Super betjening, fik hurtig besked om forskellig indfarvning af garn før ordren blev sent, så jeg havde mulighed for at ændre ordren. Hurtig levering
Figosmor.dk
See what reviewers are saying
Dejlig hurtig forsendelse. Garnet var lige præcis i de farver jeg mente. Bortset fra at jeg fik trykket påmforkert farvekoder , men kunne blot returnere og afventer en ombytning. Ikke sidste gang jeg... See more
Company replied
Virkelig hurtig ekspedition efter jeg havde bestilt varer. Det var hurtigt fremme hos mig selvom jeg bor på Bornholm. Det eneste lille minus var/er at garnet har en lugt af kælder/fugt, men jeg satse... See more
Mit første køb, men bestemt ikke mit sidste. Gode produkter til billige penge. Hurtig og effektiv afvikling af ordre. Bruger gls til udbringning af pakker
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
figosmor.dk din fortrukne garnbutik på nettet, til dig som elsker garn i god kvalitet til rimelige priser
Denmark
- shop@figosmor.dk
- figosmor.dk
People also looked at
Hurtig levering 👍🤗
Hurtig levering 👍🤗. Godt garn og meget billigt 🤗👍
Stadig en super netshop
Stadig en super netshop, Øvøv at den lukker
Fantastisk service
Det er altid hurtigt og nemt at bestille vd figosmor
Jeg bestilte garn i søndags og kunne hente det her i dag, så det var godt nok hurtigt.
Jeg har bestilt garn nogle gange og der har aldrig været andet end 100 % tilfredshed.
Så det er en skam at det lukker.
Jeg har kun godt at sige om Figosmor.dk…
Jeg har kun godt at sige om Figosmor.dk og jeg ærgrer mig voldsomt over, at siden bliver lukket.
Hurtig og meget ærlig behandling af min…
Hurtig og meget ærlig behandling af min ordre.
Ingen problemer
Super betjening
Blev en anelse overrasket over
Blev en anelse overrasket over, at jeg ed køb over 500 kr pludselig skla betale 30 kr i forsendelse - har været god kunde i flere år og her på falderebet hm... skuffet

Reply from Figosmor.dk
Altid hurtig ekspedition
Super hurtig levering 😊
Virkelig hurtig ekspedition efter jeg…
Det eneste lille minus var/er at garnet har en lugt af kælder/fugt, men jeg satser på at lugten forsvinder, når det har ligget og luftet i et stykke tid. :/
Som altid superhurtig levering!
Som altid hurtig levering :)