StyleByLife

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Vores pakke blev leveret i døgnboks 2 dage efter bestilling, og så var der endda et lille håndskrevet brev fra Christia fra Lifestyle med. Super hyggeligt. Hjemmesiden er let at finde rundt i. Vi køber gerne fra Lifestyle igen :D

February 24, 2013

Super god service

Købte en sitting bull fra denne netbutik. Blev vejledt i en chat og alt fungerede 100 %. Fil tilmed rabat da jeg havde fundet varen billigere et andet sted. Helt perfekt. Kæmpe ros herfra

February 2, 2013

Super service

Har talt flere gange sammen i telefon ang valg af en bestemt vare. Meget hjælpsom, venlig og en super hjælp!! Glæder mig allerede til næste gang jeg skal handle der!!!

December 14, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, godt service.

Jeg bestilte en vare og 2 hverdage efter havde jeg fået den. Varen var sikkert pakket ind, og endda med en personlig 'charmeseddel'. En seddel personligt skrevet til mig, med lykkeønsker til mig og min vare. Sjov idé.

Avgjort værd at kigge på!

December 13, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Fint produkt. Fin personlig service. Lidt lang leveringstid!

Det synes jeg, er lidt svært, for det har jeg sagt

December 12, 2012
StyleByLife logo

Reply from StyleByLife

Hej Yvonne
Det er vi selvfølgelig rigtig kede af, at du har den oplevelse af os. Vi syntes, at vi har sendt din pakke afsted så hurtig som det var os muligt. Vi modtog din ordre fredag den 7. december kl. 12.50 og sendte din pakke afsted samme dag til modtagelse mandag den 10 december. Vi vil gerne kunne gøre det hurtigere, men ikke nemt, når der kommer en weekend i vejen :-)
Mvh Christina - StyleByLife.dk

Rigtig god service!

Jeg bestilte en lampe som desværre er i restordre. Indehaveren Christina ringede hurtigt til mig og informerede om det og vi blev enige om at slette ordren, hvilket hun gjorde lige med det samme. Super service! Jeg har lagt hjemmesiden under "favoritter" :)

December 4, 2012

Sikke en god service

Jeg blev ringet op fordi en vare var i restordre. Jeg blev spurgt om jeg ville have det hele tilsendt samlet eller ad to omgange. Jeg valgte en samlet forsendelse. Det var en meget venlig og frisk person der var fantastisk sød og tale med. Har modtaget mine varer og er meget tilfreds.

November 26, 2012

perfekt handel!

Nemt at bestille, ingen problemer trods jeg benyttede en deal. Jeg fik varene hurtigt og der var ikke en finger at sætte på servicen! Der var enda et personligt skrevet kort i pakken, det var lige prikken over i'et :-)

November 25, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Super service når der er problemer!

Jeg var så uheldig at min pakke gik tabt i posten under uheldige omstændigheder, hvor de ikke opdagede det før jeg selv meldte pakken savnet.

Til gengæld sørgede de for at jeg fik tilsendt en ny pakke med det same jeg kontaktede dem. De inkluderede en lille ekstra gave som et plaster på såret, hvilket jo er utrolig god stil.

De var venlige at tale med der der var problemer og fik løst problemet! Når der er problemer kan man virkelig vurdere hvor god en webshop er: derfor topkarakter.

November 19, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god service :)))

Fik en rigtig god service. Søgte en barnestol, der ikke længere var at købe på hjemmesiden, men skrev med ejer som fremskaffede en til mig. Denne modtog jeg fint pakket ind meget hurtigt. Fantastisk service :-)))

November 12, 2012

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look