[REPLY]
Jeg indsendte en defekt vare til Niemanns ApS og ønskede at få den repareret eller ombyttet jf. reklamationsretten.
Efter 2 uger (uden information) ringer jeg til dem for at høre til reklamationen - de lover at undersøge sagen og ringe tilbage næste dag. De ringer ikke tilbage, så jeg tager kontakt til dem igen. Jeg får oplyst at den defekte vare er sendt retur til leverandøren, og at jeg vil modtage en ny, hvilket jeg selvfølgelig er rigtig glad for. Varen er pt. ikke på lager, men den forventede leveringstid er 14 dage.
Efter yderligere 4 uger (uden information) ringer jeg til Niemanns ApS igen for at høre til reklamationen. De lover at undersøge sagen og ringe tilbage næste dag. De undlader at ringe tilbage, så jeg kontakter dem igen igen. Jeg gør her opmærksom på de manglende tilbagemeldinger, og de lover denne gang straks at tage kontakt til leverandøren og derefter ringe tilbage til mig. Jeg hører ikke noget...
Jeg har nu omsider - efter godt 7 uger - modtaget en ny vare fra Niemanns ApS (dog sendt til den forkerte adresse!)
De skal have ros for at varen blev ombyttet, og jeg er indforstået med, at Niemanns ApS ikke kan stå til ansvar for leverandørens leveringstider. Det har været nemt at komme i kontakt med Niemanns ApS, og de har ydet en venlig service i telefonen. Det største minus er de manglende tilbagemeldinger - gang på gang. Jeg synes det er meget vigtigt at holde kunden orienteret gennem reklamationsforløbet - specielt når sagen varer 7 uger.
Jeg vil undlade at handle hos Niemanns ApS igen en anden gang.
P.S. Ifølge Niemanns' reklamationsoplysninger, så tilbagebetaler de omkostningerne til postvæsenet i forbindelse med reklamationssager, hvis man kan fremvise en kvittering for afsendelse. Tilbagebetaling har dog slet ikke været på tale, og de har ikke spurgt til en kvittering. Jeg lader nu sagen ligge, for jeg orker ærligt talt ikke at tage kontakt til dem igen.
Jeg aner ikke om det er muligt, at give 0 stjerner..? Jeg har bestilt for 7 dage siden, nu nærmer stressen sig for om mine gaver når frem inden jul...? Jeg har intet hørt fra Niemanns-biz, men da jeg rykkede for levering i går, fik jeg beskeden: "den bestilling bliver nok sendt i morgen...". Bliver den ikke sendt i morgen står jeg uden gaver til min udkårne d. 24/12.
Flot kundebetjening!
Hurtig og gratis levering.
Til jul er varerne flot pakket ind, og der er altid en lille ting (slik) med.
Trist at de ikke længere er i stand til at forhandle Pandora, men det er IKKE forretningens skyld