Fup og humbug
Fup og humbug. Tryk ikke på mails hvor der står man har penge til gode !
Fup og humbug. Tryk ikke på mails hvor der står man har penge til gode !
ALLIGEVEL BLIVER JG#E VED MED AT MODTGE FØLGENDE:
Kan du ikke se billederne ordentligt? Åben indholdet i din internet browser.
Klik her hvis du anser denne email som uønsket.
For at afmelde dig fra nyhedsbrevet, følg blot dette link.
Dette er en automatisk besked angående de resterende pengene på din konto.
Venligst bekræft din e-mail her. Eller opret en ny konto her.
Tak for din deltagelse i vores online program!
DU HAR PENGE PÅ DIN KONTO!
Indtil nu har du tjent 9.739,15 kr.
Bekræft din e-mail eller opret en ny konto her.
• Konto:
• Land: Danmark,
• Konto beløb: 9.739,15 kr.
• Kontoen udløber: 09.02.2017
LOG IND PÅ DIN KONTO
Jeg er behandler og benyttet deal sites (MEN IKKE HOS NORDISK DEAL)
Jeg får mails om at jeg har penge stående på min konto. Skal bare lige oprette mig for at få dem udbetalt. De må tro verden er fyldt med idioter.
Jeg har IKKE deals hos dem og har aldrig haft.
Gratis ting Fedt, du skal bare lige give dem fri adgang til alle dine kontoer, øhhhh nej tak
Er der noget mere irriterende en at blive spammet uden respekt, at få bunker af sms, uden nogensinde at have vist interesse, ikke været på deres hjemmeside, ikke tilmeldt sig nyhedsbrev, og lige gyldigt hvad bliver de ved.
Hvis jeg får een sms mere fra dem bliver de meldt til ombudsmanden . Hvis I , Nordic Deals, har den mindste interesse i at være en seriøs forretning, så start med det, der hedder kunde service og god takt og tone I kan jo selv læse alle de andre anmeldelser af jer.
fikk en sms fra nordic deal. når jeg klikker på linken står det at jeg skal få et gavekort på 200 fra ikea. bare fylle ut navn og adresse så sender de det i posten. etter dette er fylt ut spør de om all kort informasjon, det fylte jeg ikke ut hahahaha. lurer ikke meg. trenger ikke kort info for og sende et gave kort. svindel
Se opp!
Detter er banditter. Oppdaget det akkurat etter jeg kjøpt ett gavekort på H&M på Nordic Deals der de trukker 9 kr men jeg ikke får noe gavekort.
Gjør sikkert sånn mot mange og tjener penger. Dette er tyveri!
Sperret mitt kort direkte etterpå og jeg er normalt ikke lettlurt.....
ADVARSEL!!!!
Efter min bedste overbevisning bryder de markedsføringsloven, er nu igennem længere tid blevet spammet, og når man afmelder nyhedsbrevet sender de bare en flere mails fra en anden mail adresse. Det begynder snart at minde om chikane, men jeg har tænkt mig at stoppe dem, koste hvad det vil. Ejeren er dansk selv om nordic-deals.com har kontor i malta.
Jeg har skrevet til ejeren og advisret ham om at hvis det ikke stopper vil sagen blive indbragt for forbrugerombudsmanden.
jeg vil kraftigt opfordre alle der oplever problemer med nordic-deals.com og fantastisketilbud.dk om at indbringe det for forbrugerombudsmanden, jo flere klager jo bedere.
her er det link i skal bruge [link fjernet]
har flere gange ´prøvet at afmelde deres tilbud, som jeg ikke ønsker - for mig er det spam - men når man trykker på afmeld sker det intet, hverken I mailen eller på deres
kontaktside.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.