Naturlig Start
Lækker overskuelig hjemmeside, med gode øko-sager. Ingen problemer, nem bestilling og virkelig hurtig levering.
Fantastisk unik webshop
Jeg har lynhurtigt modtaget det fineste tøj fra Naturligstart. Kvaliteten er virkelig lækker og designet er SÅ fint - især i virkeligheden! Kan kun anbefale denne webshop til alle som ønsker at vise omtanke for sine børn, miljøet og folkene bag produktionen :) Bestemt ikke sidste gang der bliver handlet her :)
Vedkommende og passioneret webshop
Naturlig Start er en uprætentiøs og hyggelig webshop, hvor man ved første besøg straks fornemmer at der her er tale om kvalitet og omhyggeligt udvalgte varer. Det er dejligt, at der ikke er bunker af tøj at vælge imellem, men få lækre sager til overkommelige priser. Udvalget skifter hyppigt og dermed er der også mange gode tilbud, så man har lyst til at kigge forbi ofte. Der er ikke mindst eminent service og hurtig forsendelse. Et eller flere besøg må på det kraftigste anbefales!
Jeg har kun positive anmeldelser at give naturlig-start, god service og hurtig levering, og respons på kundeservice.
Ekstremt lækre kvalitets produkter.
Super hjælpsom kundeservice og hurtig efterfølgende levering.
Jeg har købt et par heldragter fra "Little Green Radicals", nogle uld/silke bodystockings fra "Engel" samt nogle økologiske vådservietter og en svamp.
Kvaliteten på tøjet er virkelig forbløffende høj. Selv efter mange turer i maskinen er tøjet blødt, lækkert og stadig i facon. Vådservietterne fungerer, som vådservietter gør, men jeg synes det er betryggende at vide, jeg ikke stopper kemikalier i enden på knægten - og så kan de bruges i begge ender!
Svampen, ja den vandt straks indpas hos undertegnede, så den bruger jeg selv. Må nok hellere få bestilt en til junior også..
Intet at klage på
Nemt at bestille og hurtig levering. Alt positivt herfra.
Super Service
En netbutik der fungerer som en netbutik bør gøre. Overskuelig hjemmeside, hurtig levering og tilmed gratis. Sådan!
Eneste men, er at udvalget godt kunne være større.
fantastisk service
Helt igennem fantastisk oplevelse at handle hos en naturlig start. Selvom varen var udsolgt blev den bestilt hjem fta England og kommunikationen med sælger var meget positiv og alle aftaler blev overholdt ift. Afsendelse af varen.
Vil klart handle der igen!
Hurtig og præcis levering. God til at vende tilbage med hurtige svar på spørgsmål.
Der var ingen problemer med bestillingen og jeg modtog pakken 4 dage senere, trods helligdage og leveringsproblemer.
Fin oplevelse
Havde et gavekort til butikken og der var lidt problemer med at man selv når det man skulle betale var 0kr, ikke kunne andet end betale med Dankort og skulle indtaste kortoplysninger. Efter kommunikation med ejeren, blev dette problem løst fint og der gik 3 dage fra bestilling til levering af øko børnetøj.