Fup og dårlig behandling!
Både min søster og jeg faldt i Ostyler-fælden og bestilte et par sko hver. Vores klage går sådan set på 2 ting:
For det første er deres leveringspolitik fuldstændig af helvede til. De sender med FedEx, og det firma er totalt elendigt. De forsøgte at levere dem på min adresse 2 gange, hvorefter de lagde en besked på min svarer om, at de havde forsøgt at aflevere pakken, men den var sendt retur til Kolding. Jeg lavede derfor en aftale med dem om, at de skulle aflevere dem på min kærestes arbejde, men der skete stadigvæk ikke noget. Da jeg så kontaktede dem igen, fik jeg at vide, at de havde forsøgt at levere dem på den adresse, men uden held! Så det endte med, at min kæreste blev hjemme for at modtage pakken på vores adresse i dag, og så lykkedes det at få dem.
Min søster var ikke så heldig. Hun reagerede først noget senere på, at hun ikke havde fået dem, men hun blev på ingen måde kontaktet. Da hun så ringede til FedEx, fik hun at vide, at hendes pakke var blevet destrueret -elendig service!
For det andet er jeg så meget i tvivl om kvaliteten af det produkt jeg modtog i dag, for det ligner sgu ikke rigtigt de NikeFree sko, jeg ellers har set! Er det kopier eller hvad? Hvor kan man klage?
November 15, 2011
Unprompted review