Mandeslips.dk ApS

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte søndag eftermiddag, og modtog varene mandag middag. Det kan vist ikke gøres hurtigere! !! Forinden havde jeg jagtet varene i to uger i forskellige butikker, men fandt dem hos mandeslip... See more

Rated 3 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en forkert farve butterfly. Jeg gad ikke bruge min tid på at klage over den forkerte farve for 100 kr. Et par dage senere fik jeg derimod den rigtige farve uden jeg havde klaget eller lignene.... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

Langsom tilbagebetaling - som åbenbart aldrig kommer (4.10.13) :-(

Modtager et slips 30.8.13 - desværre dur det ikke, så det returneres allerede d.1.9.13
Ringer 12.9.13 for at rykke for returnering af erlagte beløb, får mail efterfølgende med info: beløbet kan ses på kontoen i morgen 13.9.13
I dag skriver vi 17.9.13 og erlagte beløb er stadig ikke at se på kontoen.
Nu må der ringes og skrives igen igen til firmaet og desværre tager de ikke telefonen her til morgen. DET er ikke i orden og er dårlig kundeservice.
Siden kan på baggrund af denne oplevelse ikke anbefales.
Så er det den 4.10.13 og vi har stadig ikke modtaget vores penge retur efter mange mails og telefonopringninger - tænk at gøre sig til tyv for kr.99,- TRIST!!!!
HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!!!!
UP-DATE. 17.10.13 Stadig ingen penge retur - kan kun gentage - HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA!!!!
Nu ved man da hvorfor I ikke har e-mærket og heller aldrig får det!

September 17, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Produktet (seler) var så elendigt at jeg kasserede dem, - efter at have læst andre anmeldelser af firmaet på Trust Pilot, forsøgte jeg ikke at få dem byttet. Jeg kan således ikke vurdere firmaets service udover forsendelsen

July 12, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefales

Kuverten de var sendt i var underfrankeret med 1 krone. Med postdanmarks gebyr kom det til at koste mig 38,50 at åbne brevet for at finde ud at at De 3 slips i brevet var i forkert farve, havde bestilt mørkegrønne men dem der kom frem var røde.
Har forsøgt at kontakte mandeslips.dk på mail samt på telefon. Intet svar og ingen mail retur..

Bestilte istedet fra billige butterfly 2 dage senere da jeg fortsat ikke havde hørt fra mandeslips. Modtog grønne slips dagen efter i posten fra billig butterfly. Jeg har fortsat ikke hørt fra Mandslips.dk...

June 21, 2013
Rated 3 out of 5 stars

for sen levering

I ordrebekræftelsen skriver de at man modtager et track&trace nummer når varen er afsendt - men jeg modtog dog aldrig et sådant. Da der så var gået 2 dage hvor jeg endnu ikke havde modtaget mine varer, ringede jeg til dem og fik informationen at de aldrig sendte track&trace numre på brevpakker (som i øvrigt heller ikke er muligt) men kun på større bestillinger.. Men så skulle de måske ændre det i teksten på deres ordrebekræftelsesmails...?? Men pakken kom da frem efter 3 dage - 2 dage senere end lovet, men heldigvis i tid til brylluppet som slipset var købt til.

June 18, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Ingen service!

Jeg modtog en mail om, at skrive min mening her på sitet før jeg modtog en vare! - nu er der gået endnu længere og varen er ikke kommet - pengene er trukket for længst, og jeg har skrevet en mail for 10 dage siden om jeg intet har modtaget og jeg blot nu ønsker mine penge tilbage!

Jeg har INTET hørt - fusker firma - brug dem IKKE!

Jeg kontakter nu min bank med henblik på at få mine penge igen igennem NETS!

28-05-13 - Bestilte vare
04-06-13 - Modtager "bedøm os på trustpilot"
07-06-13 - Afsender mail med "intet modtaget - penge retur, tak"
17-06-13 - Afsender mail med "sidste chance for at give mig penge retur før det går til banken"

Ingen reaktion på nogen mails.

June 17, 2013
Rated 4 out of 5 stars

Delikat slipsenål til fornuftig pris

Købte slipsenål hos Mandeslips.dk. Her var der hurtig levering, en virkelig flot slipsenål til en yderst fornuftig (lav) pris. Samtidig er jeg yderst begejstret for det faktum, at der hos Mandeslips.dk ikke skal betales for forsendelse. Det bemærkes også, at der er en politik med, at man kan købe tre stk. af en vare, og få nr, fire med uden beregning. Til den negative side må jeg anføre, at det er lidt irriterende at konstatere, at den lille kæde, som sidder på slipsenålen, ingenting kan tåle, før den går i stykker. Derfor "kun" fire stjerner - ikke fem.

May 21, 2013

jubii

Forinden havde jeg jagtet varene i to uger i forskellige butikker, men fandt dem hos mandeslips :-)

May 19, 2013

Take a closer look