PlusDamp.dk

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Pakke afsending forsinket pga lager flytning, FAIR nok, burde måske skrives som en advarsel på hjemmesiden, MEN igen FAIR NOK.. Men at jeg så får at vide min pakke bliver afsendt "senest imorgen"... See more

Rated 1 out of 5 stars

Afmeldte straks medlemsskab, men de blev ved med at trække penge. De ville ikke omgøre det. Man får ikke bekræftelse på noget som helst. Indstillingerne for afmeldelse af medlemsskab på ens... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Hej Har handlet hos plus damp i ca et år Har kun positiv at sige selvfølgelig er der ting der kan gøres breder Kan det ikke altid gøres breder uanset hved man gør Plusdamp har jeg oplevelse af h... See more

Company replied

Company details

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Pakke afsending forsinket pga lager…

Men at jeg så får at vide min pakke bliver afsendt "senest imorgen" Og stadig ikke bliver afsendt, det er for ringe

Nu er min pakke afsendt, og som undskyld fik jeg et par forskellige væsker med, Hvilket gør at den stiger til 3/5

October 4, 2018
Rated 4 out of 5 stars

Hurtig til at rette en fejl

Hej
Har handlet hos plus damp i ca et år
Har kun positiv at sige selvfølgelig er der ting der kan gøres breder
Kan det ikke altid gøres breder uanset hved man gør
Plusdamp har jeg oplevelse af hvis der bliver lavet en fejl er de hurtig til rette dette

October 3, 2018

Fusk

Man får ikke bekræftelse på noget som helst.

Indstillingerne for afmeldelse af medlemsskab på ens kontoside er uklare.

De sendte et forkert produkt.

Ret råddent firma.

July 26, 2018

Hej,

Det er korrekt at man som medlem af PlusDamp.dk bliver trukket 89 kr. pr. måned efter de første 30 dage som er gratis. Vi kan ikke se at du har afmeldt dit medlemskab før i dag, hvorfor du er blevet trukket penge for medlemskabet. Vi kan se at du har været i kontakt med vores kundeservice i dag der har bekræftet at dit medlemskab er afmeldt. Dog er det korrekt at vi ikke kan refundere pengene, da det er dit normale medlemskab der er blevet trukket.

Rated 1 out of 5 stars

Pas på når du bestille vare hos…

Pas på når du bestille vare hos plusDamp. Du bliver helt automatisk medlem i deres klub som skal sikre billig damp udstyr for dig? Det kommer dog til at koste dig 89 kr om måneden fremadrettet. De første 30 dage er helt gratis. Jeg købte for 233 kr men dette køb har nu kostet mig 589 kr.fordi jeg kom med i klubben. PlusDamp.......stop det.

July 13, 2018

Hej Torben

Fusker sted.

Ja jeg kan se, jeg ikke er den eneste der er blevet trukket 89kr hver måned. Havde egentligt kun godt at sige om siden, da varern ikke fejler noget. Men at man decideret ikke gør sine kunder opmærksomme på at du skal betale abonnement på 89kr hver måned er næsten tyveri ved højlys dag.
LAD VÆR med at handle der, ikke andet end fuskere. OG så kan jeg ikke engang afmelde abonnement. Vi holder os til Damphuen, så er ved man service er i top og de ikke snyder.

June 20, 2018

Hej Baun

Rated 4 out of 5 stars

Ikke et ilde sted at handle, men vær lige opmærksom på....

For at handle her, bliver du tilmeldt, og skal betale for dit medlemskab - 89,- pr måned. og det kan nok ikke opsiges den første måned. Personligt havde jeg problemer med at opsige dette medlemskab igen, og er således blevet trukket for 2 måneder, hvor jeg ellers troede jeg var afmeldt.

Men når det er sagt, har jeg kun oplevet gode priser, god service og hurtig betjening her fra. Jeg har en enkelt gang oplevet at der blev leveret en forkert vare og at den oprindelige vare var udsolgt, samt at blive ringet op, grundet en anden vare kort tid for inden var blevet udsolgt, men håndteringen her af var fornem og tilfredsstillende.

5 stjerner bliver det ikke, men 4 er ikke for højt sat i mine øjne.

June 1, 2018

skod alert!!!

skod alert!!!
Lad være med at handle hos plusdamp. Du bliver automatisk tilmeldt og de trækker 89 kr. fra din konto hver måned!! Jeg opdagede det ud fra mine kontoudtog og blev ret overrasket over de 89 kroner som var blevet trukket hver måned. Jeg er ikke engang ryger længere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

May 21, 2018

Hej Gitte

Når man handler hos PlusDamp.dk handler man hos en medlemsklub der tilbyder lavere priser på varerne. Dette kan vi tilbyde grundet vores medlemskab der koster 89 kr. pr. måned. Når du gennemfører dit første køb hos os bliver du automatisk medlem i vores medlemsklub der koster 89 kr. pr. måned, og som er gratis de første 30 dage fra dit første køb. Hvis du ikke afmelder dit medlemskab før de 30 dage er gået, vil du herefter blive trukket 89 kr. pr. måned. Dette bliver du gjort opmærksom på flere gange når du er ved at lave din første ordre, samt i vores handelsbetingelser som du accepterer når du gennemfører købet. Vi er derfor ikke ude på at trække penge fra vores medlemmer uden at de ved dette, men vi gør meget ud af at fortælle om medlemskabet på vores hjemmeside ved indgåelsen af aftalen.

Rated 1 out of 5 stars

Når man bestiller ved dem så husk at…

Når man bestiller ved dem så husk at læs hvad der står... De lure et abonnement med når man køber hos dem... og man skal have det... Første måned er gratis derefter 89kr om måneden. Og hvis man glemmer at afmelde dem trækker de det. Kan ikke refunder det fint nok. Som der står i aftalen

April 20, 2018

Hej Martin

Det er korrekt at man som medlem af PlusDamp.dk bliver trukket 89 kr. pr. måned efter de første 30 dage som er gratis. På vores hjemmeside har vi lave priser, da vi er en medlemsklub. Dette gør vi dog også opmærksom på flere gang i processen ved det første køb man laver på vores hjemmeside, blandt andet i indkøbskurven hvor der står vilkårene for medlemskabet. Vi kan se at du har været i kontakt med vores kundeservice i dag der har afmeldt dit medlemskab. Dog er det korrekt at vi ikke kan refundere pengene, da det er dit normale medlemskab der er blevet trukket.

for dårligt..

for dårligt..
jeg har for nogle uger siden købt en e cig.
jeg fik den efter 2 dage dog var tank glasset smadret da jeg fik den, plus den blev ved med at dryppe. jeg skrev så til en af medarbejderne snakkede med ham og han sagde at de ikke ville sende penge eller en ny tilbage. Og nu har jeg skrevet 3 mails til dem og de har ikke svaret og det er 2 uger siden jeg skrev. jeg har brugt min penge på den og den var smadret da den kom. jeg synes ikke det godt nok...

April 14, 2018

Hej Emil

Vi er kede af at du har oplevet at glasset har været gået i stykker på din helt nye e-cigaret. Vi kan se at du har været i kontakt med vores support der har besvaret dine mails både d. 5/4 samt d. 10/4, og vores system har derudover sendt opfølgende mails. Du er altid velkommen til at kontaktes vores support telefonisk hvor vi også kan vejlede dig.

Hold jer væk!

Hold jer væk!
Jeg bestilte lørdag. I henhold til lagerstatus var varerne klar til afsendelse førstkommende hverdag.
Jeg havde derudover et spørgsmål til to af produkterne. Dem mailer jeg til firmaet.
Mandag får jeg svar på mine spørgsmål og Plusdamp.dk hæver pengene fra mit kort.
Torsdag har jeg stadig intet modtaget, hverken på adressen eller på mailen. Jeg rykker derfor for mine varer.

Svaret er: De har solgt de sidste varer lige inden jeg klikkende dem i kurven... De skriver, at de har forsøgt at fange mig på telefonen - jeg har ikke modtaget nogen form for besked fra dem. Og undrer mig naturligvis over, at de dels trækker penge for en ordre, de ved, de ikke kan sende OG jeg undrer mig endnu mere over, at den mail jeg fik med svar på produktspørgsmål, så ikke indeholdt information om at ordren ikke kunne leveres?

Jeg er ikke helt klar på om firmaer overhovedet MÅ trække penge før varerne afsendes - men det vil jeg helt sikkert tjekke op på. Jeg måtte selv bede om at få min ordre annulleret og om at få mine penge tilbage.

Det var første og sidste gang jeg forsøgte at handle hos PlusDamp.dk Det kommer aldrig til at ske igen - dertil er de ALT for ringe. Så jeg gentager: Hold jer væk. Der findes mange andre Dampbutikker, hvor både priser og service er helt i top - læs jeres bestillinger der i stedet.

March 14, 2018

Hej Blondie

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din ordre hos os. Når vi kontakter vores kunder i forbindelse med ordrer kontakter vi altid vores kunder telefonisk. Dog kan vi opleve at vi ikke kan komme igennem telefonisk, dette er dog ikke ensbetydende med at vi ikke har forsøgt at kontakte dig telefonisk.

Rated 1 out of 5 stars

bestilte Søndag og ikke modtaget noget endu, det er tirsdag aften...

bestilte Søndag kl. 1330, og har ikke modtaget den endu og der er gået 3 dage. på track and trace står der: ikke modtaget på modtaget på terminal. skriver så til plusdamp og får afvide jeg vil få svar inden 24 og der er gået over 24 timer nu, simpel hen for dårligt!

March 13, 2018

Hej Aleksander

Vi er kede af at du endnu ikke har modtaget din pakke. Vi kan se at du har været i kontakt med vores support der har informeret dig om din ordre.

Rated 5 out of 5 stars

Nu har jeg handlet hos PlusDamp et par…

Nu har jeg handlet hos PlusDamp et par gange, og de har absolut efterladt at godt indtryk! Blandt andet på den ordre jeg fik hjem idag (27/2/2018).

Jeg bestilte blandt andet en Smok stick prince med tilhørende TFV12 PRINCE Tank.

Jeg blev så ringet op ca. 10 minutter efter hvor jeg fik fortalt, at den sidste af den farve jeg bestilte, lige var blevet snuppet af en anden, så hvis jeg skiftede til en de havde på lager nu, ville den blive sendt afsted med det samme, men hvis jeg derimod kunne vente en ekstra dag, kunne han få den i den rette farve. Det er i mine øjne at man tager sig af sine kunder!

Bestilte mine varer igår (den 26/2/2018).

5 stjerner herfra!

February 27, 2018

De er fulde af løgn

De er fulde af løgn. Lad vær med at købe hos dem for der findes så mange gode og ærlige dampshops i danmark som tager kontakt til dig hvis ikke de har varerne på lager eller der er noget andet i vejen..... I har ikke prøvet at få fat i mig telefonisk!! Og i kunne også godt havde smidt en mail hvis ikke andet!! Håber jeg får min penge retur i en fart!

February 26, 2018

Hej Benny

Vi er kede af at vi desværre har haft udsolgt af en af de varer du har haft bestilt i din ordre. Vores lager har forsøgt at komme i kontakt med dig telefonisk uden held, for at informere om denne udfordring samt for at finde en løsning. Desværre er det ikke lykkedes, hvorfor vi først har kunne informere dig da du har kontakte vores support telefonisk her til formiddag.

Rated 1 out of 5 stars

Nu er det en uge siden jeg bestilte og …

Nu er det en uge siden jeg bestilte og har stadig intet modtaget. Ifølge plusdamp blev pakken sendt dagen efter. Ifølge DAO har de aldrig haft pakken i hænderne. Når jeg tracker pakken står der at den aldrig er modtaget på terminalen.
Jeg bliver sendt rundt som en kastebold da ingen vil påtage sig ansvaret.

February 8, 2018

Hej Sabine

Vi er kede af at din pakke har været længere tid undervejs. Vi kan se at at du har været i kontakt med vores support der har oplyst dig at din pakke er blevet afhentet fra vores lager, samt at der har været forsinkelser hos DAO. Vi kan dog se på trackingen at din pakke endelig skulle være nået frem til dig.

Fantastisk sted at handle

Jeg bestilte for 500 kroners væske, coils etc, og er rigtig tilfreds med forløbet! Det er første gang jeg handler her, og lagde mit køb en lørdag, hvor jeg modtog bestillingen mandag morgen.
Priserne er overlegne og leveringen var i top. Stort plus herfra 😊

February 6, 2018
Rated 2 out of 5 stars

Bestilte en tank fra deres side

Bestilte en tank fra deres side, en zeus rta i Gun Metal farve, der går et par dage hvor jeg ikke bliver kontaktet ang. at de ikke havde den på lager, jeg skriver så til dem og spørger hvornår den bliver sendt, jeg får afvide at den ikke var på lager og de ville sende den når de fik den igen torsdag d.1 (Bemærk at jeg ikke er blevet kontaktet ang. dette) Den blev så sendt torsdag aften tænker jeg og modtog den imorges. Men tanken var en anden farve end den jeg bestilte.

February 2, 2018

Hej Sebastian

Vi er kede af at høre at din ordre har både været længere tid undervejs, og samtidig at du har modtaget din tank i en forkert farve. Vi kan se at du har skrevet til vores support der har besvaret din mail så vi kan finde en løsning på denne sag.

Rated 1 out of 5 stars

Det er nu 4 dage siden jeg har bestilt …

Det er nu 4 dage siden jeg har bestilt vare og betalt, De er stadig ikke sendt. Manglende respons på email, selv efter telefonisk kontakt. Det er useriøst og utilfredstillende.

January 11, 2018

Hej MORJDK

Vi er kede af at din pakke har været så længe undervejs. Vi kan se at du i dag har været i kontakt med vores der har oplyst at pakken desværre er forsvundet hos DAO, og at vi har refunderet pengene for din ordre da vi desværre ikke har kunne skaffe de produkter du havde bestilt så vi havde kunne sende din ordre igen.

Rated 4 out of 5 stars

Retursag - indtil videre positiv oplevelse:-)

Jeg har foretaget et køb hos Plusdamp.

I dette køb, har jeg modtaget en elcigaret, som givetvis er defekt og kontaktede derfor Plusdamp. Jeg fik en meget behagelig betjening, samt vejledning til hvordan jeg kan returnere.

Jeg ser nu frem til at modtage en elcigaret som virker.

Tak for god service!

December 20, 2017

fantastisk oplevelse.

Anmeldt forkert /: my bad.

October 6, 2016

Hej Anders.

Siden vi lukkede butikken, for et par måneder siden, er det desværre gået lidt langsomt med at sende varer.

Du kan sende mig dit ordrenummer og så skal jeg se om jeg kan finde den butik, du har handlet i. :)

Ha' en god dag.

Take a closer look