[REPLY]
Jeg købte en bh hos lovebras.com og sparede over 200,- dkr.! Jeg har tidligere købt samme mærke i en dansk netbutik, så jeg kendte pasformen på forhånd.
Jeg modtog varen ca. 4 dage efter bestillingen - selvom den kom fra England.
Det er ikke sidste gang, jeg har handlet der.
Superbilligt, hurtig ekspedition og hurtig modtagelse!
For kvinder med stor barm, som ikke kan finde passende størrelse i de danske butikker, kan få meget glæde af denne side, som ikke alene sælger (meget) store størrelser, men også BILLIGT (100-300,- pr BH). Selv bruger jeg en meget lille omkreds (fås ikke ikke rigtig i DK) og en meget stor skål (fås heller ikke i DK)
Jeg bestilte først 7 BHer. De var alle flotte og kom efter 10dages tid, hvilket er ok. INGEN af dem sad flot. Mine ellers fine barm, blev trekantet og jeg lignede noget som var løgn, specielt med tøj på. Jeg sendte tingene retur, og fik penge tilbage. Denne process tog lidt tid, men var uden problemer. Jeg bestilte 6 nye modeller, og igen lignede jeg Madonna som da hun optrådte i 80-90erne - trekantede, bryster. Jeg så pludselig deform ud.
ØV.