterhånden, og vejledning er også god og hurtig, hvis man har brug for den.
Jeg har brugt Lene askhim til stort og småt til mine dyr i årenes løb og kan konkludere, at urterne virker. Desuden er der venlig og hurtig betjening, hvis man ringer eller skriver til hende angående specielle problemer; så har man svar meget hurtigt. Og tingene bliver altid afsendt dagen efter.
Jeg havde bestilt urter til hesten incl. spand. Dog blev spanden glemt i pakken. Et hurtigt opkald og spanden var der dagen efter, med en lækker urteshampoo som undskyldning for forglemmelsen. Det kalder jeg service med stort S og jeg er ikke i tvivl om jeg handler der igen, når urterne slipper op. De bedste og varmeste anbefalinger til en fantastisk shop med super hurtig ekspedition.
God service og hurtig levering!
Kan helt klat anbefales.
Jeg fik rigtig hurtigt svar på min mail og en utrolig god vejledning.
Varerne ankom rigtig hurtigt og jeg er meget tilfreds.
Så kan bestemt anbefales ! :)
Jeg har aldrig oplevet andet end god service. Dag-til dag levering og fin overskuelig hjemmeside. Og er man i tvivl, besvares spørgsmål venligt og hurtigt.
Tusind tak for en super service hver eneste gang jeg har handlet hos jer! Altid svar på ethvert spørgsmål og super gode produkter til hestene, som vi har brugt i mange år og som vi ikke kan undvære.
Tak for god betjening og service hver gang jeg har handlet. Hurtig besvarelse af spørgsmål - både når jeg ringer og skriver. Skønne produkter der virker! Jeg er virkelig glad for at have fundet denne shop, og vil klart anbefale den. Jeg kommer helt sikkert igen og igen.
Har nu handlet 2 gange hos Askhim og hver gang har jeg fået en ekstra god service. Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering og masser af info på deres hjemmeside og deres facebook. Tak for det. De bedste anbefalinger herfra