zeer slecht
Bandjes bestel en betaald na 8 weken nog geen bandjes gekregen en ook nog geen geld terug ontvangen.
Advies niets bestellen ga niet voor het aantrekkelijke goedkopen.
Maar koop met service in uw eigen buurt.
Advies niets bestellen ga niet voor het aantrekkelijke goedkopen.
Maar koop met service in uw eigen buurt.
Zijn de beste oplichters van Nederland en niemand heeft hun nog tot nu toe kunnen overtreffen. Ze zijn zo goed dat de politie tot nu toe niks heeft kunnen doen.
Ik wacht meer dan 14 maanden en heb nog geen mail of iets ontvangen.
Eerst kreeg ik veel aandacht totdat ik had betaald daarna kreeg alleen maar van die berichten van na een week krijg je het thuis en zo verder en verder en verder.
Deze man is een regelrechte oplich**r.
Is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk geld binnen te hengelen en vervolgens failliet te gaan.
Advertenties zijn al verwijderd van Marktplaats, zoek maar op funscooters.
Vorige maand stonden er nog ruim 300 advertenties en nu niets meer.
Ik denk dat ik kan fluiten naar mijn centen. (in maart een scooter besteld en nooit geleverd gekregen, ook geld nooit terug gehad(ruim 3000 euro)).
erg slechte service had een koffer besteld voor het opbergen van mijn helm. helaas was deze te klein. na 4 emails of ik ajb de maten kan krijgen van de koffers welke ik op de site zie staan was ik het zat en wilde ik mijn geld terug hebben (de koffer had ik in goed vertrouwen al retour gestuurd). na herhaaldelijk telefoonisch contact met iemand die zijn naam niet zegt wanneer hij de telefoon opneemt. kreeg ik de mededeling dat funscooters geen geld terug geeft, dit staat volgens deze persoon vermeld op de website? uiteindelijk is het aankoopbedrag na enig aandringen toch terug gestort op mijn rekening. de service is ver te zoeken bij funscooters op de site staat ook een aantal beoordelingen echter deze zijn in mijn ogen nep probeer maar eens om een klantbeoordeling in te vullen bij de feedbackcompany