See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Staffs, dømmer efter deres egen betingelser. Hvilket gøre at man bliver banned eller mutet, hvis de synes det, er nødvendigt. (Hvilket det aldrig er) Udover det. Så bliver der op til flere gange... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

1.9

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig staff på sjovt.com aka habon.dk

Staffs på sjovt.com aka nuværende habon.dk muter og banner uden grund aka efter deres egne bedste mening.. Mine venner er endda blevet shadowbanned uden grund (Sur emoji). Savner dem, mega dårlig staff gør det der uden grund.

December 29, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Staffs - Hensynsløst måder at banne/mute på. Etc…

Udover det. Så bliver der op til flere gange leaked ip-adresser, hvilket ik høre til, i det offentligrum.

Så alt ialt, dårligt anmendelse herfra. Hvilket er super ærveligt.

May 30, 2022

Min oplevelse på sjovt

Min oplevelse på sjovt, har ik lige frem været det sjoveste, staffs udgiver ens ip adresse, og det tænker jeg ik de har rettigheder til at sidde og sige, plus de har ik en grund til at fortælle alle sammen, hvor vi kommer fra.

Så min vurdering, er at de skulle tage og få nogen bedre staffs, og nogen der kan finde ud af at eje den rolle.

May 30, 2022

Solidaritet blev til SOLOdaritet

Jeg føler mig som en afroamerikaner før borgerrettighedsbevægelsen. Hvor bliver solidariteten af? som yahya hassan engang sagde: ''solidaritet blev til SOLOdaritet'' og det er det der sker på Sjovt.com. Ansatte gør hvad de har lyst til uden at blive straffet, men når os brugere gør det samme så er det direkte ban? Korrupt?? Når ja og så sælger Hektor ting og er kærester med faker Julie.

Mvh
Montana jeres gamle admin

March 6, 2022

fy for pokker

jeg vil bare sige at hektor som er udvikler derinde han sælger ting, og livestreamer minecraft på twitch... kæft det useriøst

jeg er i chok over julie og karen, små afdankede rotter, der skal have rottegift i kaffen i morgen tidlig.

kh. hahalmao

March 6, 2022

Konk

Det eneste godt ved sjovt.com, er når U-2 holder konkurrencer om rigtige penge. Men jeg har aldrig vundet, så jeg ved faktisk ikke om han virkelig sender..

February 13, 2022

mistet ting

man bruger penge derinde holder en pause på 6 måneder wupti så alles ens ultra væk mistet min guld monster fontæne og drager og candy ting og det eneste de siger er de ik dækker det og de aldrig fjerner ting virkelig dårlig service sætter ik mine ben der mere hvis de ik for det fixet

January 31, 2017
Rated 1 out of 5 stars

dårligt miljø for børn, ingen voksne til at hjælpe overhovedet.

moderatorene er 15-17 årige. dvs. deres egne venner på sjovt.com kan opføre sig totalt vanvittige overfor andre mennesker, uden moderatorene griber ind. fordi de er jo venner.
Kasper12dk og mikkel10dk har kæmpet med mods i 3 mnd. nogle store drenge/piger har været på nakken af dem i 3 mnd nu. mods ser igennem fingre med det. eller helt overser det. jeg har forsøgt at skrive mikkels mor har forsøgt. intet hjælper. mods gør intet. det er nemmere bare håbe de 2 problemer går væk. (plus alle de andre) end at fortælle de 5-6 personer at de skal opføre sig ordentligt.

ikke et sted for børn.

July 29, 2016

Svindler og børnesnyder

Min 10 årige søn blev snyd for at svare ja på fem efterfølgende sms’er af 150 kroner hver dvs. 750 kroner på et minut. Pas godt på jeres børn, de er svindler, børnesnyder. De svarer heller ikke på klager og er ligeglade med reglerne om forbud med at handle med mindreårige.

March 31, 2016

Vip virker 100%

Jeg er en 17 årig dreng som har spillet sjovt.com og mange andre retros i en del år, og der er ingen ting galt med sjovt's VIP købte det en dag og fik det samme dag. (Hvis I ikke for det så kontakt en Ansat på hotellet.)
Jeg føler mig overhovedet ikke snydt over ikke at have fået mit VIP fordi jeg for en sikkerheds skyld altid skriver til ejer medeejer eller anden ansat, og beder om mit vip direkte efter køb... :) Nyd nu sjovt mens de har åbent og ikke lukker ned på samme måde som habbo.dk, se og no gjorde.

September 15, 2015

Fornyning - Godt

Jeg synes efter der har været meget med at der har været snyd omkring sjovt.com Er de kommet rigtig godt med, blandt andet har de fået nye ejere og er nemmere at komme i kontakt med. Jeg har selv købt VIP+, og fik det inden for 24 timer.

January 29, 2015

SNYDERE - SVINDLERE - JEG ER TOSSET

Ja vi har også betalt for at min søn kunne blive VIP på sjovt.com men vi er blevet snydt. Selvom vi har betalt over Paypal ja så er det ikke ensbetydende med at man får VIP. LAD VÆRE MED AT BETALE NOGET SOM HELST. De trækker pengene men du får INTET. Jeg vil fraråde alle at lade spillet være. Svindel og humbug. Jeg vil fortælle det overalt på facebook - instagram - alt jeg kan komme ind på. FJOLSER

September 5, 2014

snyder børnene

Jeg købte 6 måneders vip plus for 199 kr til mit barnebarn den 30/6 men hun har aldrig modtaget det så hun er ked af det og de svarer ikke på mail nu har jeg oprettet en tvist gennem PayPal som jeg betalte gennem og da de jo ikke svarer må jeg overveje en sag om internet svindel mod dem.
som pensionist har jeg jo ikke penge til at smide ud af vinduet

July 3, 2014

Is this your company?