SiteTech ApS Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Software Company

Information provided by various external sources

Professionel konsultation og rådgivning er forstadiet til en succesfuld digitaliseringsproces. Vi hjælper vores kunder fra idé til procesoptimering og leverer skalerbare systemer.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

SiteTech Webudvikling ApS. til alt.

Vi bruger SiteTech Webudvikling ApS. til alle vore løsninger i forbindelse med hjemmeside opdateringer, udvikling af disse mm. vi er i det store hele meget tilfredse med samarbejdet og kan kun anbefale virksomheden, Site Tech, til andre som en vil have sat hjemmeside op eller udviklet i forbindelse med deres virksomhed.

October 5, 2018
Advertisement

Imponerende Effektiv

Vi har brugt Sitetech Webudvikling ved flere lejligheder. Lasse har været projektsleder hver gang - og den er blev løst resolut og effektivt. Dejligt at vide man har en sikker problem knuser på prestashop :-)

mvh

Martin Olsen
Direktør
Legehjulet.dk

September 17, 2018

Anbefalelsesværdig

Anbefalelsesværdig! Jeg har ikke en finger at sætte på Lasses arbejde. Professionel, dygtig, imødekommende og generelt bare rigtig venlig - også når min tid er knap og kommunikationen daler lidt. Så tak!

August 3, 2018

Præcis og effektiv problemknuser

Præcis og effektiv identifikation af de problemstillinger vi har haft. Mestrer Prestashop både front og database. Gode tids og budget estimater. Glad og tryg. Sender 6 af 5 stjerner herfra. UG.

February 16, 2018
Rated 5 out of 5 stars

når kun det bedste er godt nok

vi har benyttet site Tech i forbindelse med vores firmas fun-drive webudvikling. Vi har mødt venlighed, forståelse for vores koncept og nye projekter, vi har brugt site Tech i forbindelse med webudvikling til ny opstået Odense festival med super flot resultat, som vi er meget stolte af.
site Tech er yderst kompetent og levere høj kvalitet, på et professionelt niveau.
Vi som kunde har følt os hørt. Site Tech har en god forståelse og indlevelsesevne der brænder igennem med et flot slutprodukt, som i vores virksomhed har givet positiv resultat i form af kundekreds og reklame af vores produkt.
vi kan derfor kun give de bedste anbefalinger og er yderst tilfreds.

November 27, 2012
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Utrolig talentfuld og professionel.

Jeg har i forbindelse med at jeg selv er i lære som webprogramør brugt Sitetech en del som sparrings partner.
Og det er efterhånden blevet til mange gange hvor jeg har sat fast med en opgave, hvor der er vist stort overskud til at hjælpe med nye ideer og en moderne tankegang..
Jeg er sikker på at Sitetech bliver en af de førende og banebrydene inden for IT og web-bureauer, og jeg har kun positive ting at sige om Sitetech og jeg bestemt anbefalde Sitetech, især på grund af det CMS som er lavet ned til den mindste detajle, men lavet som at man ikke skal være meget inde i IT for at kunne bruge systemet.

Martin Elkjær
Web-integrator

December 10, 2010

musikunderviseren.dk

Sitetech har bygget musikunderviseren.dk

Sitetech er et meget pålideligt, samarbejdsvilligt og ambitiøst webbureau. Jeg er positiv overrasket over det fantastiske produkt jeg har fået og vil til hver en tid vælge Sitetech til mine opgaver. Utrolig hurtige til at rette problemer og deres nye CMS-system er genialt for folk uden kendskab til kodning.

Mvh Asbjørn Eggers
musikunderviseren.dk

November 27, 2010

Ny hjemmeside

Sitetech har leveret en ny hjemmeside til GulvZonen.dk
Vi ville gerne have en der var overskuelig og som vi selv kan opdatere uden at have den store IT viden. Sitetech.dk har leveret det vi ønskede og var virkelig nemme at arbejde sammen med. Sitetech.dk kan helt sikkert anbefales til andre at bruge.
Jesper
GulvZonen