[REPLY]
Har handlet hos Mulius flere gange og aldrig oplevet problemer. Jeg glemte at hente min pakke på posthuset hvor jeg fik en fin mail fra dem hvor de gjorde mig opmærksom på det. Hvor fed en service og et overskud at udvise!
Ikke en finger at sætte på dem :-)
Mulius = god service.
Mulius = Kærsten køber helt vildt
Levering er super..
Intet skidt kun med kærsten :-) hehe
Jeg kender parret bag siden personligt; de er supersøde, så dem får I ingen problemer med (hvis I gør, skal jeg nok komme efter dem).
Deres ænder er i tyk og god kvalitetsplastic og er både søde og sjove.
Indrømmet - jeg er lidt tosset med badeænder.. Så jeg måtte bare bestille 4 søde designer ænder hæhæ..
De kom dagen efter jeg bestilte og jeg ELSKER mit nye køb.
Jeg har lige modtaget min pakke fra www.mulius.com hvor alt var som det skulle. Varerne var i perfekt stand og kom hurtigt frem.
Legetøjet har skabt stor begejstring i familien og flere af mine veninder vil nu købe det samme legetøj til deres børn da de også er elle vilde med det.
Jeg fandt en fantastisk badeand på hjemmesiden en tirsdag aften, og bestilte den. Der stod at de ville afsende den indenfor 2 hverdage, men den ankom allerede torsdag morgen.
Der var bare helt styr på det :-)
Tove found this review useful