Maildeal

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

maildeal.dk

maildeal.dk

Jo de sender mange mails lidt for mange. Jeg fik en hvor der stod
ordrebekræftel i overskrift, med link i hvor der stod bekræft ordre
på Ipone 7 til kr. 75 mon den er sjållet? jeg skal ikke købe den.
og slettede mailen.

For at finde ud af hvem der sender kan i højre klikke på mail link
kopiere den til notebook. For ikke at komme til at klikke noget forkert. Gå ind på ripe.net som henviser til rigtige registranter.
Der kan man finde abuse mail adresser for hosting provider
og håbe på de vil lukke for smt serverne til spammer personen

June 22, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Hvordan politianmelder man dem ?

Min datter under 18 år har givet sin mailadresse til dem, og jeg har utallige gange forsøgt at stoppe deres spam, men får stadig 6-10 mails om dagen med det ene useriøse tilbud efter det andet :o(
Hvordan politianmelder man dem ?

December 4, 2015

Spam cirkus

Useriøse og uønskede tilbud som fylder din mailboks på ingen tid.
Aner simpelthen ikke at det er lovligt.

Hold jer langt fra tilbud som lover ting til næsten gratis penge.
En lille tip : klikker du på en link og det viser sig at du skal udfylde en spørgeskema ( survey) så luk lortet igen.

March 3, 2015
Rated 1 out of 5 stars

Tilmeld dig ikke deres nyhedsbrev

Hvis du melder dig til at modtage mails fra dette fuskersite, så slipper du aldrig af med dem igen. Når man prøver at framelde sig får man at vide at "Du er nu frameldt nyhedsbrevet", men de stopper ikke med at sende dig mails.

Så det er bare dejligt jo...

January 16, 2014
Rated 1 out of 5 stars

Så slet mig dog af jeres mailliste ..........

Har forsøgt så mange gange at blive fritaget for deres mail og til trods for at jeg har skrevet og skrevet så sker der ikke noget. De sender deres mail med en tekst der starter med FW: så SPAM filteret ikke fanger dem og hver gang er afsenderen et nyt navn så man kan heller ikke Black-liste afsenderen .......... for det er først når man åbner mailen at man kan se det er fra dem .........er det overhoved lovlig ?

May 26, 2012

Take a closer look