Overtaksering og lav service
Har haft Knutsson som VVS gennem en større renovering. Alt i alt gik det ok, men jeg kan også nikke genkendende til de høje priser på materialer. En del af hans personale er direkte ubehøvlede , bl.a. Holdt en af hans folk middagspause i over en time, hvilket Knutsson ikke rigtig ville kendes ved ved afregning. Et par gange gik renoveringen også i stå fordi Knutsson havde glemt vores aftaler, hvorfor vi nogen gange stod og ventede forgæves og spildte både vores egen og andre håndværkeres tid. Når vi ringede ham op var skulle de folk vi skulle havet haft altid liiiige gøre noget andet færdigt inden de kunne komme ud til vores projekt.
Han glemte desuden at orientere os om at den aftalte pris var overskredet med ca 30%, og han havde svært ved at fremskaffe en detaljeret faktura. På regningerne vi fik tilsendt stod der blot "VVS arbejde" hvilket vi syntes var lidt tyndt. Efter lang forhandling og en del væven fra hans side blev regningen sat lidt ned. Vi har afterfølgende haft et par mindre reklamationer på hans arbejde og det tager ham forholdsvis lang tid at komme ud og lave det, også sender han en regning efterfølgende.. Så alt i alt var selve VVS arbejdet kvalitetsmæssigt i orden, men der var meget unødvendigt bøvl med ham, som tager tid..