Mmvision

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

MM-vision sælger mig simpelthen en…

MM-vision sælger mig simpelthen en maskine med single channel ram fremfor dual channel selvom de kunne have gjort det med dual channel til færre penge. Det kostede mig måneders søgen og undersøgelse pga. hvorfor jeg havde så få frames per second.

Jeg skal ikke bruge jer fremover.

Oplys det på jeres hjemmeside fremover, kæmpe skandale.

May 8, 2021

Fin service

Købte en computer hos mmvision for over et år siden. Den levede dog ikke op til forventningerne, og efter kontakt til mmvision fik jeg sent computeren ind til reparation (de betalte porto).
Efter et par dage fik jeg computeren tilbage og det har kørt perfekt siden.
Fin service.

March 11, 2017

Dårlig og arrogant service

Har købt en computer til 15.000,- Har selv ødelagt skærmen (den lå i en taske som faldt på gulvet fra en stol), og ville så gerne bestille en ny skærm ved en telefoniske henvendelse.
Da jeg tog kontakt til firmaet kunne de ikke hjælpe mig med at bestille en ny skærm, og jeg blev bedt om selv at finde en på nettet?!
Begrundelsen var at de bestilte store partier hjem og ikke kunne være behjælpelig med en reservedel.
Da jeg så tiggede om hjælp på en pæn måde fik jeg blot svaret: "Som har jeg har forklaret skal du selv finde den på nettet."

Hvis sælgeren havde brugt 2 min. på at sende mig et link til en anden forhandlers hjemmeside kunne jeg have overvejet at bruge mmvision igen.

Ekstrem dårlig og arrogant kundeservice!

OBS: På deres hjemmeside oplyser mmvision at de har 5 stjerner på Trustpilot. Det passer ikke, da de kun står oplyst til en score på 6,3 og 3 stjerner.

September 22, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og god service!

Købte en bærbar til studiet.
Efter halvandet år røg det ene hængsel på skærmen, og det blev selvfølgelig fixet på reklamationsretten.

Halvandet år efter dette skete, flækker samme hængsel igen. Sender bærbaren ind, og endnu en gang reparerer de den på reklamationsretten, ret så hurtigt endda.

Så tak for den gode service og hurtige hastighed.

August 30, 2016
Rated 4 out of 5 stars

Gode Stationære

Gode priser og gode valg af komponenter. Et rigtigt godt valg for en stationær computer.

Deres bærbare ville jeg ikke røre med en ildtang. Vil aldrig have tillid til at en så lille producent har ressourcerne til at lave en kvalitets bærbar.

August 29, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Billig maskine, dyr i reservedele

Mmvision har uden tvivl nogle gode priser på deres bærbare. Du får meget for pengene.
Men efter det første år begynder batteri hurtig at blive væsentlig ringere, samt blæseren i computeren begynder at køre på 100% uden der er nogen decideret belastning på maskinen.
Computeren blev sendt ind pga blæseren, og det lykkedes dem da også at gøre et eller andet så problemet var væk i en lille måneds tid.
Ca efter halvandet år er batteriet fuldstændig færdig, og jeg bliver nød til at have strøm forsyningen i hele tiden. Jeg har kontaktet mmvision for at få et nyt batteri, men jeg får her at vide der kun er 6 måneders garanti på batterier??? Hva faen? Det er godt nok dårlig service, når man tænker på hvor dyr bærbaren var. Blæseren køre stadig stortset hele tiden på højtryk trods der ikke er nogle programmer kørende, lidt irreterende når man sidder inde i en klasse.
Mmvision har bedt om at få maskinen til eftersyn, for at tjekke batteriet og blæseren, men eftersom jeg ikke kan undvære pcén til skolebrug og firma, er det lidt svært.

Meget pc til prisen, men måske lidt for billige reservedele.

August 28, 2016

Skod service

købte en bærbar til 8000kr, for en måned siden, den er brugt max et par timer. Og den er allerede gået i stykker og de nægter at give mig mine penge retur... Bare for dårligt ganske enkelt. Sidste gang jeg køber noget fra dem!

June 10, 2016

Super !

Har lige modtaget min nye maskine fra MM, og den er bare superlækker. Enormt imødekommende support i forbindelse med valg af komponenter, fleksibel ordre process, og lynhurtig levering før lovet. Kan ikke finde noget som helst at brokke over, kan varmt anbefales.

March 22, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Super gode priser og hurtig levering

Super gode priser, hurtig levering og deres priser er blandt top 3.

Jeg har handlet mange gange hos MM-Vision og har aldrig haft problemer med hjælp, bytte, returnering, osv.

Kan kun anbefale MM-Vision

March 17, 2016
Rated 5 out of 5 stars

Ikke andet end super ros herfra! :)

Jeg havde købt en bærbar tilbage i starten af året, men så her forleden var der så sket en skærmfejl, hvor jeg havde en bred lodret flimer/pixelstreger, som uden tvivl var skyld i en form for løs forbindelse i skærmen.

Efter en samtale over email med deres kundeservice med anbefaling om at komme eller sende min bærbar til deres værksted kom jeg med min bærbar. Jeg var selv meget, meget bekymret over, da jeg vidste, at selvom min bærbar var dækket, så var vandskader og tab af bærbar noget, som ikke dækkede.
Selvfølgelig jeg havde ikke haft tabt den eller lignende, men jeg var bekymret for, om de ville anse skærmens fejl som værende, at den var blevet tabt, så de kunne give mig regningen i stedet.

Men min bekymring var ubekymret, den var dækket og desuden var de så søde og venlige, at da jeg kom med bærbaren, så kiggede de på den straks, så jeg havde min bærbar tilbage i løbet af 20min helt i topform!
det kalder jeg god kundeservice!!

Desuden er deres computere mega gode til fair pris især når man selv kan customize dem :)

November 21, 2015

God og venlig service

Bestilte pc og kunne ikke få front USB 3.0 til at virke.
Da jeg skilter den ad, var det tydeligt at der var sket noget under transporten til mig.
Jeg sender den retur, og uheldige omstændigheder gør at MM Vision først får den 5 dage senere fra GLS. Sikkert fordi jeg brokkede mig over returneringen, reparerede de den ved modtagelsen, og gav mig endda et opkald for at informere om hvad de havde gjort, samt hvad de havde gjort for at det ikke skulle ske igen.

1000 tak for god service :)

June 8, 2015

Super kundeservice

Jeg havet at ønske om at ændre på en indstilling der irriterede mig i windows 8 ift. min mousepad. Det løste de samme dag, hurtigt og uden problemer. Super!

April 27, 2015

fantastisk service

Fantastisk service. Bestilte den fulde pakke med installation og uden argumentation blev den installeret om da én ting ikke matchede de andre. Har nu holdt i 3 år, er virkelig et kvalitetsprodukt

April 5, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Produkt og kundeservice helt i top!

Jeg købte for et år siden en kraftig computer hos MMvision, til en langt bedre pris, end nogle af konkurrenterne kunne tilbyde. Med undtagelse af en firmwareopdatering til blæseren, har den fungeret upåklageligt. Og jeg har kun haft positive oplevelser med deres kundeservice! Bravo!

March 27, 2015

Tæt på perfekt

Ud over at have de kraftige maskiner jeg har brug for, så yder de ekstremt god kundeservice. De kan deres kram og giver god, forståelig hjælp

December 14, 2012

Take a closer look