[REPLY]
Gode overskuelige sider med oplysninger om varerne. Hurtig ekspedition. Overraskelsen med godbid til både hunden og "moderen" gør handelen personlig.
Jeg vil helt sikkert handle i butikpote en anden gang ;0)
Jeg bestilte min vare (en hundecykelholder) og dagen efter fik jeg en mail om at den var i restordre - en uges ventetid. Varen kom som fortalt en uge senere.
Jeg synes informationsniveauet og leveringen var fin nok.
Så må vi se hvad vovse siger til dimsen.
Men man kan roligt handle hos butikpote.
Der gik for lang tid, fra da jeg fik ordrebekræftelsen, til jeg fik mail om varen alligevel ikke var på lager. Skuffende.
Var godt tilfreds med min handel med butikpote.dk. Der var en forsinkelse på en af mine varer, og det kunne jeg godt have tænkt mig at modtage en mail eller en sms omkring. Da jeg skrev og spurgte forhandleren, fik jeg dog meget hurtigt svar, så det var fint.
Jeg havde bestilt en stor sending af nogle godbidder. Da de ikke havde 12 poser af den bestilte varer, fik jeg en mail med tilbud om en anden 'smag'. Herefter hurtig levering.
Jeg har kun oplevet god behandling fra Butik Pote, hvor jeg efterhånden har handlet nogle gange. Ind i mellem opleves udsolgte varer, men så bliver der ofte sendt et andet tilsvarende produkt, eller man bliver kontaktet via mail. Jeg bliver ved med at vende tilbage bl.a. pga et godt og spændende udvalg. Det er hyggeligt at modtage smagsprøver til hunden - et lille ønske: Kunne der stå på smagsprøverne, hvad det præcis er, hvis man skulle få lyst til at bestille produktet?
Rigtig god betjening - varen jeg bestilte var udsolgt, men der blev foreslået en anden vare til samme pris.. Og pakken kom med et lille ekstra gave.. Vil helt klart handle der igen!
Hurtig levering selv her op til jul. Alt helt OK. Tak for det!!!!
Jeg har fået en rigtig fin behandling og vil bestemt handle i Butikpote igen :-). Ordren blev ekspederet og leveret indenfor få dage.
Forsøgte et køb og blev glad da jeg på min netbank så at pengene var trukket, så varen kom nok næste dag. Men det skete ikke. Dagen efter kom der en mail at varen var udsolgt og ordren slettet. Man kunne finde ud af at trække penge uden at have varen på lager.
Dårlig ordrebehandling.
Jeg havde bla bestilt et produkt, som var blevet udsolgt i mellemtiden, men fik allerede dagen efter en mail med forespørgsel om jeg ønskede anden variant. Pakken kom dagen efter igen, en fin lille gave pakket ind i rødt papir og med et par snacks/smagsprøver til både mig og min lille firbenede ven :) Tak for rigtig god betjening!
...mangler dog lige at optimere leveringstiden, så varerne kommer lidt hurtigere, og sørge for at alle varer er på hylderne. Der mangler lige et produkt hver anden gang. Men det bliver eftersendt eller krediteret, så meget pålidelig bix.
Ellers er alt fantastisk.
Det er en nem og overskuelig side med varer til enhver smag og ethvert behov. Der er alt til både familie-, brugs- og udstillingshunden.
Fik en fin service og en ekstra godbid til både min hund og jeg selv. Et sted jeg sagtens kunne finde på at handle igen.
Vil helt sikkert handle i Butik pote igen - hurtig betjening og høfligt svar da vi talte sammen inden bestilling
Dem skal man lede længe efter.
Men ét sted kan den findes og det er hos Lene!
Havde egentlig kun bestilt lidt foder til mine hunde, men i kassen ligger en hel ekstra stor pose med godbider til dem, 500 g rækker langt til små racer, så det blev de rigtig rigtig glade for. Ydermere lå der lidt godter til mig også, et fint postkort, med en personlig hilsen.
Det er første gang jeg handler hos ButikPote, men det vil absolut ikke være den sidste :)
Jeg må ærligt indrømme at jeg blev utrolig glad for at modtage så fin en pakke, på trods af at jeg blot bestilte hundemad :)
tak for frakkerne til mine Basenjis.. Jeg modtog dem allerede tirsdag og det havde jeg ikke troet på grund af vejret.. jeg syntes det var en hurtig ekspedition. Og du skrev hurtigt tilbage omkring levering af frakkerne :-)
Jeg siger også mange tak for dit søde brev og godbidder til mine hunde.
Tusind tak for fin behandling og kundepleje
Jeg vil handle her igen :-)
Vi købte en vinterfrakke til vores hund via deres website. Bestillingen gik hurtig igennem og vi modtog pakken kort tid efter inkl. nogle godbidder ! God service - køber gerne der igen.
jeg har købt hundelegetøj, tyggeben og godbidder.
Der var en del små overraskelser i pakken og postkort mm. En god oplevelse og en god service. Handler der helt sikker igen.
Køb af Hundekurv som jeg desværre måtte afbestille.
Fik en rigtigt god behandling.
Hurtig ekspedition og gode priser
Dette er mit første køb ved Butik Pote, og jeg er fuldt ud tilfreds. Jeg bestilte 2 stks. aktivitetslegetøj til min hund og begge levede op til mine forventninger. Leveringen var hurtig og vedlagt i pakken var både guldkarameller til mig, diverse godbidder til min hund og en håndskreven note. Varene kom i øvrigt i en genbrugt papkasse, hvilket miljøet helt sikkert sætter pris på.
Alt i alt en rigtig fin service med fokus på de små detaljer.
Min oplevelse med Butik Pote har været særdeles positiv. Lene var sød til at vejlede om mit køb af sele til min hvalp. Desuden bliver mails besvaret inden for få timer, så man skal altså ikke vente flere dage inden man får respons. Selen kom forholdsvis hurtig og meget optimalt pakket ind. Der var endda lidt godtmund med til både mig selv og hunden. Jeg kan klart anbefale andre at handle hos Butik Pote :D
Jeg kødte en hundefrakke,som blev sendt i polstret kuvert. Alt var i den fineste orden og jeg handler der gerne igen.
Købte en frakke til min hund, og der gik ganske få dage, så havde min hund en dejlig varm frakke så vi kan komme ud i vintervejret
Utrolig hurtig levering og ekspres ombytning, fik de bestilte varer og rigtig god personlig betjening.
Kunne ikke være bedre - kan varmt anbefales..
Hvis TrustPilot kunne arbejde sammen med iPhoto fra min mac, ville jeg have sendt et billede af Titi i hendes nye superjakke Hurtta Pro windstopper, den er superlækker, og nu undgår hun store isklumper i armhulerne. Mvh. Marianne Pagh
Jeg har købt et hundedækken til min hund hos Butik Pote. Dagen efter jeg havde bestilt det, havde jeg det med posten. Hurtigt nemt og effektivt. Venlig betjening i telefonen, og en lille ekstragave til hunden med i pakken:-)
Jeg bestilte en hundekurv til vores hund nr. 2 (den var på tilbud) der gik under 12 timer så fik jeg besked (på e-mail) om det var udsolgt men om jeg kunne bruge en af de andre... og ja det kunne jeg svarede hurtigt og fik svar mega hurtigt at det var i orden. Så snakkede jeg med Lene på mail om mad til voksen hund og hvalp for vi havde oplevet en del kløe ved noget foder men om hun havde et alternativ, promte svar at hun sammen med kurven lige ville smide noget foder af til den store og den lille uden ekstra omkostninger.. og vi fik alting leveret til døren på under 24 timer inkl. en dejlig pose godbidder - personlig super service når vi bor/arbejder i samme postnr. At se at det kan lade sige gøre selvom man "bare" handler på nettet.. er rart..
Dejligt at kommunikation og service kan være så professionelt og individuelt "bare" ved nethandel.. Tak.. jeg vender ihvertfald tilbage.
Mvh
Charlotte