Min oplevelse af Sprøjtemaleren er virkelig god! Hurtig ekspedition, perfekt vare, rimelige priser og levering lige til døren - hvad mere kan man ønske sig!
Sprøjtemaleren
See what reviewers are saying
Lad det være sagt straks: Du skal have en meget god tålmodighed, hvis du vil handle med firmaet. Gerne måneder!!! Tidsfrister skrider,og du hører intet ! Men........... når produktet så først an... See more
Company replied
Bestilte og betalte 5 montana låger fredag eftermiddag, og modtog dem mandag morgen med posten, pakket super grundigt ind. Låger er præcis som forventet, og prisen var meget fair. Kan kun an... See more
Vi fik malet 9 Montana reoler med farveskifte fra Rød til hvid. Erik havde nogle problemer med at få malingen til at sidde fast, så han måtte slibe ned flere gange. Men stor respekt for at han ikke ga... See more
Company details
Information provided by various external sources
Sprøjtemaleren er ekspert i Montana reoler. Vi køber dine brugte Montana reoler. Vi sætter Montana reoler i stand. Vi sælger nyistandsatte Montana reoler. Vi sælger NYE reoler og reoldele.
Ålekistevej 65, 3250, Gilleleje
- 72119095
- info@sprojtemaleren.dk
- sprojtemaleren.dk
People also looked at
Topklasse
Hurtig levering 100 % positiv oplevelse
Låger er præcis som forventet, og prisen var meget fair.
Kan kun anbefale sprøjtemaleren hvis man vil have flot montana til "spiselige" penge.
1.klasses service
Sprøjtemaleren er totalt pålidelig hvad enten det gælder køb eller salg. Alt til tiden og som aftalt.
Varmeste anbefaling!
Servicen god og priser er på markedsniveau. Har ikke fået sprøjtemalet.
Her kan du samle det Montana du ønsker, og ydermere få det lakeret med professionelle farver.
Brugt Montana i perfekt stand
Hvis du vil spare penge og alligevel få kvalitetsreoler så skylder du dig selv st besøge Sprøjtemaleren. Perfekte møbler og super service.
Sprøjtemalerens montana er super kvalitet.
Sprøjtemalerens montana er super kvalitet. Køb bare, du vil ikke fortryde det.
Virkelig pænt arbejde og betjening
Meget hurtig respons på henvendelse. Da møblerne var afleveret, gik der kort tid før de var klar til afhentning igen og arbejdet var super flot. Det lignede nye stole og bordplade. Klart anbefalingsværdigt.
God og hurtig service. Meget tilfredsstillende kvalitet
Jan kan kun varmt anbefale sprøjtemaleren. Han svarer hurtigt på en henvendelse og leverer et virkelig godt stykke arbejde
Flot, Nemt & Bekvemt
Flot udført arbejde, leveret før tid, go dialog omkring ønsker - alt udført til UG! Kan klart anbefales!
Det kan ikke gøres bedre!
Det bedste produkt i den bedste udførelse. Det kan ikke gøres bedre !
Dertil en service og pålidelighed som er uovertruffen.
Det kan bestemt kun anbefales at vælge Sprøjtemaleren som den professionelle leverandør.
Henning B. Termansen
Flot arbejde og god service
Alt har været 100% iorden, der har været god og effektiv service.
Super
Havde en dejlig oplevelse. Og følte at i var særdeles fleksible mht levering mange tak
Super professionel service og perfekt produkt
Sprøjetemaleren har leveret et perfekt resultat og præcis levering på det aftalte tidspunkt på klokkeslet!! Er så glad for resultatet.
God kundebetjening
Jeg fik malet et skuffemodul, hvor skufferne ikke var monteret som jeg mente vi havde aftalt. Det resultererede i at skufferne nu er ved at blive monteret som vi gerne ville have det uden ekstra omkostninger og med et smil.
Rigtig god fornemmelse at være kunde med absolut reel behandling
Superb malerarbejde og jeg kan kun anbefale Erik til andre som overvejer Peter J. Lassen
Vi har intet at udsætte på Erik aka Sprøjtemalerens arbejde. Spartel- og malerarbejde er udført i høj kvalitet og vores reoler ser ud som nye...
Vores varmeste anbefaleringer...
Mvh.
Martin
Perfekt!
Vi kontakter Sprøjtemaleren den 10. marts og spørger på levering af Montana moduler. Vi får svar tilbage den 11. marts og efter lidt skriveri frem og tilbage samt en enkelt telefonsamtale, får vi et tilbud fra Sprøjtemaleren (Eric). På forespørgsel sender Eric billeder af modulerne før disse bliver malet. Vi aftaler levering den 3. april og modtager den 12. marts ordrebekræftelse fra Eric. Den 20. marts bliver vi kontaktet af Eric, der spørger, om vi vil modtage modulerne den 22. marts i stedet, da de er færdigmalede. Modulerne bliver leveret i dag den 22. marts på aftalt tidspukt. Det er umuligt at se, at det er brugte moduler. Efter renovering og maling står de som helt nye.
Alt er kørt helt perfekt og der har været god kontakt til Eric undervejs (som har svaret meget tålmodigt på alle mulige og umulige spørgsmål fra os om Montana modulerne).
Vi kan kun anbefale Sprøjtemaleren til andre, som gerne vil skære lidt af prisen på Montana moduler, og derfor vælger renoverede moduler. Det, du får leveret af Sprøjtemaleren, ser fuldstændig nyt ud og er malet helt perfekt!
produkt som er værd at vente på
Men........... når produktet så først ankommer, bliver du imponeret!
Flot professionelt sprøjtearbejde. Men hold kæft, hvor mangler firmaet kundeservice.

Reply from Sprøjtemaleren