Ceasuridama

Company details

1. Jewelry Store
  2. Watch Store

Information provided by various external sources

Pe Ceasuri Dama aveti cele mai noi modele de ceasuri dama pe care le puteti comanda.Ceasuri Dama va ureaza Shoping placut!

Contact info

All reviews

(8)

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

multumesc pentru ceas

a durat putin mai mult livrarea .. mai exact cu 3 zile .. dar nu m-am grabit si mi-ati spus ca intarzie putin deci .. de apriciat! ceasul este f frumos , desi nu il port eu :) este un cadou pt prietena mea , dar arata f bine si se cunoaste ca este original.
a fost prima oara cand cumpar asa ceva de pe net si sunt multumit .. e bine ca aveti si garantie la ele .. in rest multa bafta in continuare!

October 26, 2011
Advertisement

Fara rezervari .. sunteti marfa

Am comandat de la ei un ceas pentru prietena mea...ceasul a sosit in timp .. este impecabil si totul a decurs cum au spus.Sunt multumit ca v-am gasit si aveti preturi chiar bunicele din ce am cautat eu pe google, tineti-o tot asa..BAFTA!

July 12, 2010
Rated 5 out of 5 stars

multumesc pentru ceas si asistenta :)

ceasul meu a ajuns mai devreme de cat mi-au spus initial , aproximativ 10 zile lucratoare, mi-a placut ca au tinut legatura cu mine si nu am fost lasata "in aer" cum am mai poatit in alta parte.per total sunt chiar multumita ca am luat de la voi si o sa mai comand, o sa va recomand si la prietenele mele pt ca meritati, succesuri ;)

July 3, 2010

va multumesc pentru ceas

am cumparat acum cateva saptamani de pe acest site si sunt chiar multumita, au fost promti, livrarea a fost intocmai cum au afisat pe site , ceasul a ajuns in 6 zile lucratoare si ceasul este o bijuterie :) a fost prima mea experienta in cumpararea uni produs de pe internet si pot sa spun ca fost una placuta, succes in continuare
am adaugat si o poza pt ca am cu ce ma lauda :D

May 21, 2010
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

merita 5 stele pe langa altii!

am luat de ei un fossil impecabil si sunt foarte multumita de cum a decurs totul.nu este prima oara cand cumpar de pe net si tocmai de asta am acceptat sa le las un feedback pentru ca am mai luat si din alte parti si a trebuit sa ii tot sun sa ii intreb ce se intampla, aici m-au tinut la curent cu stadiul comenzii.felicitari si ne mai intalnim in viitorul apropiat :)

May 21, 2010

de nota 10

Am cumparat doua ceasuri Guess si sunt foarte multumita de alegerea mea si de profesionalismul de care au dat dovada. Transportul a fost gratuit si le-am primit foarte repede. Sunt sigura ca vom mai colabora si pe viitor.

May 20, 2010

Un El

Am cumparat de la ei acum cateva sapt si sunt multumit de serviciul lor...pentru mine cel mai important a fost pretul si au avut o oferta si cu transport gratuit , respect

May 18, 2010

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look