Simplysushi Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Billigt, men ikke bedre værd.

I starten bar finishen præg af at det var urutinerede kokke der stod i køkkenet. Rullerne var ikke samlet ordentligt og gik op, der var hinder på nogle af fiskestykkerne osv. Det er de dog kommet efter. De seneste gange vi har bestilt derfra har det været godt. Men de sidste to gange er det igen gået galt. Sidst var deres riskoger gået i stykker. Det betød at jeg måtte vente en ekstra time på min mad hvilket jeg fik af vide da jeg var kommet derned. Pigen i disken var dog rigtig sød. Hun beklagede mange gange og tilbød en tår at drikke imens jeg ventede. Endelig var maden færdig og jeg kunne køre hjem. Men ak - Risene havde ikke fået lov at køle, så sushien var lun, Vi havde ikke helt fået det vi havde bestilt, og noget grillet kylling var så tørt at det virkede som om det var blevet stegt flere gange. Jeg besluttede alligevel at give dem en chance til. Jeg bestilte derfra i dag. Jeg forklarede i telefonen om min oplevelse sidst, og bad dem tjekke min ordre en ekstra gang inden de pakkede det. Da jeg kom og hentede maden glemte de at fratrække min mængderabat hvilket jeg selv måtte påpege for at få penge tilbage. Da jeg kom hjem med maden og pakkede det ud, kunne jeg konstatere at jeg igen ikke havde fået det jeg havde bestilt. Så jeg handler nok et andet sted fremover. Til tider er det man får helt fint, men de er for ustabile.

January 5, 2013
Unprompted review
Rated 3 out of 5 stars

Ok til prisen.

Bestilte tempura reje m. avokado og laks m. flødeost.
Laksen var fin og smagte godt.
Rejen var ikke gennemstegt og avokadoen var helt hård og på ingen måde moden. Rigtig ærgerlig oplevelse, da rullen var uspiselig.
Det virker ikke som lækre friske råvare som man ser andre steder i Odense til samme pris.

Jeg har også købt en deal dertil hvor laksen på nigiri var slimet og lugtede så meget af fisk, at den mistænkes for at være dårlig. Sushien var løst rullet og kedelig at se på.

En positiv ting er at de har kylling i ruller, hvilket er god til dem som ikke er glad for fisk - men som gerne vil være med på sushi når vi andre bestiller. De smager i øvrigt godt.

October 29, 2012
Unprompted review