Forkert adresse ???
Har bestilt pakke der sku komme med feedex stod til levering d 31/3 kl senest 18 indtil efter kl 18 så kom den til at stå som leveres sidst på dagen… ingen pakke kom og den blev lavet om til ingen information.. i morges ringer jeg og snakker med dem og ja hun kan se den nok bliver leveret senere. Kl 9 ca kommer besked uf om levering senest kl 18 i dag og at den er på en bil .. kl 13 opdager jeg at status har ændret sig til leveringstatus afventer.. og at der er driftsforsinkelser pga forkert adresse .. jeg ringer til dem og han kan se adressen er sådan og sådan og han spørger om det er en privat adresse og det er det. Han vil ringe til chaufføren pg høre om han kan køre tilbage. Og han lavet at ringe tilbage . Da han ringer fortæller han at det er en genbrugsbutik og at chaufføren ikke vil køre tilbage igen.men altså ja genbrugen er vores nabo en hel indkørsel væk og det står højt og tydeligt på vores postkasse ved vores dør at vi bor på den adresse osv. jeg forklarede at jeg skulle bruge det der var i pakken i dag men ja han beklagede men de kom ikke tilbage i dag. Men hva f… er det for noget adressen er jo ikke forkert det er jo chaufføren der har lavet en fejl . Men hvornår kommer min pakke så ja på mandag og han ville gerne skrive at det var den rigtige adresse , jo mange tak det er jeg jo godt klar over men så skal jeg mangle min Pakke pga dem… god service havde jo været at tilbyde at rette op på deres fejl så jeg ikke skal mangle min pakke. Men nu må vi så se om de gider komme med den mandag..
Men ingen andre hverken postnord, dao, gls eller andre har nogensinde haft problemer med at finde adressen eller at de er endt ved genbrugen… men aldrig mere feedex hvis det kan undgås denne gang kunne jeg desværre ikke vælge selv