We are hiring!

1 customer reviews
Review company
  • Reviews (1)
Naturistcamping

Privat amatør hjemmeside, uden indhold

NaturistCamping.net er en privat amatør hjemmeside der drives af Naturister.net

NaturistCamping.net må være under opbygning? Da man tit møder sætningen ” Præsentationen kommer snart.” Hvilket for mig er spild af min tid, når jeg går ind på en hjemmeside, så forventer jeg altid som udgangspunkt at en hjemmeside er færdig udarbejdet og opdateret. Hvilket ikke er tilfældet her. En hjemmeside der ikke er færdig bør slet ikke være online tilgængelig efter min mening.

NaturistCamping.net bruger meget tid på at fortælle om naturismen generelt, hvor NaturistCamping.net måske burde fokusere mere på naturist camping som jo er formålet med siden?

NaturistCamping.net reklamerer med at der er anmeldelser på siden, men der er næsten intet indhold på NaturistCamping.net i form af anmeldelser. Hvilket er meget ærgerligt.

NaturistCamping.net har også et galleri som for mig intet har med naturist camping at gøre, galleriet virker mere som et privat foto album som ingen relevans har for emnet. Jeg har i hvert fald aldrig været på en naturist camping hvor der har gået køer rundt. Det kunne have været rigtig godt med et galleri af camping pladserne

NaturistCamping.net er desværre endnu en af de mange hjemmesidder der florerer på nettet som egentlig ikke har noget konkret indhold og som bare er endnu et indeks.

Jeg besøgte NaturistCamping.net i håb om at finde noget information om naturist camping i Danmark, men jeg fandt nærmere en blanding af en privat amatør side blandet med lidt camping indeks / link samling. Der er alt for stor mangel på det som NaturistCamping.net lægger op til, netop naturist camping!

Så min endelige konklusion er at NaturistCamping.net er spild af tid, ønsker man at finde info om danske naturist camping pladser så kig forbi Camping.dk, der finder du meget mere information om naturist camping, online booking o.s.v.

Måske er min dom hård, da jeg godt ved at man ikke kan forvente den samme professionalisme ved amatør hjemmesider som ved professionelle hjemmesider, men spildt tid er dog stadig spildt tid.

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.