Review of IKEA

Rated 1 out of 5 stars

Total dårlig og elendig kundeservice!!!

Jeg har købt og betalt for en Ektorp betræk i Ikea Gentofte, men fik at vide at varen ikke er på lageren og kan, enten afhentes i Ikea´ lager i Kastrup eller få varen leveres hjemme for ca. kr. 300,- og da betræk kun koster kr. 400,- har jeg næsten ingen andet valg end at må acceptere afhentning i Kastrup ugen efter.
Men da jeg kom til lageren i Kastrup igår, var der næsten kaos tilstand: lang kø ved "Kundehenvendelsen" hvor der ingen personaler der tog imod, folk stod i kø fra 1. sal og langs trappen udenfor, og efter ca. 50 minutter, blev jeg ekspederet og fik nr. 20 og igen blev henvist til ventesal på 2. sal, hvor jeg fik af vide fra andre ventende kunder, at de havde ventet i næsten 1 time, uden at fik deres Ikea produkter udleveret! Og... endelig, efter 1 time og 20 minutter, altså IALT 2 time 10 minutter ventetid, blev jeg og en anden kunde kaldt til side, og personaleren oplyst os at vores varer alligevel ikke var ankomst til lagen, som det ellers står på vores bekræftelse! Hvor skuffende IKEA! Det er total dårlig og elendig kundeservice!!!

April 24, 2013
Unprompted review