Forfærdelig service, ganske enkelt uaccceptabelt!
Vi var i flere omgange på vej til Ikea Tåstrup for at købe en kommede, Hemnes.
Da vi ville afsted primært for at købe denne, tjekkede vi lager status, og den kunne svinge fra 90 til 0 til 80 igen på 1-2 timer. Efter af denne årsag flere gange have udskudt vores tur til Ikea, tog vi turen til sidst da der efter et par dages udsolgt, stod at der var 95 på lager kl 16. Vi kom derud, købte denne+noget andet, det var ikke noget problem.. Den skulle så afhentes på vareudleveringen.. Efter have ventet i 35 min, får vi en seddel stukket i hånden om den desværre var udsolgt!!?! Vi fik vores penge retur, men tom fornemmelse.
Efter 45 mins vente tid i telefonen igår kom vi endelig igennem til kundeservice.
De garanterer at der vil være rigeligt i dag i Gentofte, samt at de havde sørget for at ekstra paller med dette produkt ville blive taget ned for at undgå vi kørte forgæves. Vi blev også lovet madbilletter som kompensation.
Vi ringer dog igen idag for at være helt sikker, og bliver så af vedkommende svinet, og der blev insinueret at vi var løgnere. Der var desuden ikke taget noget som helst ned og ville ikke gøre yderligere for at forhindre at vi kørte forgæves.
Derfor kan de beholde deres lort, skodbiks!