Detour

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Detour’s værste hotel! Poolen og vores nye værelse var super fint. Resten var et mareridt! Mad: Vælg i mellem et egyptisk cafeteria eller grill restaur... See more

Rated 3 out of 5 stars

Er opdateret efter hjemrejse. Sidder pt. På Kreta og er blevet flyttet til et andet hotel pga. Over booking. Det viser sig pludseligt, at dette hotel IKKE har all inclusive Detour vil nu have at v... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Hurghada - Nubia aqua Beach resort

Detour’s værste hotel!

Poolen og vores nye værelse var super fint.
Resten var et mareridt!

Mad:
Vælg i mellem et egyptisk cafeteria eller grill restauranten. Beach restauranten var lukket de gange vi var der!

Menu: kylling på grill, lever, pomfritter, ris, pasta i tomatsovs, kylling/beef kebab, egyptiske pølser og kofta. Gryderetter med lever (beef), div. salater/grønsager i majo, halvfærdige kartoffelbåde mm. Smagte ikke de friturestegte fisk eller krabben - men det var der.

Maden i grill restauranten var nemmere at gå til,
for her var menuen i rotation hver anden dag!

Det er slemt når voksne mennesker 2 aftner på en uge vælger pasta med tomatsovs til aftensmad.

A’la carte restauranter
Russisk - lukket
Italiensk - lukket
Kinesisk - vi spiste der 2 gange. Bestil bord til kl 19. Så får vi varme forårsruller og ris ! Kl 20 er der blevet koldt!

Rengøring på værelset:

Forvent et opkald fra rengørringen, hvis du har “Do not disturb” på døren. Han vil lige tjekke om du er sikker på du ikke vil have gjort rent!?!?!
Og du sover selvfølgelig hver gang !

Håndklæderne på værelset bliver hentet om morgenen, og vender tilbage om eftermiddagen.
Så du skal ikke planlægge et bad i det tidsrum!!!

Rengørringen var til at leve med!

Bar og drikkevarer:

Alle glas var varme, og da øllet kommer fra flaske og efterspørgslen stor, var det umuligt at få en kold øl - med mindre du fik is i.

Sodavanden smagte ofte af klor, hvilket ikke er et hit hos nogen.

Poolbar “Uno” havde den sødeste bartender, som virkelig prøvede at gøre alle tilfredse. Men uden køleskab og basale ting i baren, var det svært.

Opsummering:
Vi rejser aldrig med Detour igen - de har valgt at sælge et så dårligt hotel til deres gæster, og give det 4 stjerner! Det har ikke fortjent mere end 2.

Derudover blev vi informerede om at det hotel vi havde bestilt “Mirage”, havde fået så dårlige anmærkninger fra gæsterne - at Detour ikke kunne garanterer kvaliteten! Og at vi havde muligheden for at vælge i mellem 2 andre hoteller! Vi valgte desværre dette. Og vi kommer med garanti aldrig tilbage igen !

Jeg tror på ingen måde at Detour har gennemgået hotellet ordenligt, inden de accepterede at sælge det til deres gæster!

Marianne Mahler med familie

August 1, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Vi ankommer til købt og betalt ferie i…

Vi ankommer til købt og betalt ferie i Tyrkiet, Side. 5 stjernet hotel - meget flot og lever op til billeder og beskrivelser. Men vi har bestilt 2 stk. standardværelser men få af vide at hotellet er overbooket og får et familieværelse.
Næste formiddag skal vi henv. os i receptionen igen og får de 2 bestilte værelser, men personalet vil have os til at blive i familieværelser hvilket vi ikke har bestilt. Vi får dog vores forudbestilte værelser.
Checker DeTour ikke at der er plads på hotellet inden de booker os ind?
Guiden er mangelfuld i informationer og kan ikke sige hvor lang tid turen tager til hotellet, har mest travlt med at sælde DeTours udflugter i stedet for at informere hvor vi er og hvilket hotel vi er ved.

July 22, 2019
Rated 1 out of 5 stars

Elendig service og uhjælpsomme guider.

Vi ankommer for det første i lufthavnen kl. 3-4 om natten. Vi har så ikke været opmærksomme på at bestille transfer fra lufthavnen til hotel - vores fejl det er vi med på! Der er dog plads i den shuttlebus der kører til Hotellet (heldigt tænker vi). Men vi kan på ingen måder få lov at komme at komme med selvom vi (selvfølgelig) tilbyder at betale. Vi får tilmed ingen ordentlig forklaring på hvorfor det ikke kan lade sig gøre, andet end at det bare er en regel de har. Vi spørger om vi så i det mindste kan få transfer til vores hjemrejse, det er slet ikke sikkert, men de får vores telefonnummer så de kan kontakte os. Vi får ingen kontakt på dem og bliver bare peget i retning af nogle taxa’er, der jo ikke rigtigt er andre muligheder kl. 3-4 om natten og med lidt over en times kørsel til vores hotel. Vi spørger så om vi i det mindste kan få en adresse til vores hotel, her bliver der uinteresseret svaret. “Det burde taxachaufførerne at vide”. Fire taxa chaufføren der må diskutere og google sig frem, siger lidt det modsatte.... Vi ender derfor med at give næsten 1000 kr. for en taxa og udleder unødvendig C02 (hvis man skal tænke bare lidt grønt), da Detours jo havde plads til os.

En af “vores” guider ringer så dagen efter.. Vi kan heller ikke få transfer hjem fra hotellet igen, da han må ikke sælge over telefonen (men åbenbart heller ikke fysisk i lufthavnen) og de kommer slet ikke ud på vores hotel siger han nu, fordi det ligger så langt ude og fordi at for få af deres gæster bruger det... hvorfor sælger de så ture til det hotel i det hele taget?!

Vi ankommer endeligt til hotellet midt om natten, ikke et specielt imponerende værelse (med tapede ledninger hængende ud af væggene, og altan ud til en baggård) men nu fred være med det - vi har “kun” købt 3 stjernet.
Vi har dog købt med aircondition - den ville så ikke virke. En løber ned i receptionen - de har ingen forklaring... men vil sende en op om morgenen efter. Vi finder så selv senere ud af, at man skal lukke terrassedøren, før end det virker (Det problem burde en i receptionen kende til).
Nu er vi endelig kl. Lidt over 5 klar til at sove.... der er så ingen lagn/dyne til den ene seng. Igen løber en i receptionen, hun får et lagn som føles lidt fugtigt, da hun kommer på værelset, opdager vi at lagnet er helt vådt!
I træthed og irritation over at skulle løbe ned i receptionen igen, vælger en af os bare at sove med et håndklæde over sig (Det er også fugtigt!). Men måske er vi bare uheldige med hotellet, da man jo går udfra Detours har sagt god for stedet....

Vi er i det hele taget uforstående overfor hvad vi betaler Detours for, da vi hverken får guide information eller muligheder for ture og ingen hjælp til at finde frem ved ankomst. I såfald kunne vi bare have booket vores eget fly og hotel så....
Virkelig en ærlig start på vores ferie. 😕

June 22, 2019

Dårlig service.

Vi kommer ikke afsted på vores ferie. Penge ud af vinduet. Detur er så flabede og absolut ikke flexible eller imødekommende. Aldrig vil jeg rejse med et selsskab der viser meget misvisende billeder af deres hotel (det som Detur skriver om hotellet er slet ikke det samme som andre skriver om hotellet). De er utroværdige og har ikke skrevet noget om terrortrusler eller vaccinationer. Æv for en ærgerlig oplevelse

June 1, 2019
Rated 2 out of 5 stars

Vi har lige været en tur i Egypten på…

Vi har lige været en tur i Egypten på Mirage Bay Resort & Aqua Park.
Hotellet har 4 stjerner ved Detour hvilket undre mig rigtig meget.
Det er et hotel som virkelig trænger til en opfriskning og renovering. Hver dag måtte vi have fat i personale for mangel eller fejl i forbindelse med rengøringen. Stor mangel på information på hotellet, hvornår kører deres bil rundt og samler op i området? Hvad er åben og lukket? Drikkevare serveres ofte i meget små engangbæger fordi de ikke havde flere glas hvilket betød vi kunne brug rigtig meget af vores tid på at stå i kø for at få drikkevarer. Øl og vand var ofte ikke koldt. Vin kunne vi kun få i forbindelse med måltider og der var så lidt personale at vi stod i en meget lang kø og vi måtte huske at hente drikkevare først for ellers var maden kold. Vi fik dejlig morgen mad men frokost og aftensmad var ens så efter den samme menu 4 gange på 2 dage måtte vi tage taxa ud og spise. Sidst men ikke mindst var det næsten umuligt at nyde varme og solen ved både pool og strand fordi vi brugte sindsygt meget tid på at afvise påtrængende sælger. Jeg har aldrig været der før men mange af den vi snakkede med i lufthaven kunne fortælle om en helt anden oplevelse på deres hotel som også var med 4 stjerner så jeg ved ikke hvad de tildeles ud fra. Nå men den dejlige følelse af sommer nød vi i den uge. Jeg vil anbefale alle at vælge et andet hotel og Detour burde revurderer deres stjerner

April 13, 2019

Forfærdenlig service

Aldrig mere igen. Vi har booket en tur til Tunesien gennem Detur med afbestillingsforsikring til en af os, idet vi vidste han var ustabil. Ved afbud på den ene rejsenede fik vi blot at vide at vi ikke kunne få mere end 25% tilbage (ikke meget når man ser på en billet til 4,5 tusind...) for den ene billet trods afbestillingsforsikring og lægeerklæring... Den dårligste service vi længe har oplevet og et utrolig ringe kundeservice. ALDRIG IGEN rejser vi med dette selskab. Ren snyd
Vi opfordrer stærkt til at finde et andet selskab at rejse med.

April 8, 2019

Aldrig mere Detour

Detour vælger at flyve til Egypten med Air Cairo, som er et ikke-EU selskab, hvormed de ikke står til ansvar for flyselskabets forsinkelser. Når du kontakter dem med henblik på kompensation, henviser de til, at du ikke har ret til noget, da der er fløjet med et ikke-EU flyselskab.
Vi havde en forsinkelse på afrejsen fra København til Hurghada på 10 timer og 15 min. Detour kontaktede os på intet tidspunkt under denne forsinkelse. Desuden påstår de hårdnakket, at forsinkelsen var på 9 timer og 55 min., hvilket ikke er korrekt.
På hjemrejsen fra Hurghada til København var vi 6 timer forsinket. I ventetiden, inden vi blev sendt i lufthavnen, fik vi ikke tilbudt nogen form for forplejning. Kl. 9.10 fik oplyst via tlf. til receptionen af en meget gebrokkent engelsktalende ansat hos Detour, at vi ikke ville blive afhentet fra hotellet kl. 9.30 som planlagt. Først efter at vi selv ringede til den danske guide på stedet fik vi yderligere info. Meget utilfredsstillende. Vi fik at vide, at vi ville blive afhentet kl. 12, men pludselig kl. 11 blev vi i al hast afhentet og kørt i lufthavnen, hvor vi så ventede i 5,5 time.
Kundeservice er flabede og afsender ikke mails med info til alle rejsedeltagere, kun den primære rejsedeltager.
Fra Detour kan du forvente: forsinkelse, ringe info, mangel på forplejning og dårlige kundeservice.
Vælg for din egen skyld en anden rejseudbyder, der flyver med EU-indregistrerede flyselskaber.

October 8, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Netop hjemkommet fra en uge i Hurgada …

Netop hjemkommet fra en uge i Hurgada (hotel Seagull) og det har været en god oplevelse. Betjeningen på rejsemålet var tip-top, især rengøringspersonalet skal have stor ros...vi fik en slem rejsemave et par dage inde i opholdet og måtte have skifte sengetøj et par ekstra gange...ingen sure miner, fuld forståelse og tiptop service. Flyet var på både ud og hjemrejsen en time forsinket, men med mine erfaringer med Ægypten blev jeg ikke overrasket ;-) Nu har min rejsekammerat har brækket anklen og går med krykke, selv er mit helbred heller ikke for godt efter en blodprop...hotellet har utroligt mange trapper...jeg kunne ønske mig der i anmeldelserne af hotellerne også var et lille afsnit om handicap venlighed, men ellers en glad gæst !

January 27, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Helt perfekt tur til Kreta med Detour

Helt perfekt tur til Kreta med Detour.

Godt organiseret hele vejen igennem, dejligt med en dansk guide der var med os fra vi landede i Chania til vi atter stod ved bagageindleveringen på hjemturen. Hotellet var bestemt også iorden, og personalet var det i særdeleshed

Udflugterne var rimelige i pris og muligheden for at betale rejsen over 6 mdr med en ÅOP på 0,00 % gør det både nemmere og mere behageligt at bestille en ferie der er lidt mere luksuriøs, end den ellers ville have været.

Eneste anke er, når nu der var garanti for en skandinavisk guide på turene, at vores var finne. Det er vi altså ikke specielt gode til, selvom hun var sød, forstandig og engelsktalende også, var det ikke helt det samme som hvis det havde været dansk, svensk eller norsk.

Samlet set er vi ikke det fjerneste bekymrede for igen at lade Detour stå for vores ferie.

October 23, 2017
Rated 2 out of 5 stars

Rejseplan en parodi snarere en hensigtserklæring med det udefinerbare flyselskab ( Corendon Air )

Som rejsearrangør er det som sådan som man kan forvente.
De hoteller vi har besøgt med Detur som arrangør har været over middel.Guiderne noget under middel, men flyselskabet Corendon Air er helt uden for kategori/under lavmålet ( jeg troede ikke det kunne blive dårligere end Onur air ) , men det kan altså blive dårligere er hermed bevist. Sæt dog barren bare lidt højere, altså en lidt højere pris pr sæde, i stedet for at ødelægge jeres kunders ferie allerede før den er begyndt. Tidsplaner for dette selskab er ikke eksisterende, men kun hensigtserklæringer. Det er undtagelsen når et fly afgår til tiden i stedet for modsat. Flyene er ikke brugte , men desideret trætte/nedslidte overalt, personalet udygtigt, servicen elendig, og sidder man meget længere tilbage i flyet end 5-6 række er det rent og skær held hvis man kan KØBE en forfriskning for slet ikke at tale om mad, det er stort set ikke eksisterende. Man skulle ikke tro de drev en forretning for med mange års erfaring inden for serviceerhverv har jeg da erfaret at det er omsætning/indtjening der betaler lønningerne, og det der bringer kunderne tilbage. Nuvel - jeg kan da bare vælge et andet selskab fremadrettet, hvilket jeg også har i sinde. Til alle jer der klagede over tyrkieteksperten - ofte uden reel grund, trænger i til en dårlig oplevelse og noget at klage over - så rejs med Detur og navnligt hvis transport foregår med CORENDON AIR så er den sikker. Detur benytter jo også andre flyselskaber, og ingen er er i liga med Corendon, så med et fravalg af dette flyselskab kan det sikkert også lade sig gøre at få en god ferie med Detur.
EN BLANDT MANGE SKUFFEDE KUNDER.

September 16, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Detours elendige håndtering af jordskælv i Bodrum, kunne man give 0 stjerner var det mere passende😖

Vi var i Gumbet, BODRUM under jordskælvet i juli 2017. Her oplevede vi den værste nat i vores liv. Vi væltede rundt i mørket på et bjerg, efter at vi først blev samlet under højspændingsledninger på en strand, hvor vandet trak sig 10~20 meter ud for at stige hurtigt og kraftigt. Biler, både, solsenge parasoller m. m. væltede rundt på stranden, mens vi løb som hovedløse høns op af et nærliggende bjerg. Her opholdt vi os hele natten og næste dag, i hvad der mindede om en flygtninge lejr. Vi forsøgte at kontakte vores rejseguide og efterfølgende Detur. Begge dele uden held. Hele dagen efter prøvede vi flere gange at kontakte guiden og Detur. Ingen kontakter os for at høre om vi er ok, eller for at informere os om hvad der var sket, eller hvordan vi skulle forholde os. Vi sov i poolområdet og opholdt os her de næste par døgn, men igen hørte vi intet fra guiden eller Detur. Samme oplevelse havde samtlige danskere på hotellet. Efter følgende fik vi en kortfattet SMS fra Detur, på det ene af vores mobil telefoner, det var alt vi hørte fra Detur. Da vi kom hjem finder vi ud af at der i vores område var Ca. 400 tilskadekomne i vores område. Efterfølgende har detor i den grad vasket deres fingre, og løjet om deres manglende håndtering af jordskælvet på 6,7 på ricter scalaen 10 kilometer fra Gumbet, BODRUM. Vi har efterfølgende klaget, men måtte vente 6 uger på et uforskammet, løgnagtigt svar, hvor de lyver om deres manglende håndtering af katastrofen.
Hold jer langt vær fra denne amatør rejsearrangør, som kun tænker profit, og fraskriver sig alt ansvar, og tilmed lyver om deres håndtering af katastrofen.

September 7, 2017
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk ferie. Kun positivt om detur

Vi er lige kommet hjem fra alanya. Har haft en fantastisk ferie. Vi boede på villa sun flower. Fint hotel og fine værelser. Gode pools og rigtigt sødt og hjælpsomt personale. Det eneste der kunne mangle var mad da vi ankom til hotellet. Vi kom først efter køkkenet var lukket pga. Flyforsinkelse. Til gengæld var der god service at vi kunne få mad med derfra da vi skulle rejse igen kl 01.30 om natten. Der var arrangeret fine ture for dem som ikke havde lyst til at tage ud på egen hånd. Guiden kom hver dag på hotellet, og hvis der var problemer når de ikke var der kunne man ringe til dem. Maden var lidt kedelig efter 7 dage, men man skal vel heller ikke forvente gourmet mad når man bestiller all inklusive. Vi blev altid mætte og der var altid noget der kunne bruges. FANTASTISK FERIE 😁 og vi rejser gerne med detur igen

August 12, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig madhygiejne og ligegyldighed hos Detour

Vi sidder pt. på Sunberk hotel i Side, Tyrkiet. Vi købte en uges all inclusive ferie for to voksne og to børn hos Detour for kr. 17,500.-
Opholdet som sådan er ganske fint med venligt personale og pænt rene værelser mv.
Derimod er oplevelsen af hygiejne i forbindelse med maden meget kritisable: al service er tydeligvis vasket op i koldt vand og er meget fedtet og svarer ikke til almindelig standard. Endvidere fandt vi menneskehår i suppen hvilket ikke befordrer appetitten.
Efter at have kontaktet guiden hernede fik vi tilbudt at skifte hotel imod at betale en difference på € 800 (kr 6000.-). Da vi mener at det er en urimelig dyr løsning kontakter vi Detour i København; de er imidlertid ikke indstillet på at gå ind i sagen og henviser til guiden, som for sin del fastholder at det eneste han kan gøre er, at omlogere os mod en merbetaling af kr. 6000.-
Vi sidder tilbage med en rigtig dårlig ferieoplevelse og føler os ligegyldigt behandlet af Detour.

August 7, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Ok, men der er ting der halter lidt

Vi havde en tur til Kreta i sommerferien. Ferien var ok og der var som sådan ikke de store problemer.

MEN hotellets standart var generelt meget dårligt. Selvom det er Grækenland og de ikke er kendt for de bedste hoteller, så var dette det værste vi har oplevet. Men det var små ting så det var ikke sådan at man ikke kunne holde det ud. Det var bare mange små ting der gav unødvendig irritation.

En anden meget stor irritations ting som vi IKKE var gjort opmærksomme på, før vi sad i bussen på vej til hotellet var, at vi ikke kunne tjekke ind ved ankomst. Først to timer senere, og der havde vi været på farten i 10 timer. Det er IKKE ok. Når man kommer til hotellet så skal man kunne tjekke ind med det samme. Dette har vi ALDRIG oplevet før og det er under al kritik at man ikke i det mindste her oplyst om dette.

Yderligere så sad vi en hel time og ventede i en glohed transfer bus før den endelige kørte. Heller ikke ok, der var ikke vand at købe. Vi blev tilbudt vand i flyet, men vi regnede ikke med, at vi skulle side og vente i en bus så det købte vi ikke.

Vi boede på Ekavi Appartments. Her er en række af de ting der irriterede os. Toilettet var utæt og der var konstant vand på badeværelsesgulvet. Hvilket også betyd mug i hjørnerne. El-skabet larmede ret så meget og gjorde det svært at sove. Stuepigen tog min serong fordi den var hvid og hun nok troede det var et lagen. Fik den aldrig igen. Der kom kun nyt toiletpapir på rullen når den var helt tom, og ingen ekstra rulle. Poolen LUKKEDE???!!! What og så allerede kl. 19.00 (aldrig oplevet før). Vi oplevede ejerne som lidt skrappe og generelt dårlige til engelsk. Man måtte ikke tage mad eller drikkevarer med ud til poolen. Beliggenheden var dog i helt top hvilket også var en af grundene til at vi ikke bad om noget alternativt.

Vi legede en bil igennem Detour uden problemer og alle guides var søde og velinformerede.

Så alt i alt, mere information især om transfer og tjek in tider. Og så evt. tjekke standart på de hoteller i samarbejder med mere og måske stille lidt højere krav.

August 10, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Dårligt hotel men fantastiske guider.

Min kæreste og jeg tog til Alanya i juni på Kleopatra Royal Palm Hotel, et all inclusive hotel.
Vi tog flyet fra Billund til Gazipaza hvilket forløb stålende. I Gazipaza blev vi mødt af en svensk guide som var utrolig sød og informativ. Gennem hele turen til Alanya fortalte hun om de forskellige hoteller, hvordan man bookede oplevelse og om hvordan man kom i kontakt med en guide.

Vi blev sat af på vores hotel kl 01.30 og her fik vi at vide at mad ville vente på os. Dog var det ikke fra buffeten og vi skulle selv betale for det. Vi blev ført op til vores værelse som på ingen måde levede op til vores forventing. Værelset lå på øverste etage, og så lige med nogle trapper op til en lille etage hvor kun to værelser lå. Disse værelser var faldefærdige, mange af tingene var skæve, den ene lampe lyste ikke, vandet fra bruseren var koldt og sengen var så hård. Det var virkelig skuffende at komme op til. Dog var vi udmattede efter en lang rejse, så vi lagde os til at sove.

Dagen efter gik vi til buffeten, hvor der ventede os noget OK mad, men det levede stadig ikke op til det vi havde set på billederne. Der kom sælgere ind på hotellet, som ville sælge os alt muligt.

Vi snakkede med Detours guider, som desværre ikke kunne hjælpe os med vores problem. Da vi alligevel var der nede, kunne vi lige så godt prøve at nyde ferien.

Vi bookede nogle oplevelser hos en kvindelig guide som var rigtig hjælpsom. Begge oplevelser havde danske guider, som kunne fortælle om Alanya og om de ting vi så.

Alt i alt var det en okay ferie, men det havde absolut ikke noget at gøre med hotellet, og alt med vores guider.

July 11, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Snydt af Detour, opdateret med kompensation

Er opdateret efter hjemrejse.
Sidder pt. På Kreta og er blevet flyttet til et andet hotel pga. Over booking. Det viser sig pludseligt, at dette hotel IKKE har all inclusive Detour vil nu have at vi tager til det oprindelige hotel hver gang vi skal have forplejning. Og selv betale for det vi har konsumeret på det nye hotel.

Opdatering. Detour har kompenceret med 140euro og vi kunne forsætte all inclusive på det oprindelige hotel, dette valgte vi dog IKKE at benytte os af.
Dog dejligt at blive anerkendt.

June 26, 2016
Rated 2 out of 5 stars

Ferie ikke som forventet.

Rejste mellem jul og nytår. Hurghada seagull hotel.
1. Hotel værelset var bestemt ikke det viste billede.
2. Afføring fra gnaver fundet i bruser.
3. Mug i fugerne på badeværelset og døren var rådden. (Måtte købe rengøringsmiddel hos købmanden og gøre rent)
4. Ingen varmt vand, Og det vand der kom ud af hanen var rødt.
5. Terassedør kunne ikke låses.
6. Safety box i stykker så denne måtte byttes.
7. Maden på hotellet (all inclusive) gjorde flere gæster incl jeg selv alvirligt syge.

Detour guider var fantastiske og søde men dog Magtesløse over for hotellet, der ikke ønskede at samarbejde omkring ovenstående.

Det var en afbudsrejse. Men bestemt ikke billig. Havde forventet af Detour at de havde tjekket hotellet jævnligt. Ferie ødelagt. Eneste tanke var at jeg ville hjem før tid grundet at jeg var så syg. Måtte hjem og direkte på hospitalet. Vi rejser en del, men vil nok ikke overveje dette selskab igen. Fandt ud af at andre har brokket sig over hotellet og det er stadig ikke blevet ændret. Virker dybt useriøst.

March 2, 2016

Misvisende.

Min veninde og jeg ønskede en afbudsrejse mellem jul og nytår og d. 24 december 2015 købte vi en afbudsrejse til Hurgada med Detour til d. 25 december 1 uge. Valget lå mellem 2 hoteller, Grand Plaza i Hurgada by og Markadi Bay 25 min fra centrum. Der var ca. 1.000 kr. forskel på de 2 hoteller og ringede derfor til Detour kundeservice for at høre om forskellen. Medarbejderen var uoplagt, irriteret over at vi ringede og gad ikke rigtig at hjælpe. Kunne ikke fortælle os hvad forskellen var. Ud fra billederne og det vi kunne læse os til, så tog vi det til kr. 5.600 for en uge.
Da vi ankom fik vi os en slem overraskelse. Grand Plaza var gammelt, faldefærdigt og grimt. Møblerne så ud som om de ville falde sammen satte man sig i dem og gulvene var ødelagte, langt fra det vi havde set på billederne. Der var næsten INGEN mennesker på hotellet bortset fra Litauere og andre fra sydeuropa. På trods af ingen gæster, valgte de at placere os i en kælder, hvor værelset stank af kloark fra badeværelset så vi næsten kastede op. Vi gik op og fik lidt frokost ved buffeen som var halvtom og der var næsten intet til en glutenallergiker. Colaen lignede klamt fortyndet vand og smagte af intet. Så prøvede vi vinen som smagte af en blanding af surt eddike og danskvand-udrikkeligt. Derudover skulle vi betale for at få kaffe og der var INTET i baren..
Det var simpelthen forfærdeligt og vi ringede efter en time til guiden og sagde vi ikke kunne bo der. Han kom og vi talte om det. Han involverede derefter både hotelchef, sekretær samt chefkok, hvilket var mega pinligt, for vi ville ikke bo der, der var intet som kunne gøre stedet bedre. Vi fik lov til efter mange anstrengelser og MEGET langsommelig proces at få lov til at låne hotellets computer med internet for at se om der var andre hoteller vi kunne lide. Mens vi kiggede på billetter søgte vi efter returbilletter til DK til dagen efter, blot for at komme væk fra det hul i jorden.
Vi endte med at vælge det samme hotel som vi havde kigget på hjemmefra; Makady Bay. Men vi skulle betale for overflytningen, hvilket pludselig blev kr. 1.700 pr. person for at skifte - hvilket er HELT uhørt efter sådan en dårlig oplevelse og misvisende billeder fra start af. derudover skulle vi selv betale for transport frem og tilbage for at se hotellet og beslutte om vi skulle flytte eller bare rejse hjem igen.
Vi endte med at bruge pengene for at se om det var bedre.
Et andet danske par som var fløjet derned med samme selskab, var DYBT skuffede over stedet og tog med til Makady Bay for at se stedet. Vi endte alle 4 at flytte til Makady Bay væk fra ækle Grand Plaza, hvor som jeg absolut IKKE kan anbefale til nogen, det er SPILD af penge.

Jeg har aldrig oplevet noget lignende hverken i forbindelse med vejligning om stedet, misvisende billeder fra hjemmesiden til virkeligheden og standarden af det hotel vi endte på. Ikke engang russernes fraværen kan forklare den elendige oplevelse.
Grunden til at Detour får 2 stjerner er grundet nr. 2 hotel vi valgte af flytte til uden hjælp fra guide eller andre. Det var dejligt og ud til vandet. Personalet forstod vores situation og vi følte at vi havde lidt ferie på trods af at miste 2 dage af vores meget dyre afbudsrejse på kr. 7.500 pr. person.
Oplevelsen var dårlig og jeg rejser aldrig med Detour igen.

February 23, 2016
Rated 3 out of 5 stars

Detour var en blandet oplevelse.

Det startede med bestilling og betaling af rejsen hvilket som forventet ikke var et problem.
Afrejsen fra Kastrup gik også efter planen.
Vel fremme i Antalya lufthavn startede showet.
Efter, at have fået kufferterne blev vi rejsende venligt anvist busserne Vi skulle forsætte rejsen med mod Alanya.
Selv om alle rejse deltagere hurtigt fandt plads i busserne, så skulle der alligevel gå 70 min inden bussen startede turen og i den ventetid farede de såkaldte tyrkiske guider rundt som hovedløse høns.
Turen til Alanya tager ca 2 timer (135 km) med et stop hos en fætter der tilfældigvis har et udsalgssted på vejen.
Alt i denne butik var på tilbud til priser der lå et godt stykke over Seven-Eleven i Danmark.
Her kan man jo bare lade være med, at handle hvilket de af os der ofte rejser til Tyrkiet har lært at undgå.
Fremme i Alanya startede et nyt show, guide og chauffør kendte intet til de forskellige hoteller Detour hade aftale med så her blev kørt noget frem og tilbage inden alle fandt på plads efter en meget lang tur ( endnu længere for de rejsende fra Billund) .
Det skal dog understreges, at det hotel jeg bookede (Kleopatra suite) var et fantastisk dejligt hotel/lejlighed's sted.
Nyt og moderne med et fantastisk personale der gjorde alt for den rejsende.
Daglig Rengøring helt i top, nye håndklæder hver dag mm.
Tager gerne turen igen til sommer, men forventer nok, at detour opper sig lidt på nogle områder.

December 25, 2015

Take a closer look