Cafecyprus

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Ikke det værd

Har spist nogle gange på Café Cyprus i Tåstrup, da de lokker med gode tilbud. Dog er priserne på drikkevarene tårnhøje og selvom buffeten er billig, er det slet ikke det værd at besøge caféen.
Maden er usmagelig, kedelig og oftest kold og slatten, hvor det meste virker til at være købte færdigretter.
Servicen kunne også være bedre.

June 27, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Vi er 3 damer der har spist frokost på …

Vi er 3 damer der har spist frokost på café cyprus 2 gang . Vi har været meget tilfreds og maden har været varm og god. Vi synes at det er dejligt at vi får lov til at sidde og hygge i lang tid uden at der er nogle der b'er os om at gå. Vi kommer igen 😁

September 26, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Ringe oplevelse af deres service

Ringe oplevelse af deres mad og tjenere (service). Maden er kold og neutral. Ingen smag i maden. ingen velkommsthilsen af dem og ser på os med nedadgående øjne. Anbefaler ikke dette sted i Fisketorvet.

July 8, 2017

Find noget andet

Tror ikke det kan blive dårligere. Kold mad, frosne brød, næsten ingen mad i buffen. Listen er lang. Det mest posetive var sodavanden dejlig kold 😂

February 25, 2017
Rated 1 out of 5 stars

ingen service og spørg om man vil give drikkepenge??

Fik sat os til rette med den Tro at tjener skulle komme forbi, da restauranten var tom kl 1645. Men efter 5 min spørg vi tjener om de ku betjene os!!
De vil ik tale med os, da vi skulle vente ved skranken med tre børn, så de kunne fortælle os hvor vi skulle sidde -:(
Maden var fin men ingen ros herfra til personalet. De var over os med at fjerne tallerkner fra bordet, nærmest hele tiden mens man spiste. Så ingen anbefaling herfra, smut i mcd der smiler de i det mindste. Tak for mad!

November 3, 2016

Dårlig oplevelse

Slet ikke tilfreds. Da vi kom så var der ikke ret meget mad på bord og mange fade var tømt eller maden var kold. SLET INGEN HYGEJNE ☹️😝 Der var mange mennesker ingen styrer på og meget forvirrede. Vi gik stadig sulten derfra. Vi kommer ikke igen og slet ikke anbefalede til andre.

September 18, 2016

Manglende overblik

Min mand og 2 børn skulle ind og spise på cyprus, vi blev tilbudt en rigtig øv plads med børn, og takkede nej, og ventede ca et kvarter, pga af travlhed. Pludselig blev vi kaldt over til et børd. Tjeneren der havde lovet os et bord, havde pludseligt travlt med at give bordet til en anden familie "vores plads" på trods af de lige var troppet op. De var 10 vi var 4, selvfølglig sørgede han da for dem først. Money money. Min mand blev rigtig gal, og sagde det var sidste gang vi satte vores ben her og at det var en elendig service. Min datter på 2 skreg og skreg i mine arme pga af sult. Den gråhåret tjeners argument var det var en menneskelig fejl. Manden der satte denne scene op, er ham den lille gråhåret ældre herre. Hans arogance var det værste. Han var fuldstændig ligeglad med at jeg ville tale med hans chef. I har lige mistet kunder. Skam jer

October 24, 2015
Rated 1 out of 5 stars

chefen var ubehøvlet og arrogant!

Vi var ude og spise i weekenden og maden var ok, men servicen var så lav, at man skulle tro at man var ude og spise i en burger-forretning, hvor der ikke findes noget service overhovedet. Deep Pan Pizza løb de tør for flere gange under vores besøg og da vi spurgte ind til det, sagde de at vi må vente i 10-15 minutter, før maden kommer.

Det synes jeg var uacceptabelt og ville gå, efter at have betalt naturligvis, men ville høre om der var noget rabat at hente der pga. ingen deep pan og til det sagde 'chefen' at 'hvad tror jeg at jeg er, siden jeg spørger om rabat, når de nu giver buffet til så lav pris som her! Og i øvrigt har der været deep pan på bordet... ! (dvs. kunderne har været ivrige spiser af det)'. Han ville slet ikke tale med os og talte ned til os.

Vi kan ihvertfald ikke anbefale stedet!!!! Hold jer LANGT væk fra dette spisested, hvis I vil have Deep Pan.

October 3, 2013
Rated 2 out of 5 stars

God mad - ringe service

Ja maden smagte fantastisk, så dog desværre at en af dem der fylder mad op i buffeten brugte sine bare hænder til at putte mad ned i en fadene istedet for en ske .
Udover det gik der 10 min før vi fik drikkevarer og det var af en helt anden tjener ..
Så ja det er kun til 2 stjerner desværre..

May 5, 2012

Take a closer look