Review of European Car Coroporation LLC

Rated 1 out of 5 stars

SVINDLER FIRMA

Det er et svindel firma som man ikke kan komme ud af. Jeg begyndte at skrive ind i deres skema regn, og tlf nummer så fandt jeg ud af at jeg skulle betale 399kr forsøgte at slette oplysninger lukke siden ned, jeg har ikke godkendt at jeg vil betale alligevel er der kommet en regning på 399kr. og de papirer der er blevet sent er forkerte. Mage til svineri skal man lede længe efter.Hold jer langt fra dette firma
SVIN

July 5, 2012
Unprompted review

Reply from European Car Coroporation LLC

Svar fra Bil-pris.com: En tjeneste påbegyndes kun såfremt alle felter udfyldes, og der trykkes på "START", og der afkrydses at sidens betingelser accepteres.
Dette har du gjort eftersom vi har modtaget din ordre. Vores system kan simpelthen ikke lave en bestilling, hvis dette ikke er gjort.

Man kan IKKE afbryde en bestilling, bare ved at lukke browser/siden ned, når du allerede er kommet til side 2.

På side 2 står følgende om hvordan du afbestiller, hvis dette ønskes:
"Vi er glade for at du har gjort en bestilling os - hvis der er fejl i nogle af de overstående data kan du afbryde din bestilling, dette kan du gøre fra vores betingelser, og herefter lave en ny bestilling."
------

Vedrørende at det er sendt til forkert adresse er din egen fejl, da du var på side 2 kunne du rette dette selv i de felter hvor navn, adresse, postnr.og by var.

Der stod jo netop på side 2:
Du vil en af de nærmeste dag modtage en mappe via posten, med alle dokumenter. Hvis der ikke står noget i felterne nederfor, vil du kun modtage dine dokumenter via email, og en pris via SMS. Hvis du ønsker at få tilsendt dokumenterne eller ændre adressen, bedes du venligst indtaste dette i felterne nedenfor. Mappen er gratis og koster dig ikke ekstra.

Advertisement