Review of IKEA

Rated 3 out of 5 stars

Både godt og skidt

Jeg har egentlig altid været ok tilfreds med IKEA Gentofte, men der kommer vi ikke ud igen.
Skulle bruge et PAX skab. Der er tilsyneladende ikke lagerstatus på hjemmesiden, på skabene. Nå, men vi tager ud, og ved hvad vi skal have. En del af de ting vi gerne vil have, har de af en eller anden grund ikke i Gentofte, og vi får at vide at vi skal til Taastrup efter dem... Lidt sært efter min mening. Desuden har de ikke i det laminat vi ønsker, så vi vælger et andet.
Her står der vel og mærke en medarbejder og hjælper os. Han taster det hele ind for os, og giver os en seddel, hvor der højt og tydeligt står hvor vi skal hen, når vi skal hente. Det laminat vi ønskede var i udstillingen, men kunne kun afhentes i Taastrup.
Stor er skuffelsen, da vi kommer ned for at hente tingene. Først er der kun 3 døre tilbage, og vi skal bruge 4. Imens vi spørger efter evt. ekstra døre, er der nogen der tager de sidste tre. Nå... men døre kan vel vente. Så vi kigger efter stel i stedet, men det er der heller ikke, og det virker fjollet at gå på jagt efter hylder, hvis vi ikke kan få selve skabet med hjem.
Det der undrede os var, at der har stået en gut ved en computer, og printet noget ud til os. Vi kan slet ikke forstå, at manden ikke har checket lagerstatus først.
Det hele kulminerede i at vi lod vognen stå, og fik et par småting med hjem. Det var så spild af den køretur.

Ugen efter tog vi så turen til Taastrup.
Helt anden oplevelse, rigtig sød betjening, der gik meget op i at forklare os tingene, og alt var på lager.
Til gengæld kan det undre, at man ikke kan bestille skabene over nettet. De skal hentes i butikken, men når man er i butikken, kan man også vælge at tage hjem uden, og få sendt direkte fra Sverige?
Når man alligevel tager over 1000 for denne udbringning, hvad er det så helt præcis der forhindre i muligheden for online bestilling?

Ikke vanvittigt billigt med udbringning fra butikken og opbæring, men smart når en af os ikke rigtig kan løfte, og generelt har svært ved at gå på trapper. Stor ros til det transportfirma der benyttes, det gik godt nok hurtigt med at få tingene op.

Så det kan ikke blive til mere end 3 stjerner, med så svingende kvalitet.

May 1, 2013
Unprompted review