Review of Net1

Rated 3 out of 5 stars

Stabilt Trådløst Net...men....

Jeg er overordnet tilfreds med Net1, dog kan der i visse perioder på dagen opleves fald i hastighed ( 1-1.5mb).Dette tilskriver jeg dog "trafiktæthed" på internettet.Jeg syntes dog 299 kr / md er i overkanten, når max hastighed er 3 MB.Ser gerne i (Net1), sætter prisen ned eller øger hastigheden for dette beløb.En ting som dette vil højst sandsynligt øge antallet af jeres kundetilgang i og med at f.e.k.s. Skyline lukker ned og kunderne derfra kommer til mangle en ny udbyder, navnlig i områder med "dårlig eller ingen signal", hvor Net1 er ubetinget den bedste pt.Dette sagt ud fra min erfaring både med 3 samt Skyline abonnementer som er valgt fra , da jeg bruger internet i sommerhus meget ofte,hvor signal fra andre udbydere var lig 0 eller masser af "drop offs ". 3 Stjerner gives ud fra som først omtalt, Beløb samt hastighed.

May 15, 2012
Unprompted review

Reply from Net1

Hej J.R.S,

Mange tak for din tilbagemelding, og for at du tog dig tid til at give os den.
Dejligt at høre du er tilfreds med os.

Du har helt ret i at man kan opleve fald i hastigheden i visse perioder, idet flere brugere logger på samme mast som dig, så "tætheden" øges.

Jeg vil anbefale dig at give et kald til Kundeservice, så vil de med glæde hjælpe dig med at finde det helt rigtige abonnement som dækker dine behov, vi har jo 3 forskellige abonnementer at vælge imellem, så det kan jo være du slet ikke behøver det store til 299,00, men måske vores melleabonnement som er billigere.

Net 1
Jakob