[REPLY]
De site was helder duidelijk, duidelijke foto's die kloppen met het product. Prachtige producten ook. We wilden wat informatie over de afmetingen van de tas en werden vriendelijk via de telefoon te woord gestaan en de mevrouw mailde ons de afmeting binnen een paar uur toe! Helemaal super.
We hadden wat kleine aanmerkingen, maar niets van groot belang. De tas die we maandag besteld hadden(voor een verjaardag van mijn moeder), zou dinsdag aankomen was ons verteld, helaas kwam de tas pas donderdag. Verder hadden we een boodschap erbij geschreven op het internet maar die was nergens te vinden.. wel jammer!
We overwogen om een artikel te bestellen en dat ingepakt als cadautje te laten bezorgen bij een vriendin door GoedHip.nl. Het was ons niet helemaal duidelijk of en hoe dit kon. Dus een mailtje gestuurd, waarop we snel een duidelijk en prettig antwoord kregen. Dit bleek geen enkel probleem en we konden via mail zelfs precies aangeven wanneer het pakketje verzonden moest worden zodat het precies op de juiste dag aan zou komen. Fijne persoonlijke benadering en goede service.
Ben erg blij met het kussen. Fleurt de kamer helemaal op.
Zoek je een leuk origineel cadeautje voor jezelf, kind of vriend(in) dan moet je zeker eens bij goedhip kijken!
Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en vlot geleverd.
Ik krijg veel complimentjes over de tas die ik er heb besteld en mijn dochter steelt de show met haar vrolijke gymtas!
Het is toch een fijn idee dat je kunt shoppen tussen allerlei mooie producten, terwijl je weet dat ze allemaal fair trade of duurzaam zijn. Een super initiatief.
Vooral de tassen zijn geweldig: ik heb een Bogolan tas gekocht, een handgemaakte tas uit Mali. De kleuren zijn heel natuurlijk, omdat er geen kunstmatige kleurstoffen zijn gebruikt. De verzending was binnen één dag binnen, en sindsdien gebruik ik de tas elke dag!