Bestilte et billede af vores barnebarn
Bestilte et billede af vores barnebarn. Fantastisk service, hurtigt svar på vores forespørgsel, og fik leveret billedet meget hurtigt, og fantastisk kvalitet.
Kan kun anbefales.
Danmarks førende i 3D lasergraveret glas. Vi er aldrig længere væk end din telefon.
Havnegade 13, 3770, Allinge, Denmark
Kan kun anbefales.
Kan kun give max stjerner herfra.
Granitten var super hjælpsom og fik god vejledning.
Fik lavet et potræt i 3D. ☺️
Super Service
Vi var lidt sent ude med at finde en gave til et guldbryllup og overvejede om vi kunne nå at få levet et 3D billede af det 50 år gamle bryllupsbillede. Ringede til Steen der var klar med assistance og gode råd. Steen klarede en bearbejdning af det gamle foto, så det stod smukt og tydeligt i glasset. Guldbryllupsparret blev meget glade for det fine resultat. og selvom vi bestilte det onsdag aften, kunne det afhentes allerede fredag. Helt Genialt.
En kæmpe tak for hjælpen til Steen, der både var hjælpsom og tålmodig :)

Reply from Granitten
Har været i butikken som er yderst hyggelig og utrolig pæn. Bliver mødt med smil og der blev ydet 1. Klasses kundeservice selvom jeg tog tomhændet derfra

Reply from Granitten
En lidt speciel oplevelse. En dame bag disken der virkede meget småfuld. Lugtede fælt at spiritus og stod og sagde små mærkelige lyde.
Fik ingen service eller smil.

Reply from Granitten
Virkelig dårlig service. Utrolig sur dame som absolut ikke ønsker at se sine kunder igen! Vi har været der to gange og begge gange lige dårlig behandlet!
Vil ikke anbefale at gå der ind!

Reply from Granitten
Frygtelig service. Fik stillet et dårligt formuleret spørgsmål og på trods af undskyldning og omformulering fik den ikke for alt af damen bag disken. Kommer der aldrig igen

Reply from Granitten
Bestilte et glas med 3D foto. Rigtig god kvalitet, og der var god vejledning før køb på mail, både i forhold til at finde et foto der ville give godt resulatet, og øvrige spørgsmål jeg havde. Hurtig levering. Kan bestemt anbefales.
Fantastisk service!! selv om vi var ude i sidste øjeblik, kunne de klare opgaven på få dage til stor glæde for dåbsbarnets forældre og giver . De får de bedste anbefalinger af os
Jeg var sidste år på ferie på Bornholm og besøgte butikken Granitten i Allinge. Bad for nyligt om en opgave som krævede et billede. Sendte det og fik svar, at jeg skulle sende det i bestemt format så det kunne ændres.
Modtog et perfekt resultat.
Jeg kontaktede Granitten med henblik på at få lavet et stykke arbejde, Steen kom med en fin ide og vi blev enige om det skulle være den, jeg betalte og nogle dage efter havde jeg det færdige produkt, jeg havde bestilt en lysdiode til også, da pakken kom virkede den desværre ikke, jeg kontaktede Steen som sagde han ville sende mig en ny, den havde jeg dagen efter og den virker perfekt.
Jeg kan varmt anbefale Granitten til andre super effektiv og fin service og en god korrespondance hele vejen igennem. Mvh Betina Thorup
Jeg var på ferie på Bornholm og i butik Granitten i Allinge fandt jeg nogle nøgleringe med polet til indkøbsvogne. Jeg købte nogle stykker men da jeg kom hjem ville jeg gerne have flere fordi jeg skulle bruge dem til at bytte med. ( Samler på dem)
Skrev en Mail til Granitten og Steen var rigtig sød og undersøgte om de havde flere. Der er nu en pakke på vej til mig fra Granitten.
Det kan man da kalde god service.
Mange tak til Granitten og Steen