[REPLY]
Hurtigt levering allerede dagen efter, rigtig godt, da jeg faktisk stod og manglede varen :-).
Alt var som det skulle være! Vil helt klart handle hos økozonen igen.
Dejligt med et godt tilbud på et produkt som er et must-have herhjemme. Fedt at du sendte gaveposer og til og fra kort med. Hurtigt og nemt. Og ikke mindst fedt at man ikke skal op og købe for 500-1000 kr for at få fri fragt. Har allerede anbefalet dig til andre.
Det er super nemet at bestille det produkt jeg skulle bruge - og et godt udvalg !
Let at bestille online, og pakken er i postkassen få dage efter - meget let !
Alt fungerede 112 % - og der er prøver med i pakken :-)
Meget, meget Søde og venlige medarbejdere. Jeg havde bestilt 2 produkter af samme type, hvor de kun havde eet stk. tilbage, de refunderede beløbet, og sendte mig et nogenlunde tilsvarende produkt, i samme produkt-kategori, så KAN kun på det KRAFTIGSTE ANBEFALE dette Firma, til alle der ønsker at købe skønne og særdeles pris-venlige Økologiske Hudpleje-produkter. Mvh Een tilfreds Bruger..
A 5-Star Company!
Fandt en go creme og shampoo som er fantatisk ;) på ØkoZonen
Bestilte varen og vupti 2 dage..Herligt..
Om jeg vil gøre brug af ØkoZonen igen..HELT SIKKERT
Eminent kundeservice og meget hurtig levering, trods juletravlhed. En meget positiv oplevelse og så afgjort en anbefalelsesværdig hjemmeside.
Godt tilbud og hurtig leveing. lækre økologiske produkter.
Fik de varer jeg havde betsilt, til den tid jeg forventede, fornuftigt emballeret og tilsat en lille stofpose og en julechokolade. Intet at klage over.
Her får man da virkelig lyst til at handle igen. Gode priser og hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?!
Hurtigt ekspedition, dog irriterende at man skal hente pakken på posthuset og at den ikke bliver leveret til døren.
Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er, at jeg skulle hente min pakke på posthuset. Jeg havde i bemærkningsfeltet skrevet, at min angivne adresse også var leveringsadressen.
Få klik og lækre produkter i indkøbskurven. Gode tilbud på produkter, som ellers er ret prisfaste gør, at Økozonen fremover bliver min første prioritet, når der skal indkøbes hudplejeprodukter. Desuden var det effektiv service, da bestillingen kom frem med posten få hverdage senere... Nåh ja, og så en håndskrevet, anerkendende 'tak for bestilling'-hilsen i selve pakken OG lækker chokolade hør heller ikke oplevelsen ringere.
Mine varer kom hurtigt efter bistilling og, det hele gik generelt uden problemer af nogen art. God og hurtig servie!
Hurtig og effektiv handel - dejlige produkter fra balance Me, det er bestemt ikke sidste gang jeg skal købe nogle af dem. Der er desuden masser af gode tilbud og så fik jeg tilmed 15% yderligere rabat gennem Costume. Dejligt med chokolade i pakken - har dog ikke fået noget håndskrevet kort som de andre herinde skriver om..
Servicen er bare helt i i top, og de går hele vejen for at hjælpe dig
Nemt at bestille og hurtig levering hver gang. Dejligt.
Du må prøve disse produkter de er virkelig lækre. Du ved hvor sart en hud jeg har. De har hjulpet mig :)
Supergod oplevelse at købe på ØkoZonen for første gang! Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at alt var iorden. Jeg valgte ØkoZonen i første omgang pga et supertilbud på min favorit Rudolph Care. Jeg fik ovenikøbet en mail med besked om leveringstidspunktet, så jeg vidste præcist, hvornår jeg kunne forvente varen leveret - og der var meget kort leveringstid!! Da pakken kom var det med håndskrevet hilsen og et stykke Summerbird chokolade - uhm!! Virkelig tiltalende!!
Lækre produkter, god service og ingen problemer ifb.m min handel. Vil handle hos ØkoZonen igen.
Jeg har nu efter en uge stadig ikke modtaget varen, så det tæller ikke til Økozonens fordel.
Jeg kan varmt anbefale Økozonen til alle. Kvalitetsprodukter til gode priser og med hurtig levering! Og de små håndskrevne sedler der medfølger pakken er fantastiske i forhold til kundeoplevelsen!
Produktet jeg bestilte kom indenfor kort tid, så er rigtig tilfreds.
Jeg havde problemer med at modtage mine produkter første gang jeg handlet hos økozonen -det viste sig at mit husnummer var forkert og de undskyldte besværet med en tilgodebevis på 200kr. Deres forståelse og reaktion på fejlen gjorde at jeg stadig handler der og nu uden problemer :-) TipTop sted at shoppe
nemt at bestille og dejligt med fragtfrit.
helt perfekt hvis jeg fik varen efter 2 dage i stedet for 3.
Alt leveret hurtigt og godt med ekstra lille hilsen i pakken - super!
De havde lige det, jeg skulle bruge. Til konkurrencedygtige priser. Og der var rigtig hurtig levering og ... allerøverst i pakken lå et par shampooprøver og lidt mundgodt. Det er da ekstra god service.