We are hiring!

Review company
  • Reviews (109)

Fantastisk hurtig ekspedition

Review by confirmed purchaser

Skønne produkter til gode priser.

Upåklagelig levering:-)

Review by confirmed purchaser

Hurtigt levering allerede dagen efter, rigtig godt, da jeg faktisk stod og manglede varen :-).

Review by confirmed purchaser

Overskuelig bestilling, hurtig levering!

Alt var som det skulle være! Vil helt klart handle hos økozonen igen.

Fin og hurtig service

Dejligt med et godt tilbud på et produkt som er et must-have herhjemme. Fedt at du sendte gaveposer og til og fra kort med. Hurtigt og nemt. Og ikke mindst fedt at man ikke skal op og købe for 500-1000 kr for at få fri fragt. Har allerede anbefalet dig til andre.

Review by confirmed purchaser

Hurtig bestilt - hurtig leveret - alt perfekt !

Det er super nemet at bestille det produkt jeg skulle bruge - og et godt udvalg !
Let at bestille online, og pakken er i postkassen få dage efter - meget let !
Alt fungerede 112 % - og der er prøver med i pakken :-)

Review by confirmed purchaser

Super professionalt firma med styr på tingene..

Meget, meget Søde og venlige medarbejdere. Jeg havde bestilt 2 produkter af samme type, hvor de kun havde eet stk. tilbage, de refunderede beløbet, og sendte mig et nogenlunde tilsvarende produkt, i samme produkt-kategori, så KAN kun på det KRAFTIGSTE ANBEFALE dette Firma, til alle der ønsker at købe skønne og særdeles pris-venlige Økologiske Hudpleje-produkter. Mvh Een tilfreds Bruger..
A 5-Star Company!

Review by confirmed purchaser

ET PAR KLIK,2 DAGE,GAVEN OG INDPAKNING KLAR.

Fandt en go creme og shampoo som er fantatisk ;) på ØkoZonen
Bestilte varen og vupti 2 dage..Herligt..
Om jeg vil gøre brug af ØkoZonen igen..HELT SIKKERT

Supergodt

Rigtig fint og hurtigt

Review by confirmed purchaser

Fremragende service og hurtig levering.

Eminent kundeservice og meget hurtig levering, trods juletravlhed. En meget positiv oplevelse og så afgjort en anbefalelsesværdig hjemmeside.

Fuld tilfredshed

Godt tilbud og hurtig leveing. lækre økologiske produkter.

Review by confirmed purchaser

Alt fungerede som det skulle

Fik de varer jeg havde betsilt, til den tid jeg forventede, fornuftigt emballeret og tilsat en lille stofpose og en julechokolade. Intet at klage over.

Super betjening

Her får man da virkelig lyst til at handle igen. Gode priser og hurtig levering. Hvad mere kan man ønske sig?!

Hurtig ekspedition

Hurtigt ekspedition, dog irriterende at man skal hente pakken på posthuset og at den ikke bliver leveret til døren.

Review by confirmed purchaser

Enkel og nemt at bestille varer

Eneste grund til at jeg ikke giver 5 stjerner er, at jeg skulle hente min pakke på posthuset. Jeg havde i bemærkningsfeltet skrevet, at min angivne adresse også var leveringsadressen.

Review by confirmed purchaser

Gode tilbud og hurtig levering

Få klik og lækre produkter i indkøbskurven. Gode tilbud på produkter, som ellers er ret prisfaste gør, at Økozonen fremover bliver min første prioritet, når der skal indkøbes hudplejeprodukter. Desuden var det effektiv service, da bestillingen kom frem med posten få hverdage senere... Nåh ja, og så en håndskrevet, anerkendende 'tak for bestilling'-hilsen i selve pakken OG lækker chokolade hør heller ikke oplevelsen ringere.

God og hurtig service

Mine varer kom hurtigt efter bistilling og, det hele gik generelt uden problemer af nogen art. God og hurtig servie!

Hurtig ekspedition

Varene blev leveret hurtigt og uden problemer.

Fin service - hurtig levering

Hurtig og effektiv handel - dejlige produkter fra balance Me, det er bestemt ikke sidste gang jeg skal købe nogle af dem. Der er desuden masser af gode tilbud og så fik jeg tilmed 15% yderligere rabat gennem Costume. Dejligt med chokolade i pakken - har dog ikke fået noget håndskrevet kort som de andre herinde skriver om..

Anbefalings værdig

Hurtig ekspedering og levering

God service :-)

God service og punktlig levering.

Utmerket.

Meget god service og oppfølging.

Fabelagtig

Servicen er bare helt i i top, og de går hele vejen for at hjælpe dig

Perfekt

Alt foregik upåklageligt. Har kun rosende ord.

Review by confirmed purchaser

Nemt og behageligt at handle med ØkoZonen.

Nemt at bestille og hurtig levering hver gang. Dejligt.

Enkelt

Du må prøve disse produkter de er virkelig lækre. Du ved hvor sart en hud jeg har. De har hjulpet mig :)

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Serviceminded og tillidsvækkende

Supergod oplevelse at købe på ØkoZonen for første gang! Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at alt var iorden. Jeg valgte ØkoZonen i første omgang pga et supertilbud på min favorit Rudolph Care. Jeg fik ovenikøbet en mail med besked om leveringstidspunktet, så jeg vidste præcist, hvornår jeg kunne forvente varen leveret - og der var meget kort leveringstid!! Da pakken kom var det med håndskrevet hilsen og et stykke Summerbird chokolade - uhm!! Virkelig tiltalende!!

Fantastisk!!!

Lækre produkter, god service og ingen problemer ifb.m min handel. Vil handle hos ØkoZonen igen.

Varen er forsinket

Jeg har nu efter en uge stadig ikke modtaget varen, så det tæller ikke til Økozonens fordel.

Tilfreds kunde :-)

Jeg kan varmt anbefale Økozonen til alle. Kvalitetsprodukter til gode priser og med hurtig levering! Og de små håndskrevne sedler der medfølger pakken er fantastiske i forhold til kundeoplevelsen!

Reply from ØkoZonen.dk

Det er vi utrolige glade for at høre - mange tak for den flotte tilbagemelding:-)

Mvh ØkoZonen

Nem og hurtig handel

Nem og hurtig handel

Lever op til mine krav

Produktet jeg bestilte kom indenfor kort tid, så er rigtig tilfreds.

Review by confirmed purchaser

Hurtig respons og levering!

Jeg havde problemer med at modtage mine produkter første gang jeg handlet hos økozonen -det viste sig at mit husnummer var forkert og de undskyldte besværet med en tilgodebevis på 200kr. Deres forståelse og reaktion på fejlen gjorde at jeg stadig handler der og nu uden problemer :-) TipTop sted at shoppe

God handel

God og hurtig handel.

dejligt med fragtfrit

nemt at bestille og dejligt med fragtfrit.
helt perfekt hvis jeg fik varen efter 2 dage i stedet for 3.

alt ok

alt fungerede ordrebekræftelse, varen kom hurtigt.

Perfekt

God og hurtig service :-)

Super god service

Alt leveret hurtigt og godt med ekstra lille hilsen i pakken - super!

Hurtigt, herligt og hyggeligt

De havde lige det, jeg skulle bruge. Til konkurrencedygtige priser. Og der var rigtig hurtig levering og ... allerøverst i pakken lå et par shampooprøver og lidt mundgodt. Det er da ekstra god service.