We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (69)

kan kun anbefales

Stort udvalg af vare, og super hurtig levering, ingen problemer

OnkelCarsten.dk

5 stjerner herfra - thumbs up...

Super god oplevelse at handle med onkel Carsten.
Bestilte tirsdag og modtog varerne onsdag.

Skal helt sikkert handle her igen.

OnkelCarsten.dk

Hurtig levering og hygge-karamel :-)

Bestilte nogle gel-stickers med Pluto som blev leveret allerede dagen efter. Det bedste er nok at leveringsomkostningen er afhængig af pakkens størrelse/vægt så vi slap med 17 kr. i levering :-)

Sprintende-hurtig levering!

Det har været en helt igennem uovertruffen oplevelse. Og tak for overraskelses-karamellerne :-))

Anbefalingsværdig firma

Det hele fungerer som det skal. Modtog varerne dagen efter selvom det var sendt som B post. Meget fine priser og meget god kundeservice. Lidt sødt var sendt med bestillingen. Varm anbefaling herfra.

tikfreds kunde

Fin sevice. Bl. a. kan man se om tingene er på lager og smilet kommer frem når der hopper en godbid ud - igen

Rigtig fint

Nem bestilling, fejlfri levering!

Perfekt

Super service og hurtig levering - de allerbedste anbefalinger herfra ;o)

Super handel

Det er første gang jeg handler her og alt forløb perfekt

ubeklageligt

Nemt at bestille og hurtig levering.
Virker helt fint.

God Service

Handlen foregik fuldkommen uproplematisk, framragende komminikation mellem "Onkel Carsten" og kunde

OnkelCarsten.dk

Fin fin service og fine vare.

Meget hurtig levering. Fine varer . Fuldstændig , helt igennem ukompliceret og let handel. Kan absolut anbefales her fra :-)

OnkelCarsten.dk

Hurtigt og 100% iorden ;)

Altid hurtig levering og ekspedition, og jeg elsker at der altid er karameller med i sendingen ;)

Skal handle der mere

Fik hvad jeg skulle have indenfor meget kort tid, no problemos.
Så er det sagt, kort og kontant.
Skal helt klart handle mere der.

OnkelCarsten.dk

Billige varer og hurtig levering

Bestilte dagen før og dagen efter var varerne der:) super fin service:)

Meget hurtig behandling - intet at bemærke - sikkert valg

Jeg bestilte mine vare og fik løbende informationer om min ordre - og allerede efter to timer var mine vare pakket og på vej. Kan kun anbefale at handle her - og det er ikke sidste gang jeg handler her.

Hurtig, nem og billig.

Når du bestiller foregår det nemt. Ordren ankommer hurtigt på egen adresse. Der er meget billige og konkurrencedygtige priser. Har bestilt flere gange med lige stor succes. Opnår rabatkoder gennem nyhedsbrevet. Jeg kan stort anbefale denne butik.

OnkelCarsten.dk

Stort udvalg, hurtig levering!

Super service, fik varen dagen efter! Var imponeret over det store udvalg på hjemmesiden:) og at der så var lidt slik med i pakken, var bare en ekstra bonus:) har allerede anbefalet flere at handle hos onkel Carsten. Det er bestemt ikke sidste gang for mit vedkommende:)

Fantastisk!

Jeg bestilte den store pakke med mini HAMA perler søndag eftermiddag, og havde dem tirsdag! De to Daim var bare en ekstra bonus :) Bestiller helt sikkert derfra igen en anden gang!

SUPERGOD SERVICE!

Hurtig ekspedition og varen var helt som forventet.
Der handler jeg gerne igen og anbefaler meget gerne shoppen til andre.
Tak.

Hurtig og perfekt

Glad for, at jeg fandt Onkel Carsten, da min sædvanlige hobby pusher lukkede sin butik.
Lynhurtig og korrekt ekspedition.
Det bliver ikke sidste gang, at jeg handler hos Onkel Carsten.

Super

Super hurtigt levering, alt i orden.
Endda lidt slik i pakken

OnkelCarsten.dk

Super service og udvalg!!

Super udvalg af perleplader og endda 4 gange billigere end i panduro
Hurtig levering og lidt slik med i pakken giver en fuldendt oplevelse, så derfor 5 fine stjerner fra mig :)

Hurtig og fejlfri levering

Jeg bestilte søndag aften, og varen blev forsøgt leveret om tirsdagen (Havde valgt B-post) Jeg var desværre ikke hjemme, så jeg måtte vente til onsdag, før jeg kunne hente på posthuset, men det er jo ikke onkel Carstens skyld :)
Hurtig og fejlfri levering, og endda med 2 stykker daim chokolade. Fortjener 5 stjerner herfra. :)

Wauw, de var hurtige

Bestilte perler søndag og havde dem MANDAG!! Jeg er imponeret. Man forestiller sig jo ikke, at noget bliver sendt om søndagen. Ud over det, var det selvfølgelig dejligt at Postdanmark havde en god dag ;-)

Fantastisk

En bestilling sent lørdag ankom med posten mandag, og endda med en smule slik! Dejligt billigt og nemt og lynhurtigt og glæder mig til at handle der igen. Takket være ekstra stor skifttype lykkedes det endda mit ordblinde postbud at finde min postkasse istedetfor naboens!

Super hurtig og billig

Rigtig god. hurtig handel og hurtig levering.. er rigtig tilfreds

Virkelig god behandling

Rigtig gode mails med Info om alt der vedr. min ordre. Lille slikpose i pakken og ikke mindst -billigt, perfekte varer og lynhurtig levering :-)

Super Super Dupper

Rigtig fin handel, kan ikke gøres hurtigere, bestilte som B-post lørdag aften, mandag formiddag modtog jeg allerede pakken med Hama mini-perler i de bestilte farver. Lækkert at fragten er efter vægt og man selv kan bestemme om det skal være a- eller b-post.

Tusind tak for slikken.

Handler her gerne igen, kan anbefales.

Mvh. Hanne, Tønder

Perfekt handel...

Handel helt uden problemer - mine varmeste anbefalinger!

Sublim!

Fantastisk hurtig og fin service. Jeg fik info hele vejen - fra jeg bestilte til jeg modtog, gik der 2 dage.
Kan varmt anbefales.

super dupper

Hurtig lervering, super dejligt :))

Perfekt handel

Onkel Carsten leverer en perfekt handel. Min vare var også pakket rigtig godt ind.

rigtig god oplevelse

jeg vil helt klart handle her igen og anbefale jer til andre.