Baconsalt

1. Food Producer
  2. Food Manufacturer
  3. Food Products Supplier
  4. Staple Food Package

Information provided by various external sources

Historien om hvordan Bacon Salt blev udviklet.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

super personlig service

Modtog aldrig pakkeafhentningsinfo fra GLS, så pakken dukkede ikke op til forventet tid,. Blev ringet op personligt af manden bag Baconsalt, da han efter noget tid fik pakken retur. Han tilbød at sende den igen uden beregning, og jeg havde pakken dagen efter. Fornem service :o)

March 4, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Fede produkter og god service!

Har prøvet samtlige produkter! Har kun oplevet god service og gode produkter! En enkelt gang glemte jeg at hente varen men de sendte det til mig igen uden beregning. Det er sku da i orden selvom det var mig der var en spade. :)

February 25, 2014

God service!!

Havde bestilt en pakke med 4 baconsalt, som jeg ikke nåede at hente op til jul, inden den blev sendt tilbage. Det tænkte jeg selvfølgelig bare var min egen fejl.. Men så ringer Jesper fra baconsalt.dk og siger han har fået min pakke retur, om vi ikke skal finde ud af hvordan Vi får den frem til mig igen. Det endte med at han da bare sendte den afsted igen uden yderligere beregning! :) det er da god service der vil noget.. Så nu kan jeg glæde mig over Jeg får min pakke til samme gode pris alligevel! Fantastisk :)

January 3, 2014
Rated 4 out of 5 stars

Super service ifm. levering

Super service ifm. levering. Købte produkter til gave til dagen efter. Kontaktede virksomheden via mail og blev efterfølgende ringet op at de havde sendt min pakke fra posthuset allerede istedet for GLS som de normalt anvender.
Produktet blev gladeligt modtaget og er allerede taget i brug samt anvendt.

June 17, 2013
Rated 1 out of 5 stars

For gamle madvarer og ingen respons trods gentagne henvendelse!

Har nu skrevet til dem 2 gange.. første gang i mandags, pga manglende ordrebekræftelse (bestilte søndag) og igen i onsdags, da baconpopcornene I den gaveæske mine børn gav deres far samme dag (fars dag), var for gamle.. stadig ingen respons. Har tjekket spamfilteret. Resten af tingene fejler intet, udover at det har en kortere holdbarhedsdato end forventet (1-1,5 mdr). Men det blir nok brugt inden, håber jeg da... Leveringen foregik hurtigt som skrevet på deres side, bestilte som sagt søndag, havde varerne tirsdag.. Men den manglende respons fra deres side, er absolut ikke tilfredsstillende! Og så undrer det mig at det fremgår på deres side, at varerne sendes med GLS hjem til en.. det gør de ikke,de bliver sendt til nærmeste GLS shop istedet.. Havde været meget rart at vide.. OPDATERET 26/6; STADIG INGEN RESPONS! Vil anbefale andre IKKE at handle der !

June 8, 2013
Rated 3 out of 5 stars

Manglende kontakt

Med manglende kontakt, mener jeg både at deres etiketter ikke sad ordentlig og de intet svar fra kundeservice, da jeg ville spørge til om de ikke kvalitets checkede.
Købte en gaveæske til min far, da den ankommer sidder den ene af etiketterne på "saltet" skævt og bulet. Ja det er småligt, men synes ikke det er optimalt, når den nu bliver markedsført som en gave ide.

June 5, 2013

Unikt Krydderi og Fantastisk Service

Jeg havde for et par dage siden æren af at få Baconsalt leveret personligt af Jesper fra det danske team bagved Baconsalt fra J & D's.

Det gjorde han i forbindelse med at jeg havde skrevet ind ang. sammensætningen af en gavepakke til 399 og nogle transportomkostninger jeg helst ville undgå.

Jesper fulgte prompte op pr tlf. ligeså snart påskehelligdagene var overstået, og tilbød som sagt at tilpasse pakken efter mit behov, ligesom han troppede op lige ved døren efter en længere personlig og hyggelig snak pr tlf. om alt fra bacon til virksomhedsdrift, og det var til tiden som aftalt og uden at han tog sig ekstra betalt for kørslen. Det er sgu service udover alle grænser!

Kan kun sige det er en super flink og engageret gut, der står bag udbredelsen af de fantastisk spændende og velsmagende krydderier herhjemme og jeg kan ikke rose hverken ham, eller de 2 krydderier Baconsalt Original og Baconsalt Hickory som jeg har fået smagt hidtil, nok da det hele vejen igennem fra selve opkaldet til levering og færdigstegning af mit hakkede oksekød og kylling har været en oplevelse som falder i allerbedste smag hos mig ;)

Mvh. Jean

April 4, 2013

Mere end god kundeservice

Ville give en gave til en ven så skrev og spurgte om de kunne vedlægge et brev, absolut intet problem og vanvittig god og informativ service hele vejen igennem!

January 18, 2013

God service.

Pga. den megen sne, var GLS dog et par dage længere om at levere. Jeg fik hurtigt et venligt svar fra Bacon Salt, da jeg rykkede for varen. Og så var der en håndskrevet julehilsen i pakken :) Så er man sgu glad for sine kunder.

January 4, 2011

Take a closer look