Review of IKEA

Rated 1 out of 5 stars

Rod i bestilling, ulovligheder og dårlig behandling

Jeg havde bestilt en taburet til 1899. Der var 3 uger leveringstid. Lang tid, men jeg vidste det ved bestillingen. Jeg fik at vide leveringen ville ske d. 14. marts mellem 10 og 14. Kl. 15 ringede jeg til Ikea. Ikea sagde at taburetten ikke var med til levering denne dag pga. fejl hos Ikea. De ville levere næste dag mellem 10 og 14. Kl. 15 ringede jeg igen til Ikea. Ikea sagde denne gang at man ikke havde modtaget taburetten i Danmark. Jeg besluttede mig derfor for at afbestille ordren, og jeg meddelte at jeg ville have mine penge tilbage.
Det er helt klart for dårligt at jeg skal vente 2*4 timer på en levering som ikke finder sted. Ikea kunne sagtens have kontaktet mig om dette. Ikea havde trukket penge ulovligt tidligt. De må ikke trække pengene fra min konto før varen er på vej til mig. Jeg besluttede mig for at nedlægge mit family-medlemsskab. Da dette var gjort modtog jeg efter et par timer en mail fra Ikea til et andet family-medlem. Så I skal være klar over at Ikea ikke overholder lov om betaling, og Ikea overholder ikke markedsføringsloven. Dette er naturligvis udover et umanerligt rod i deres systemer. I skrivende stund har jeg ikke fået mine penge tilbage!

March 21, 2013
Unprompted review